- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.381
Canım yumurtlama olacagi vakit koyulaşıyor.Koyulasmadan sonra acilirsa catladi demektir.Şöyle ki;benim sabah 11.30 gibi yaptıgimda koyuyu yakaladım.Ayni gün akşamı 8 gibi yaptigimda hafif siliklesmeye başlamıştı.Bende anladım catladigini hemen o gece degerlendirdik ve tuttu Allahin izniyleCevp vercek kimse yok mu !!Yumurtlamadan 1 gün önce yapılan test çok silik mi oluyor azda olsa koyu oluyormu,ilk kullanmam bu.Adetten sonra 3 gün çok koyuydu bugün silik çıktınormalmi,yumurtlamaya yakingittikçekoyulasirmi,yumurtlamadan 1 gün önce aşırı silik çıkması normalmi...ay hayırlısıyla tuttursak bu ay sağlıkla İnşALLAH ..
Benim de 15.gunum bugun aksamustu 5'te koyulasmaya basladi test.Slm kızlar, ovulasyon testi yapıyorum 5 gündür..pozitifi göremedim henüz..15.günümdeyim..acaba bundan pozitif olurmu test...adet döngüm 27 gün...yardımcı olursanız sevinirim..
Adetin kaç gün sürüyor canımBenim de 15.gunum bugun aksamustu 5'te koyulasmaya basladi test.
Normalde 28 gündü. Ama 7 Aralık'ta kürtaj oldum. 40. günde 16 Ocak'ta adet oldum. Bu ay normale döndü mü bilemiyorum.Adetin kaç gün sürüyor canım
Geçmiş olsun canım benim de 3 kaybım var. Doktor kontrolüne gitmek istiyorsan gidebilirsin tabi ama benim doktorum pcolu olduğum halde 1 seneye kadar gelmene gerek yok zaten kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, idrar ovulasyon testleri ile yumurta takibini yapabilirsin, yine de gelmek istersen adetin 12. günü gel demişti. Doktor yaşadığım şehirde olmadığı için ben 3 adet süresi testlerle denemek istedim.İyi akşamlar arkadaşlar Kasım'da bebeğin kalbi durduğu için alındı maalesef. Bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım,28 günde bir hasta oluyorum. Bu testin yanında acaba ilave olarak doktor kontrolüne de gitsem olur mu yoksa erken mi?
Cevap için çok teşekkürler. Size de geçmiş olsun ve Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin. Birkaç güne gelir testim ve ilk kez deneyeceğim inşallah bu sefer olur. Tabi test konusunda pek bilgim de yok ama hastalığım bitsin başınızı ağrıtırım biraz:)Geçmiş olsun canım benim de 3 kaybım var. Doktor kontrolüne gitmek istiyorsan gidebilirsin tabi ama benim doktorum pcolu olduğum halde 1 seneye kadar gelmene gerek yok zaten kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, idrar ovulasyon testleri ile yumurta takibini yapabilirsin, yine de gelmek istersen adetin 12. günü gel demişti. Doktor yaşadığım şehirde olmadığı için ben 3 adet süresi testlerle denemek istedim.
Ayrıca 6 aylık evliyim. Yine de bakar mı doktor bana yoksa daha sonra mı gel der acabaGeçmiş olsun canım benim de 3 kaybım var. Doktor kontrolüne gitmek istiyorsan gidebilirsin tabi ama benim doktorum pcolu olduğum halde 1 seneye kadar gelmene gerek yok zaten kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, idrar ovulasyon testleri ile yumurta takibini yapabilirsin, yine de gelmek istersen adetin 12. günü gel demişti. Doktor yaşadığım şehirde olmadığı için ben 3 adet süresi testlerle denemek istedim.
Benim kendi fikrim çok erken doktor kontrolu için 6 aylık evlisin zaten 3-4. aylarda hamile kalmışsın demekki bir sorun yok, doktor da böyle söyler tahminim.Boşuna kendini yıpratma derim kontrollerle. Ama senin kararın tabiki istersen adetin 11-12. günü git bir baktırırsın ultrasonla gitmişken emrivaki yapıpAyrıca 6 aylık evliyim. Yine de bakar mı doktor bana yoksa daha sonra mı gel der acaba
Geçmiş olsunnKızlar Ben bu ay ara veriyorum.
Perine bolgemde yırtık var epeydir iyilesmedim. Dikiş attırıcam..
Daha dogum yapmadan diktirdik oramızı buramızı kadın olmak ne zormus
Dua edin.
Anladım canım...benim adet döngüm bile daha eskiye dönmedi..kurtajdan sonra bu 3.adetim oluyor..Normalde 28 gündü. Ama 7 Aralık'ta kürtaj oldum. 40. günde 16 Ocak'ta adet oldum. Bu ay normale döndü mü bilemiyorum.
slm kızlar..ovulasyon testlerini yapmaya devam edeyimm mi..
tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim..
Sorun ne?Kızlar yorum yapacak bi fikri olan yokmu
Tatlım hepsi silik ama devam et çünkü bazen geç yumurtlayabiliyoruzKızlar yorum yapacak bi fikri olan yokmu
Canım bu ay benimde genelde koyuydu adete kaç gün var?Benim testim yine koyulasti ateş de düştü ikinci bi yumurtlama olabilir mi yoksa pko nun oyunu mu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?