- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.321
Kız taktın çok kaptırmadeğilsen gebe bse hissetme neden gebelik testi yapmıyorsunBENIMDE TESTLERIMDE YARDIMCI OLUN NOLUR HERKESTE BU ŞEİLDE MI OLUYOR YUMURTLAMADAN SONRA KOYU MU DEVAM EDIYOR?
BENIMDE TESTLERIMDE YARDIMCI OLUN NOLUR HERKESTE BU ŞEİLDE MI OLUYOR YUMURTLAMADAN SONRA KOYU MU DEVAM EDIYOR?[/QUOT
Yanıltmak istemem ama gebelik var ise ovulasyon testi sürekli pozitif sonuç verir diye okustum. Hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım.
Evet 2-3 güne siliklesirYA LH YUKSEKSE PKO OLUYOMUS YADA GEBELIK OLUYORMUS SUNU OGRENMEK ISTIYORUM YUMURTLAMADAN SONRA SILIKLESMESI MI GEREKIYOR BUNU HIC BI YERDE BULAMIYORUM
3Kızlar test yapmadan önce ne kadar süre sıvı almıyorsunuz..2 saat yeterli mi
Bak tatlım yumurta tam gelisince biz esit koyulukta görrüz ama çatlama olunca yani yumurtlama olduğu zaman 12-24 saat içinde siliklesmeye bslarYA LH YUKSEKSE PKO OLUYOMUS YADA GEBELIK OLUYORMUS SUNU OGRENMEK ISTIYORUM YUMURTLAMADAN SONRA SILIKLESMESI MI GEREKIYOR BUNU HIC BI YERDE BULAMIYORUM
Ayy idrar tutmaktan mahvoluyorum..canım saol
Bende problem var o zaman benim hep boyleydi arada bi kere siliklestiBak tatlım yumurta tam gelisince biz esit koyulukta görrüz ama çatlama olunca yani yumurtlama olduğu zaman 12-24 saat içinde siliklesmeye bslar
Bat'a kaç gün var canım? Çok mu erken, bi de gebelik testi yapsana.Bende problem var o zaman benim hep boyleydi arada bi kere siliklesti
1-3 subat arasi bekliyorum 2 gun once yaptim bisey cikmadiBat'a kaç gün var canım? Çok mu erken, bi de gebelik testi yapsana.
Amin amin, inşallah
İnsaallah tatlım bizede dua et. Hayırlı olsunArkadaşlar tutarsa yazıcam diye kendime söz vermiştim. Bu ikinci hamileliğim ikisindede ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi günü ve 1,5 gün sonra birliktelik ikincisinde de hamile kaldım Dr lar gün aşırı diyor benimki öyle tutmadı. İlkinin kalbi durmuştu umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?