Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

YA LH YUKSEKSE PKO OLUYOMUS YADA GEBELIK OLUYORMUS SUNU OGRENMEK ISTIYORUM YUMURTLAMADAN SONRA SILIKLESMESI MI GEREKIYOR BUNU HIC BI YERDE BULAMIYORUM

Kızlar test yapmadan önce ne kadar süre sıvı almıyorsunuz..2 saat yeterli mi

YA LH YUKSEKSE PKO OLUYOMUS YADA GEBELIK OLUYORMUS SUNU OGRENMEK ISTIYORUM YUMURTLAMADAN SONRA SILIKLESMESI MI GEREKIYOR BUNU HIC BI YERDE BULAMIYORUM
Bak tatlım yumurta tam gelisince biz esit koyulukta görrüz ama çatlama olunca yani yumurtlama olduğu zaman 12-24 saat içinde siliklesmeye bslar

Bak tatlım yumurta tam gelisince biz esit koyulukta görrüz ama çatlama olunca yani yumurtlama olduğu zaman 12-24 saat içinde siliklesmeye bslar
Bende problem var o zaman benim hep boyleydi arada bi kere siliklesti

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 47
  • image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar tutarsa yazıcam diye kendime söz vermiştim. Bu ikinci hamileliğim ikisindede ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi günü ve 1,5 gün sonra birliktelik ikincisinde de hamile kaldım Dr lar gün aşırı diyor benimki öyle tutmadı. İlkinin kalbi durmuştu umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım

kızlar merhaba,birşey danışmak istiyorum,gebelik öncesi smear testi yaptırdım enfeksiyor var bayadır neredeyse 2 haftadır antibiyotik ve fitil alıyorum, regl 9 gün gecikti, gebelik yok ,çok yaptım test, sizce bu tür ilaçlardan sonra normal mi? bir de bir önceki regl sonrası 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum bırakmıştım, bu da etkiler mi sizce?

İnsaallah tatlım bizede dua et. Hayırlı olsun

CANİM MERHABA HAYİRLİ OLSUN TESTLERİN NASİLDİ YUMURTLAMADAN SONRA SİLİKLESTİ Mİ KOYU MU DEVAM ETTİ BENİM TESTLERE BİR BAKABİLİR MİSİN

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…