Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet demekki aynı saat önemli
Aynı zamanda ateş olcuyorum sabahları ona göre de 12 de ovulasyon olmuş diyor yani ikisi birbirini destekliyor ayrıca akıntı da o gün olmuştu ama pko ışte emin olamıyorum haftaya 21. Gün progesteron testim var o net cevap verir ovulasyon olmuş mu bakalım onu da merak ediyorum

depresif polyanna ben de 16 Ocak'ta adet oldum. Testlerde ikinci cizgi silik çıkıyor benim de. Ateş ölçümüm bugün yükseldi ve bugün 11'deki test çok az daha belirgindi. Su içmiyorum saat 3'te bir daha yapacağım. İnşallah bugün yumurtlama günüdür.

Yumurtlamadan 1 gün önce yapılan test çok silik mi oluyor azda olsa koyu oluyormu,ilk kullanmam bu.Adetten sonra 3 gün çok koyuydu bugün silik çıktı normalmi,yumurtlamaya yakin gittikçe koyulasirmi,yumurtlamadan 1 gün önce aşırı silik çıkması normalmi...ay hayırlısıyla tuttursak bu ay sağlıkla İnşALLAH ..

Benim dünkü testim silikti.bugünkü iyice silikleşti.geçmiş mi yani benim yumurtlama günüm acaba??? Sadece dün ve bugün yaptım.dün 12.gündü bugün 13.gün,daha erken yumurtlama olur mu ki acaba??? Resim yine ekte.bi bakar mısınız rica etsem.

Eklentiler

• DSC_0074.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 50
Benimde öyle olmuştu artar gene bi kacgune kadar

Benim de 11. Günde koyu sonra hep siliklesti 17. Gün hala silik erken yumurtlama oldu ya da pkodan dolayı mı böyle çıktı bekleyip gorucem ancak

Regl olacakmış gibi bi ağrı var akşamdan beri hayrolsun

Canım benim çok sevindim, herkes yaşıyor inan bu durumları erkekler çocuk gibi gerçekten Zaman'la zaten anlarsın ...inşallah bebişin tutunmuştur sana, bu arada sitelerde gördüm denk geldi inofolic diye bi ilaç varmış daha doğrusu takviye folik asit , ama içenler 2-3 aya hamile kalıyormuş sende bir araştır istersen, inşallah faydası olur çocuk olunca dünyanız değişir herşey bambaşka olur yuvanız tamamlanır ,bu dertler biter gider..rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahhhhh

Kızlar Ben bu ay ara veriyorum.
Perine bolgemde yırtık var epeydir iyilesmedim. Dikiş attırıcam..
Daha dogum yapmadan diktirdik oramızı buramızı kadın olmak ne zormus
Dua edin.

Kızlar Ben bu ay ara veriyorum.
Perine bolgemde yırtık var epeydir iyilesmedim. Dikiş attırıcam..
Daha dogum yapmadan diktirdik oramızı buramızı kadın olmak ne zormus
Dua edin.
Canım çok geçmiş olsun, neden yırtık olmuş ki? Ilişki dolayısı ile mi?

Canım çok geçmiş olsun, neden yırtık olmuş ki? Ilişki dolayısı ile mi?
Sagol canim Allah razı olsun. Bende bilmiyorum ki cocuk yapacaz dye calısmaktan heral mantar olmustum ondan da olabilirmiş. Psikolojimi cok bozdu bu durum isteksizlik yaptı iyice kanıycak acıycak korkusundan 2 sene sonra vajinismus oldum adeta dr gecmezse 2 dikiş atarız dedi. İşte oyle canım kökten çözüm olsun bari bıktım iyice hayatımı cok olumsuz etkiliyor. Duanı beklerim canım.
Tukuruk testini cozmek için bakmaya devam edecegim tabi
Bu ay otların cıkıp cıkmıyagını merak ediyorum

Allah Şifa versin canım.. Ben de ovulasyon testinde pozitif gördüm 2 gün üstüste (idrar) ama Ateş yükselmedi hala. Belki de lh yükseldi ama yumurtam çatlamayıp kist olarak kaldı öyle. Aktardan aldığım karışıma başlayacaktım ama düşük yapar korunun dediği için adam adeti beklemek istiyorum 3 düşük var zaten kaş yapayım derken göz çıkarmayayım. Adet olursam 2 ay korunmamız gerekiyormuş işte karışımı kullanırken.
Kadın doğumcu da yok ilçede ki gidip ultrason la baktırayım yumurta var mı yok mu kist mi olmuş nolmuş...
Gerçekten çok sağlam psikoloji gerekiyormus çocuk için... Allah sabır versin hepimize ya
Tükürük benim hala ot dolu gitti 100 lira çöp oldu

Inofolik kullandım canım ben Son hamileliğin olduğu ay(nisanda) . Hamile kaldım ama düşük oldu. Ilaçla ilgisi yoktur ama ilaç kullanmamaya karar verdim bir süre. Çok ilaç kullandım yoruldum ilaç içmekten

Cevp vercek kimse yok mu !!Yumurtlamadan 1 gün önce yapılan test çok silik mi oluyor azda olsa koyu oluyormu,ilk kullanmam bu.Adetten sonra 3 gün çok koyuydu bugün silik çıktınormalmi,yumurtlamaya yakingittikçekoyulasirmi,yumurtlamadan 1 gün önce aşırı silik çıkması normalmi...ay hayırlısıyla tuttursak bu ay sağlıkla İnşALLAH ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…