- 23 Şubat 2015
- 17
- 24
- 8
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.421
Canımm yumurtlama günümde 2gun tam koyulugu yakaladım 3.gün silindi sonraki gün yaptığımda daha silikdi sonra test yapmayı bıraktım açıkçası bugün bir deniyim dedim böyle çıktı bilemedim bende mutlaka haberliselim canm umarım artık anne olma duygusunu herkeste bizde tadarızBENİMDE 3 ŞUBAT BİRBİRİMİZE HABER VERELİM MUTLAKA : ) SENİN TÜM AY KOYULUK OLDU MU BENİM BÖYLEYDİ BU AY
İNŞALLAH CANIM YAA İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN RABBİMCanımm yumurtlama günümde 2gun tam koyulugu yakaladım 3.gün silindi sonraki gün yaptığımda daha silikdi sonra test yapmayı bıraktım açıkçası bugün bir deniyim dedim böyle çıktı bilemedim bende mutlaka haberliselim canm umarım artık anne olma duygusunu herkeste bizde tadarız
Belirtin varmı peki canım seninİNŞALLAH CANIM YAA İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN RABBİM
BEN ADET BELİRTİSİDE YAŞAMIYORUM GEBELİK BELİRTİSİ DE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU 3ÜNÜDE HİSSETMEDİMBelirtin varmı peki canım senin
Sorun ne?
Sorun ne?
Teşekkürler canım inşallahTatlım hepsi silik ama devam et çünkü bazen geç yumurtlayabiliyoruz
Tabiki.Heyacan ve stresten gec catlaya biliyor.Devam et canımCanım sorun adetin 16.günündeyim testler negatif...testlere devam etsemmi umut varmı
Teşekkür ederim canım inşallahTabiki.Heyacan ve stresten gec catlaya biliyor.Devam et canım
Allahım birdaha yaşatmasın inşallahBEN ADET BELİRTİSİDE YAŞAMIYORUM GEBELİK BELİRTİSİ DE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU 3ÜNÜDE HİSSETMEDİM
Evet tatlım hadi hayırlısıKızlar saat 15:00'teki kadar koyu değil az önce yaptığım test. Hafif silikleşmeye başladı. Yumurtlamış olabilir miyim?
Çok sağol Cnm.İnşALLAH bizde yakalarız.hayırlı olsun.Canım yumurtlama olacagi vakit koyulaşıyor.Koyulasmadan sonra acilirsa catladi demektir.Şöyle ki;benim sabah 11.30 gibi yaptıgimda koyuyu yakaladım.Ayni gün akşamı 8 gibi yaptigimda hafif siliklesmeye başlamıştı.Bende anladım catladigini hemen o gece degerlendirdik ve tuttu Allahin izniyle
Bhcg mi bu canım? Sabah yaptığın teste güvenme derim üstünden kaç saat geçmiş, benim de silik çizgi çıkmıştı gidip bhcg baktırdım 1.1 çıktı uzun saatler kalınca ona bile çizgi çıkıyor.KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ
Canm testlerinde koyulasma var çok belliBenim testlerde sanki yine bi koyulaşma var bakalım bu sabah ne çıkacak
çok geçmiş olsun tatlımkızlar merhaba. ben temmuz ayında 2 aylık bebeğimi kalp durması sebebiyle aldırma zorunda kaldım. 2 aydır bebek düşünüyoruz tekrar. 1 aydır folik asit kullanıyorum. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. normalde adetlerim bazen 2 bazen 4-5 gün oynar. en son ocak 14 te adetim başladı. 20 ocakta bitti ve 21 ocaktan itibaren ovulasyon testini yapmaya başladım. 14. gün yani 28 ocakta t çizgiside kontrol çizgisiyle aynı koyuluğa ulaştı. ilişki tarihlerimiz 21,22,24,26,28,29 ve 30 ocak. 29 ocakta çizgi silikleşmişti,30 ocakta hiç çizgi yoktu sadece kontrol çizgisi vardı.dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerinde t çizgim tekrar koyulaşmaya başladı ama c çizgisiyle aynı tonda değil. benimle aynı durumda olanlar var mı acaba
BU TESTLER ADAMA KAFAYI YEDIRTIRBenim testlerde sanki yine bi koyulaşma var bakalım bu sabah ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?