Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

CANİM MERHABA HAYİRLİ OLSUN TESTLERİN NASİLDİ YUMURTLAMADAN SONRA SİLİKLESTİ Mİ KOYU MU DEVAM ETTİ BENİMTESTLERE BİR BAKABİLİR MİSİN

Benim testim yine koyulasti ateş de düştü ikinci bi yumurtlama olabilir mi yoksa pko nun oyunu mu bunlar

Eklentiler

• IMAG0470.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 68
Bazen birden fazla yumurtlama olabiliyomuş ama senin testinde c ve t aynı koyulukta değil bence yumurtlama değil gibi.peki senin pko sorunun varmıydı

Bazen birden fazla yumurtlama olabiliyomuş ama senin testinde c ve t aynı koyulukta değil bence yumurtlama değil gibi.peki senin pko sorunun varmıydı
Evet pko var canım zaten o koyulugu 11 de yakalamistim resimleri atayım bak

Eklentiler

• 2016-01-26_00.34.21.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 2016-01-28_11.31.17.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 2016-01-30_10.46.47.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
Evet pko var canım zaten o koyulugu 11 de yakalamistim resimleri atayım bak
Kaçıncı ayınız bebek çalışmasında ve kaç günde bir adet oluyosun 11. Gün de yımurtlama erken gibi geldi bana belki bu sefer olacaktır yumurtlama 17. Günde

Kaçıncı ayınız bebek çalışmasında ve kaç günde bir adet oluyosun 11. Gün de yımurtlama erken gibi geldi bana belki bu sefer olacaktır yumurtlama 17. Günde
Ben kasımda başladım bebek düşüncesine regl gecikince normalde 30 35 bazen 40 günde olurum değişir düzensiz malesef aslında teste 15 de baslicaktim 11 de akıntı farkedince yapayım dedim yumurtaliklarda önemli bi kist yok lh yüksek biraz derdim onunla

O zaman bu günü de değerlendir derim tatlım bende kasımda başladım çalışmalara. İnşallah bu ay ikimizde bebişlere kavuşuruz

O zaman bu günü de değerlendir derim tatlım bende kasımda başladım çalışmalara. İnşallah bu ay ikimizde bebişlere kavuşuruz
Hadi inşallah canım aminnnn :)))))
bakalım akşam testini merak ettim şimdi bu testi erken yaptım 11 buçukta bi daha mi yapsam hergün o saatte yapıyorum aslında bugün çok erken kalktım 9 da yaptım testi

Sen kaçıncı gündesin herhangi bi sorun var mi sen de ? Ben evliligimin 9. Ayindayim üç aydır çalışıyorum biseylere ateş takibi test falan

Yok almadın kahvaltı bile yapmadım ben diyorum bu testler zayiflatacak :)))
O zaman hadi şimdi yap derim. Ben bir buçuk yıllık evliyim kasımdan beri çalışıyoruz. Bir sorunum yok ama bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum. Adetlerimde genelde düzenli olur ve evlendiğimde 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım ekimde bıraktım hapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…