- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.261
galiba eveettt :):)Vee akşam testim iyice siliklesti oldu mu ne bu iş bu ay
Canım ben test yaptım adet gunum bugun dun hayaleti testin kendinde gorunmuodu foto da cikiodu bugünde testin kendinde gordum cok ince silik bı cizgi
Tatlım ben yumurtlama gününü atlattım yine de gün aşırı çalışma yapacağım bir süre daha. Şimdi gebelik testi vaktini heyecanla bekliyorum. Laboquick erken gebelik testi var elimde adete kaç gün kala yapmalıyım sizce
İnsaallah tutmustur tatlımCanım ben test yaptım adet gunum bugun dun hayaleti testin kendinde gorunmuodu foto da cikiodu bugünde testin kendinde gordum cok ince silik bı cizgi
Adete 5-6 gün kala sonuç veryormusTatlım ben yumurtlama gününü atlattım yine de gün aşırı çalışma yapacağım bir süre daha. Şimdi gebelik testi vaktini heyecanla bekliyorum. Laboquick erken gebelik testi var elimde adete kaç gün kala yapmalıyım sizce
Galiba oldu dmi busefer diğer aylara göre nasılBu sabah testim artık yok gibi inşallah olmuştur
Önceki ay hiç bu kadar net olmamıştı bi koyu bi açık gitti bu defa koyudan açtı iyiceGaliba oldu dmi busefer diğer aylara göre nasıl
O zaman ilk testi 5 şubat günü yapıcam inşallah çift çizgiyi görürümAdete 5-6 gün kala sonuç veryormus
Evet biraz koyu gebelerde böyle çıkabiliyormusKİZLAR SELAM YA BENİM TESTİM DUN COK SİLİKTİ BUGUN COK KOTU ADETE 2-3 GUN VAR NEDEN BOYLE OLDU KOYU OLUNCA HAMİLELİK OLABİLİR DİYOLAR DOGRU MU FOTO YA BAKAR MİSİNİZ Bİ RİCA ETSEM
2 kez yumurtlamıs olabilir değerlendirmutlakaKızlar ben 16. Gün yumurtladım derken dünden beri yani 18. Ve 19. Günlerde ovulasyon testleri kopkuyu çıkıyor hemde hiç beklemeden hemen çift çizgi oluyor neden olabilir
Hadi insaallah tutmustur tatlımCanim selam.
Benim daha 7 gunum var.
9 gun kala hayalet cizgi gordum.
Beklemedeyim.
Ya evet öyle soyluyolar genelde bu ay genel olarak koyuydu hepsi son 2 gün çok açık renkti bugün yine koyulaştı. Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı acaba.Evet biraz koyu gebelerde böyle çıkabiliyormus
Günaşırı çalışmaya devam ediyoruz tatlım ama testlerin koyu devam etmesi döllenmenin gerçekleştiğine işaret olabilir mi acaba. Ümitleniyo insan işte2 kez yumurtlamıs olabilir değerlendirmutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?