- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.361
Yaptın mı test canım merak ettim.Hemen hemen yakın günlerimiz gerçi benim uzayabilir döngü inşallah başka sebeple gideriz doktora bu ay canımben bi koşu test yapayım :))))
Yaptım canım siliklesti :) sanırım aynı saatlerde yapmak daha doğru oluyorYaptın mı test canım merak ettim.
Aynı zamanda ateş olcuyorum sabahları ona göre de 12 de ovulasyon olmuş diyor yani ikisi birbirini destekliyor ayrıca akıntı da o gün olmuştu ama pko ışte emin olamıyorum haftaya 21. Gün progesteron testim var o net cevap verir ovulasyon olmuş mu bakalım onu da merak ediyorumEvet demekki aynı saat önemli
Aminn hepimizin canımİnşallah herşey istediğin gibi olur canım
Biz ilk kez bu ay denemeye başladık.en son Ocak 17 de adet oldum ve ilk kez bugün ovülasyon testi yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.bugün deneme yapmalı mıyız yoksa testi yarın tekrar mı yapayım.başka testim yok.alamam da.sadece bi tane kaldı.yarından sonra mı yapsam ki? Çalışmayı ne zaman yapmalıyız???? Acil cvp verirseniz sevinirim kızlar.yardım edin.resim ekte.
Benimde öyle olmuştu artar gene bi kacgune kadarBenim dünkü testim silikti.bugünkü iyice silikleşti.geçmiş mi yani benim yumurtlama günüm acaba??? Sadece dün ve bugün yaptım.dün 12.gündü bugün 13.gün,daha erken yumurtlama olur mu ki acaba??? Resim yine ekte.bi bakar mısınız rica etsem.
Benim de 11. Günde koyu sonra hep siliklesti 17. Gün hala silik erken yumurtlama oldu ya da pkodan dolayı mı böyle çıktı bekleyip gorucem ancakBenim dünkü testim silikti.bugünkü iyice silikleşti.geçmiş mi yani benim yumurtlama günüm acaba??? Sadece dün ve bugün yaptım.dün 12.gündü bugün 13.gün,daha erken yumurtlama olur mu ki acaba??? Resim yine ekte.bi bakar mısınız rica etsem.
Canım benim çok sevindim, herkes yaşıyor inan bu durumları erkekler çocuk gibi gerçekten Zaman'la zaten anlarsın ...inşallah bebişin tutunmuştur sana, bu arada sitelerde gördüm denk geldi inofolic diye bi ilaç varmış daha doğrusu takviye folik asit , ama içenler 2-3 aya hamile kalıyormuş sende bir araştır istersen, inşallah faydası olur çocuk olunca dünyanız değişir herşey bambaşka olur yuvanız tamamlanır ,bu dertler biter gider..rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahhhhhYok canım tıkanıklık falan. Pco yum ben. Dün baya konuştuk tartıştık eşimle sonunda tatlıya bağlandı konu ama ben bir süre korunma kararı vermiştim. Eşimde haklısın demişti ortak karar korunacaktık
Gel Gör ki uzun süredir korunmadığım için barışma sırasında hiç aklıma bile gelmedi korunma. Bu sabah da ovulasyon testini yaptım sırf meraktan (23. Günüm ve hala pozitif olmamıştı) testi yaptım öğle yemeğini hazırlmaya gittim 10 dk sonra bir baktım pozitif. Idrar testinde ilk defa pozitif görüyorum üstelik daha önceki kullandığım sikluslarda hiç yakalayamamıştım.
Güya korunacaktım tam çift çizgi olduğu gün ilişki olmuş oldu
Hayırlısı olsun artık
Canım çok geçmiş olsun, neden yırtık olmuş ki? Ilişki dolayısı ile mi?Kızlar Ben bu ay ara veriyorum.
Perine bolgemde yırtık var epeydir iyilesmedim. Dikiş attırıcam..
Daha dogum yapmadan diktirdik oramızı buramızı kadın olmak ne zormus
Dua edin.
Sagol canim Allah razı olsun. Bende bilmiyorum ki cocuk yapacaz dye calısmaktan heralCanım çok geçmiş olsun, neden yırtık olmuş ki? Ilişki dolayısı ile mi?
Allah Şifa versin canım.. Ben de ovulasyon testinde pozitif gördüm 2 gün üstüste (idrar) ama Ateş yükselmedi hala. Belki de lh yükseldi ama yumurtam çatlamayıp kist olarak kaldı öyle. Aktardan aldığım karışıma başlayacaktım ama düşük yapar korunun dediği için adam adeti beklemek istiyorum 3 düşük var zaten kaş yapayım derken göz çıkarmayayım. Adet olursam 2 ay korunmamız gerekiyormuş işte karışımı kullanırken.Sagol canim Allah razı olsun. Bende bilmiyorum ki cocuk yapacaz dye calısmaktan heralmantar olmustum ondan da olabilirmiş. Psikolojimi cok bozdu bu durum isteksizlik yaptı iyice kanıycak acıycak korkusundan 2 sene sonra vajinismus oldum adeta dr gecmezse 2 dikiş atarız dedi. İşte oyle canım kökten çözüm olsun bari bıktım iyice hayatımı cok olumsuz etkiliyor. Duanı beklerim canım.
Tukuruk testini cozmek için bakmaya devam edecegim tabi
Bu ay otların cıkıp cıkmıyagını merak ediyorum
Inofolik kullandım canım ben Son hamileliğin olduğu ay(nisanda) . Hamile kaldım ama düşük oldu. Ilaçla ilgisi yoktur ama ilaç kullanmamaya karar verdim bir süre. Çok ilaç kullandım yoruldum ilaç içmektenCanım benim çok sevindim, herkes yaşıyor inan bu durumları erkekler çocuk gibi gerçekten Zaman'la zaten anlarsın ...inşallah bebişin tutunmuştur sana, bu arada sitelerde gördüm denk geldi inofolic diye bi ilaç varmış daha doğrusu takviye folik asit , ama içenler 2-3 aya hamile kalıyormuş sende bir araştır istersen, inşallah faydası olur çocuk olunca dünyanız değişir herşey bambaşka olur yuvanız tamamlanır ,bu dertler biter gider..rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?