- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.281
İnşallah
Rica ederim tatlım ya çok duygulandm ha :):) Düşünmez miyimdua edin ya şimdi sbirin arkadasımızın verdiği kürü uyguluyorumNEDMPS bize çok destek oluyosun çok teşekkürler. Sende durum nedir bebeğim varmı, yoksa düşünüyomusun bebek. Merakım mazur gör yeniyim ya aranızda merak ettim
Hadi hayırlısı :):)kızlar bende koyu cıkan günleri ve takip eden iki günü değerlendirdim.Biraz yorucu oldu amainşallah bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz geriye beklemek kaldı 10 şubat adet günüm
Allah gönlüne göre versin tatlımRica ederim tatlım ya çok duygulandm ha :):) Düşünmez miyimdua edin ya şimdi sbirin arkadasımızın verdiği kürü uyguluyorum
Canım benim adet günümde 9 şubat ben 5 şubat gibi test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler alırıxkızlar bende koyu cıkan günleri ve takip eden iki günü değerlendirdim.Biraz yorucu oldu amainşallah bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz geriye beklemek kaldı 10 şubat adet günüm
Canım benimde aynı şekilde bizde bi anlam veremedik iyi düşünelim iyi olsun. Bu duruma açıklama bulursak birbirimizi bilgilendirelim olurmu16si yumurtlama gunum ve sonrasi koyu cift cizgi sizinde boyle oluyor mu testi olmayan gunler silik cizgi catliycam meraktan neden boyle oluyo acaba ya normalde nasıl olması gerekiyor bu testlerin. FOTOYA BIR BAKABILIR MISINIZ BU KOYULUKLAR NORMAL MI
EVET CANIM ÇOK BENZİYORUZ VALLA BENİM BULABİLDİĞİM TEK SEBEP DÖLLENME YAZIYOR OKUDUĞUM KADARIYLA YUMURTLAMA GÜNÜNE KADAR SILIK YUMURTLAMA GUNU KOP KOYU YUMURTLAMADAN SONRA 2 -3 GÜN DAHA KOYULUK DEVAM EDİP SONRASINDA YUMURTLAMA OLMADAN ÖNCE Kİ GİBİ SİLİKLEŞME OLMASI GEREKİYOR. DOĞRU MU BİLİYORUM?Canım benimde aynı şekilde bizde bi anlam veremedik iyi düşünelim iyi olsun. Bu duruma açıklama bulursak birbirimizi bilgilendirelim olurmu
İnşallah döllenme olmuştur canım ve bebek haberini alırız.EVET CANIM ÇOK BENZİYORUZ VALLA BENİM BULABİLDİĞİM TEK SEBEP DÖLLENME YAZIYOR OKUDUĞUM KADARIYLA YUMURTLAMA GÜNÜNE KADAR SILIK YUMURTLAMA GUNU KOP KOYU YUMURTLAMADAN SONRA 2 -3 GÜN DAHA KOYULUK DEVAM EDİP SONRASINDA YUMURTLAMA OLMADAN ÖNCE Kİ GİBİ SİLİKLEŞME OLMASI GEREKİYOR. DOĞRU MU BİLİYORUM?
SENİNDE CANIM İSTEYEN HERKESİN TAM NET BİŞEY BULAMIYORUM NETTE OVU TESTLERİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİYLE İLGİLİ O YÜZDEN SIKINTI YAPIYORUM KENDİME PAZARTESİ ADET GÜNÜM ZAMAN GEÇMEK BİLMİYO.İnşallah döllenme olmuştur canım ve bebek haberini alırız.
Ay senin adet günün çok yaklaşmış benim 9 şubat daha çok var. Sen bu günlerde erken gebelik testi falan yağabilirsin. Ben 5 şubatta gebelik testi yapmayı düşünüyorunSENİNDE CANIM İSTEYEN HERKESİN TAM NET BİŞEY BULAMIYORUM NETTE OVU TESTLERİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİYLE İLGİLİ O YÜZDEN SIKINTI YAPIYORUM KENDİME PAZARTESİ ADET GÜNÜM ZAMAN GEÇMEK BİLMİYO.
2 GÜN ÖNCE YAPTIM BİŞEY ÇIKMADIAy senin adet günün çok yaklaşmış benim 9 şubat daha çok var. Sen bu günlerde erken gebelik testi falan yağabilirsin. Ben 5 şubatta gebelik testi yapmayı düşünüyorun
Hımm o zaman adet gecikmesini beklemek mantıklı. Moral bozmak yok2 GÜN ÖNCE YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI
Canım benim adet günümde 9 şubat ben 5 şubat gibi test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler alırıx
5 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyolar canımOvulasyon testinde koyu kırmızı kaç dk.da belirginleşiyor.ve kaç.dk.dan sonrakileri dikkate almiyoruz.Benim 15.dk.hep koyu çıkıyor en koyu t ye yakın veya geçen mi oluyor.bilgi verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?