Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Slm kızlar, ovulasyon testi yapıyorum 5 gündür..pozitifi göremedim henüz..15.günümdeyim..acaba bundan pozitif olurmu test...adet döngüm 27 gün...yardımcı olursanız sevinirim..

Canım yumurtlama olacagi vakit koyulaşıyor.Koyulasmadan sonra acilirsa catladi demektir.Şöyle ki;benim sabah 11.30 gibi yaptıgimda koyuyu yakaladım.Ayni gün akşamı 8 gibi yaptigimda hafif siliklesmeye başlamıştı.Bende anladım catladigini hemen o gece degerlendirdik ve tuttu Allahin izniyle

Iyi aksamlar
Saat 17:00'da yaptigim test koyulasmaya basladi. Silik olan sabah 10:00'daki test. Son adet tarihim 16 Ocak. Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir misiniz? Bu ay ilk kez kullaniyorum ovulasyon testini.

Eklentiler

• 20160131_175102.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 54
slm kızlar..ovulasyon testlerini yapmaya devam edeyimm mi..
tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim..

Eklentiler

• WP_20160127_002.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 64
  • WP_20160128_002.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 57
  • WP_20160129_003.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 59
  • WP_20160129_033.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 55
  • WP_20160130_004.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 60
  • WP_20160130_035.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 58
  • WP_20160131_002.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 57
  • WP_20160131_007.webp
    2 KB · Görüntüleme: 55
Iyi aksamlar
Saat 17:00'da yaptigim test koyulasmaya basladi. Silik olan sabah 10:00'daki test. Son adet tarihim 16 Ocak. 15. gün bugün.Tecrubeli arkadaslar yorum yapabilir misiniz? Bu ay ilk kez kullaniyorum ovulasyon testini.

İyi akşamlar arkadaşlar Kasım'da bebeğin kalbi durduğu için alındı maalesef. Bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım,28 günde bir hasta oluyorum. Bu testin yanında acaba ilave olarak doktor kontrolüne de gitsem olur mu yoksa erken mi?

Geçmiş olsun canım benim de 3 kaybım var. Doktor kontrolüne gitmek istiyorsan gidebilirsin tabi ama benim doktorum pcolu olduğum halde 1 seneye kadar gelmene gerek yok zaten kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, idrar ovulasyon testleri ile yumurta takibini yapabilirsin, yine de gelmek istersen adetin 12. günü gel demişti. Doktor yaşadığım şehirde olmadığı için ben 3 adet süresi testlerle denemek istedim.

Cevap için çok teşekkürler. Size de geçmiş olsun ve Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin. Birkaç güne gelir testim ve ilk kez deneyeceğim inşallah bu sefer olur. Tabi test konusunda pek bilgim de yok ama hastalığım bitsin başınızı ağrıtırım biraz:)

Ayrıca 6 aylık evliyim. Yine de bakar mı doktor bana yoksa daha sonra mı gel der acaba

Ayrıca 6 aylık evliyim. Yine de bakar mı doktor bana yoksa daha sonra mı gel der acaba
Benim kendi fikrim çok erken doktor kontrolu için 6 aylık evlisin zaten 3-4. aylarda hamile kalmışsın demekki bir sorun yok, doktor da böyle söyler tahminim.Boşuna kendini yıpratma derim kontrollerle. Ama senin kararın tabiki istersen adetin 11-12. günü git bir baktırırsın ultrasonla gitmişken emrivaki yapıp
Ben o kadar çok gittim ki kadın doğum deyince tüylerim diken diken oluyor o yüzden evde testlerle Ateş ölçümüyle takılıyorum. Zaten bu ay da regl olursam bir süre ara vereceğim. Sen kendini daha iyi bilirsin

Normalde 28 gündü. Ama 7 Aralık'ta kürtaj oldum. 40. günde 16 Ocak'ta adet oldum. Bu ay normale döndü mü bilemiyorum.
Anladım canım...benim adet döngüm bile daha eskiye dönmedi..kurtajdan sonra bu 3.adetim oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…