- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.241
Tamam canım teşekkür ederim cevapladığın içinKandaki lh hiç bir zaman sıfırlanmaz zaten sadece yumurtlama dönemi birden artar. Ayrıca sizin testte belli belirsiz olan t çizgisi gayet normal. Bundan biraz daha koyu bile olabiliyo
Rica ederim tatlım. İnşallah hepimiz gönlümüzden geçenlere kavuşuruzTamam canım teşekkür ederim cevapladığın için
Amin canımRica ederim tatlım. İnşallah hepimiz gönlümüzden geçenlere kavuşuruz
Önemli değil tatlım50 adet ve 20 adet gebelik testi 42 tl bedavaymis.siparis vericem cok sagol cnm
46 da yumurtlamıssın akıntının sbebi de bumerhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim ve pko olduğum için benim adetlerim hep düzensiz. 10 aralıkta regl olup günde 1 klomen kullanmıştım. doktorum 12. ve 16. günde yapığı kontrollerde yumurta gelişmediğini söyleyip çatlatma iğnesi vermemişti. ama klomen kullanıp olumsuz olmasına rağmen hala regl olmadım ki bugün 49. günüm oluyor.yaklaşık 2 haftadır da şehir dışındaydım bazı ailevi sağlık sorunlarından. döndüğümde ovulasyn testi yapayım dedim ve sonuç bu. 47. günde çok açık pmbe bi akıntım oldu. 48. gündeyse sabah ve akşam kahverengi akıntı ki oda peçeteye geldi. neden böyle olmuş olabilir? yumurtladım mı yoksa yerleşme kanaması mı kafam allak bullak. doktor randevum salı günü napıcam ben
Slm kızlar..ovulasyon testi yaparken sıvı tüketime dikkat ediyorum..iftarımızı tutmamız gerekiyor mu...testin kullanma kılavuzunda yazmıyorda
Sıvı tuketmden 2. idrarla yap bska kural yokSlm kızlar..ovulasyon testi yaparken sıvı tüketime dikkat ediyorum..iftarımızı tutmamız gerekiyor mu...testin kullanma kılavuzunda yazmıyorda
Normaldir tatlım yumurtlamanın olmdığı her an zaten böylesilik çıkarCanım merhaba sana bişey sormak istiyorum benım yumurtlamam gecen hafta cumartesi günü oldu ve çift çizgiyi cuma günü görmüştüm şimdi hala ovulasyon testi yapıyorum hala 5 gündür t silik çıkıyo bunun anlamı nedir? Sana yaptığım testleri gönderiyorum en son dün yaptım bana yardımcı olur musun??
Canım 2.idrar derken biraz daha açıklayabilir misin...3-4 saatlik sıvı tüketiminin olmadığı saatlerdemi 2.idrarla yapıcazSıvı tuketmden 2. idrarla yap bska kural yok
Evet canım öyleymiş neyse hayırlısı bakalım bata kadar bekleyeceğiz :)Normaldir tatlım yumurtlamanın olmdığı her an zaten böylesilik çıkar
Sbah kalktığında ilk idrarını yapyorsun diyelim hiç sıvı almdan 2. idrarını tut 11 gbi testi yapmalısın tatlımCa
Canım 2.idrar derken biraz daha açıklayabilir misin...3-4 saatlik sıvı tüketiminin olmadığı saatlerdemi 2.idrarla yapıcaz
Hayırlısı bekle :):)Evet canım öyleymiş neyse hayırlısı bakalım bata kadar bekleyeceğiz :)
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah pozitifi görürümSbah kalktığında ilk idrarını yapyorsun diyelim hiç sıvı almdan 2. idrarını tut 11 gbi testi yapmalısın tatlım
İnsaallah tatlımTamam canım çok teşekkür ederim inşallah pozitifi görürüm
Canim sen nezamandir bu testi kullaniyorsun?Mayısa zaten bikaç ay var yapmaya bsla bence bu arada ben laboquick kullanyorumda zaten genelimiz laboquick kullanyoruz
1-2 ayCanim sen nezamandir bu testi kullaniyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?