- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.401
Benimde bu ay hep böyleydi genelde koyu fotoda görebilirsin bende de mi pko var acaba sebebi bu muEvet pko var canım zaten o koyulugu 11 de yakalamistim resimleri atayım bak
16. gün çok daha koyu gibi göründü canım sanki , benim bi gün öyle çok az koyu gibi çıktı saatinde dikkatli ölçmemiştim saatinde ölçünce silikleşti yine hala da silik öyle çok koyu bi kere oldu sadece ama geçen ay aynı seninki gibi çıkmıştı koyu silik gitmişti günlerBenimde bu ay hep böyleydi genelde koyu fotoda görebilirsin bende de mi pko var acaba sebebi bu mu
Ya böyle koyu devam edince gebelik olabilir diyolareğer hamile değilsem doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırıcam. HErşey kafa karıştırmak için sanki. Her ay kendime araştırcak bişey bulabiliyorum şaka gibi :)16. gün çok daha koyu gibi göründü canım sanki , benim bi gün öyle çok az koyu gibi çıktı saatinde dikkatli ölçmemiştim saatinde ölçünce silikleşti yine hala da silik öyle çok koyu bi kere oldu sadece ama geçen ay aynı seninki gibi çıkmıştı koyu silik gitmişti günler
Canım bende 12 saat arayla 16. gün test yaptım ve o gün çatladı en koyu o gün oldu ve yumurta beyazı kıvamında akıntı da o gün geldi gece ve sabah yap bence hatta gece yap sabaha kadar kalkmaSimdiki daha da koyulaşmış. Bugün çatlar mı sizce?
FOTO YUKLEDIN GALIBA AMA GELMEDİKızlar umarım emekleriniz karşılıksız kalmaz hepiniz evlat sevgisini tadarsiniz
M merve.b akıntı yok ne yumurta beyazı ne de beyaz akıntı hatta normalden daha kuruyum. Bu akşam 8'de yine yapayım test.Canım bende 12 saat arayla 16. gün test yaptım ve o gün çatladı en koyu o gün oldu ve yumurta beyazı kıvamında akıntı da o gün geldi gece ve sabah yap bence hatta gece yap sabaha kadar kalkma
kaçıncı günündesin canım inşallah öyle çıkar :)Ya böyle koyu devam edince gebelik olabilir diyolareğer hamile değilsem doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırıcam. HErşey kafa karıştırmak için sanki. Her ay kendime araştırcak bişey bulabiliyorum şaka gibi :)
CANIM BUGÜN 30. GÜN 16.GÜN YUMURTLAMA OLDU BUGÜN YARIN BEKLİYORUM ADETİ VAKİT GEÇMİYO RESMEN KEŞKE KAN TESTİNE GEREK KALMADAN ERKEN ÖĞRENEBİLSEKkaçıncı günündesin canım inşallah öyle çıkar :)
İdrar testinde baktın mı o nasıl çıkıyor ki canımCANIM BUGÜN 30. GÜN 16.GÜN YUMURTLAMA OLDU BUGÜN YARIN BEKLİYORUM ADETİ VAKİT GEÇMİYO RESMEN KEŞKE KAN TESTİNE GEREK KALMADAN ERKEN ÖĞRENEBİLSEK
Negatif canım bu sabah yaptımİdrar testinde baktın mı o nasıl çıkıyor ki canım
Dur bakalım bekle bikaç gün daha olmazsa tekrarlarsın testiNegatif canım bu sabah yaptım
Test bol evde hergün yapıyorum bi taneDur bakalım bekle bikaç gün daha olmazsa tekrarlarsın testi
BENİMDE AYNI CANIM BOYLE BUGÜN 30.GÜN SAT 3 OCAK İNŞALLAH GEBELİKTENDİR 2MİZİNDE DURUMU AYNIEki Görüntüle 1760475
Adete 3 gün var kızlar nasıl yorumluycam bilemedim
Gerçekten de aynı canım benim 3 veya 4 subat adet günüm bakalım bizi insaAllah meleklerimiz karşılar kırmızılar degil☺BENİMDE AYNI CANIM BOYLE BUGÜN 30.GÜN SAT 3 OCAK İNŞALLAH GEBELİKTENDİR 2MİZİNDE DURUMU AYNI
BENİMDE 3 ŞUBAT BİRBİRİMİZE HABER VERELİM MUTLAKA : ) SENİN TÜM AY KOYULUK OLDU MU BENİM BÖYLEYDİ BU AYGerçekten de aynı canım benim 3 veya 4 subat adet günüm bakalım bizi insaAllah meleklerimiz karşılar kırmızılar degil☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?