- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.301
Bugün dinlenin yarın yapın tatlımOyle ama olmaz kacirrim diye cok korkuyorum ama dedigin gibi bugun dinlenelim en iyisi
Aminn insaallah tatlımda bakalım :):)Allah gönlüne göre versin tatlım
Yumurtlama 22.gun olmus ama demi canimBugün dinlenin yarın yapın tatlım
Evet :):)Yumurtlama 22.gun olmus ama demi canim
Evet tatlım ama bugün değil yarın yapınMerhaba, bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Dün ovulasyon testi yaptım ilk defa. İki çizgi ayni koyulukta çıktı. Dünü değerlendirdik. Bugün yine test yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu yumurtlama oldu bitti mi demek. Bugün de çalışmaya gerek var mi?
Anladım tatlım, cevabin icin teşekkürler.Evet tatlım. Bugün değil de yarın yapın
Anladım tatlım, cevabin icin teşekkürler.Evet tatlım. Bugün değil de yarın yapın
Bse olmaz ya ne olcak yardm etmeyi severim ben :):)Sagol canim sen burda danismanimiz gibi oldun
Yumurtlamdan 3-4 gün önce ve 1-2 gün sonra sans varAnladım tatlım, cevabin icin teşekkürler.
Ama kafam karıştı. Dün hemen kopkoyu çizgi belirdi. Yumurta bildiğim kadarıyla 24 saat yaşayabiliyor. Ovulasyon sonrasinda da ihtimal olduğunu bilmiyordum.
Gün asırı yapın 2 güne 1 testi 2-3 gün sonra tekrar yapBiz ilk kez bu ay denemeye başladık.en son Ocak 17 de adet oldum ve ilk kez bugün ovülasyon testi yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.bugün deneme yapmalı mıyız yoksa testi yarın tekrar mı yapayım.başka testim yok.alamam da.sadece bi tane kaldı.yarından sonra mı yapsam ki? Çalışmayı ne zaman yapmalıyız???? Acil cvp verirseniz sevinirim kızlar.yardım edin.resim ekte.
Çok teşekkürler.yani bugün ve yarından sonra mı olmalı birleşme? Testi yarın yapayım mı yine??? Çok soru sordum kusura bakmayın ama hiç tecrübem yok.Gün asırı yapın 2 güne 1 testi 2-3 gün sonra tekrar yap
Tamam anladım teşekkürlerGün asırı yapın 2 güne 1 testi 2-3 gün sonra tekrar yap
Bugündmen iliskiye bsla ve 2 güne 1 yapın. Testi 2 gün sonra yapTamam anladım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?