Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde bu ay hep böyleydi genelde koyu fotoda görebilirsin bende de mi pko var acaba sebebi bu mu
16. gün çok daha koyu gibi göründü canım sanki , benim bi gün öyle çok az koyu gibi çıktı saatinde dikkatli ölçmemiştim saatinde ölçünce silikleşti yine hala da silik öyle çok koyu bi kere oldu sadece ama geçen ay aynı seninki gibi çıkmıştı koyu silik gitmişti günler

Ya böyle koyu devam edince gebelik olabilir diyolareğer hamile değilsem doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırıcam. HErşey kafa karıştırmak için sanki. Her ay kendime araştırcak bişey bulabiliyorum şaka gibi :)

Kızlar yorum yapabilir misiniz rica etsem?
Sabah 11:00'deki test koyulaşmaya devam ediyor. Dün gece 2'de ilişki oldu.

Eklentiler

• ovuu.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 83
Simdiki daha da koyulaşmış. Bugün çatlar mı sizce?

Eklentiler

• ovuuu.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 87
  • ovuuuu.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 64
Canım bende 12 saat arayla 16. gün test yaptım ve o gün çatladı en koyu o gün oldu ve yumurta beyazı kıvamında akıntı da o gün geldi gece ve sabah yap bence hatta gece yap sabaha kadar kalkma
M merve.b akıntı yok ne yumurta beyazı ne de beyaz akıntı hatta normalden daha kuruyum. Bu akşam 8'de yine yapayım test.

kaçıncı günündesin canım inşallah öyle çıkar :)

kaçıncı günündesin canım inşallah öyle çıkar :)
CANIM BUGÜN 30. GÜN 16.GÜN YUMURTLAMA OLDU BUGÜN YARIN BEKLİYORUM ADETİ VAKİT GEÇMİYO RESMEN KEŞKE KAN TESTİNE GEREK KALMADAN ERKEN ÖĞRENEBİLSEK

Eklentiler

• image (2).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 66
CANIM BUGÜN 30. GÜN 16.GÜN YUMURTLAMA OLDU BUGÜN YARIN BEKLİYORUM ADETİ VAKİT GEÇMİYO RESMEN KEŞKE KAN TESTİNE GEREK KALMADAN ERKEN ÖĞRENEBİLSEK
İdrar testinde baktın mı o nasıl çıkıyor ki canım

Gerçekten de aynı canım benim 3 veya 4 subat adet günüm bakalım bizi insaAllah meleklerimiz karşılar kırmızılar degil☺
BENİMDE 3 ŞUBAT BİRBİRİMİZE HABER VERELİM MUTLAKA : ) SENİN TÜM AY KOYULUK OLDU MU BENİM BÖYLEYDİ BU AY

Eklentiler

• image (1).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…