- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.341
CANİM MERHABA HAYİRLİ OLSUN TESTLERİN NASİLDİ YUMURTLAMADAN SONRA SİLİKLESTİ Mİ KOYU MU DEVAM ETTİ BENİMTESTLERE BİR BAKABİLİR MİSİNArkadaşlar tutarsa yazıcam diye kendime söz vermiştim. Bu ikinci hamileliğim ikisindede ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi günü ve 1,5 gün sonra birliktelik ikincisinde de hamile kaldım Dr lar gün aşırı diyor benimki öyle tutmadı. İlkinin kalbi durmuştu umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım
hayırlısıyla darısı başınıza tatlımİnsaallah tatlım bizede dua et. Hayırlı olsun
Önce silikleşti sonra kayboldu sonra tekrar yapmadımCANİM MERHABA HAYİRLİ OLSUN TESTLERİN NASİLDİ YUMURTLAMADAN SONRA SİLİKLESTİ Mİ KOYU MU DEVAM ETTİ BENİMTESTLERE BİR BAKABİLİR MİSİN
Anladim canim hayirli olsun tekrarhayırlısıyla darısı başınıza tatlım
Önce silikleşti sonra kayboldu sonra tekrar yapmadım
Sağ ol tatlıö darısı başınızaAnladim canim hayirli olsun tekrar
Istedigin cevabı vermek için,sorunu teklarlayabilirmisin canım?Bi turlu istediğim mesaja cevap veremedim, acemilik işte. Yardim için teşekkürler
Kaçıncı günün testi bu canımBenim testim yine koyulasti ateş de düştü ikinci bi yumurtlama olabilir mi yoksa pko nun oyunu mu bunlar
Bugün 17. Gün daha önce 11 de tam koyu yakaladım sonra hep silikti hatta yok gibi bu sabah biraz daha koyu çıktıKaçıncı günün testi bu canım
Evet pko var canım zaten o koyulugu 11 de yakalamistim resimleri atayım bakBazen birden fazla yumurtlama olabiliyomuş ama senin testinde c ve t aynı koyulukta değil bence yumurtlama değil gibi.peki senin pko sorunun varmıydı
Kaçıncı ayınız bebek çalışmasında ve kaç günde bir adet oluyosun 11. Gün de yımurtlama erken gibi geldi bana belki bu sefer olacaktır yumurtlama 17. GündeEvet pko var canım zaten o koyulugu 11 de yakalamistim resimleri atayım bak
Ben kasımda başladım bebek düşüncesine regl gecikince normalde 30 35 bazen 40 günde olurum değişir düzensiz malesef aslında teste 15 de baslicaktim 11 de akıntı farkedince yapayım dedim yumurtaliklarda önemli bi kist yok lh yüksek biraz derdim onunlaKaçıncı ayınız bebek çalışmasında ve kaç günde bir adet oluyosun 11. Gün de yımurtlama erken gibi geldi bana belki bu sefer olacaktır yumurtlama 17. Günde
Hadi inşallah canım aminnnn :)))))O zaman bu günü de değerlendir derim tatlım bende kasımda başladım çalışmalara. İnşallah bu ay ikimizde bebişlere kavuşuruz
Yok almadın kahvaltı bile yapmadım ben diyorum bu testler zayiflatacak :)))Eğer sıvı almadıysan 11.30 da yapabilirsin
O zaman hadi şimdi yap derim. Ben bir buçuk yıllık evliyim kasımdan beri çalışıyoruz. Bir sorunum yok ama bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum. Adetlerimde genelde düzenli olur ve evlendiğimde 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım ekimde bıraktım hapıYok almadın kahvaltı bile yapmadım ben diyorum bu testler zayiflatacak :)))
Hemen hemen yakın günlerimiz gerçi benim uzayabilir döngü inşallah başka sebeple gideriz doktora bu ay canımBu arada benim 20. Günüm 8 subat bat tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?