Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba, bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Dün ovulasyon testi yaptım ilk defa. İki çizgi ayni koyulukta çıktı. Dünü değerlendirdik. Bugün yine test yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu yumurtlama oldu bitti mi demek. Bugün de çalışmaya gerek var mi?

Evet tatlım ama bugün değil yarın yapın

Son düzenleme:
Biz ilk kez bu ay denemeye başladık.en son Ocak 17 de adet oldum ve ilk kez bugün ovülasyon testi yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.bugün deneme yapmalı mıyız yoksa testi yarın tekrar mı yapayım.başka testim yok.alamam da.sadece bi tane kaldı.yarından sonra mı yapsam ki? Çalışmayı ne zaman yapmalıyız???? Acil cvp verirseniz sevinirim kızlar.yardım edin.resim ekte.

Eklentiler

• DSC_0069.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 66
Anladım tatlım, cevabin icin teşekkürler.
Ama kafam karıştı. Dün hemen kopkoyu çizgi belirdi. Yumurta bildiğim kadarıyla 24 saat yaşayabiliyor. Ovulasyon sonrasinda da ihtimal olduğunu bilmiyordum.
Yumurtlamdan 3-4 gün önce ve 1-2 gün sonra sans var

Gün asırı yapın 2 güne 1 testi 2-3 gün sonra tekrar yap

BENIMDE TESTLERIMDE YARDIMCI OLUN NOLUR HERKESTE BU ŞEİLDE MI OLUYOR YUMURTLAMADAN SONRA KOYU MU DEVAM EDIYOR?

Eklentiler

• image (1).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…