Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

BENİMDE 3 ŞUBAT BİRBİRİMİZE HABER VERELİM MUTLAKA : ) SENİN TÜM AY KOYULUK OLDU MU BENİM BÖYLEYDİ BU AY
Canımm yumurtlama günümde 2gun tam koyulugu yakaladım 3.gün silindi sonraki gün yaptığımda daha silikdi sonra test yapmayı bıraktım açıkçası bugün bir deniyim dedim böyle çıktı bilemedim bende mutlaka haberliselim canm umarım artık anne olma duygusunu herkeste bizde tadarız

İNŞALLAH CANIM YAA İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN RABBİM

Kızlar saat 15:00'teki kadar koyu değil az önce yaptığım test. Hafif silikleşmeye başladı. Yumurtlamış olabilir miyim?

Eklentiler

• ov 20.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 88
Çok sağol Cnm.İnşALLAH bizde yakalarız.hayırlı olsun.

KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 123
KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ
Bhcg mi bu canım? Sabah yaptığın teste güvenme derim üstünden kaç saat geçmiş, benim de silik çizgi çıkmıştı gidip bhcg baktırdım 1.1 çıktı uzun saatler kalınca ona bile çizgi çıkıyor.
Üstelik senin çizgi yanlış yerde. Ovulasyon testlerinden de anlam çıkarmamaya çalış.

Inşallah hamilesindir. Ama bunlar gebeliği kesin gösteren şeyler değil malum boşuna hayal kırıklığı yaşamaman için bildiğimi söylüyorum yanlış anlama sakın.

Benim bir hamileliğimde bat tan 1 hafta sonra pozitif olmuştu gebelik testi. Umudunu kaybetme ama boşuna da ümitlenme

Benim testlerde sanki yine bi koyulaşma var bakalım bu sabah ne çıkacak

Eklentiler

• 2016-02-02_08.30.47.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 60
kızlar merhaba. ben temmuz ayında 2 aylık bebeğimi kalp durması sebebiyle aldırma zorunda kaldım. 2 aydır bebek düşünüyoruz tekrar. 1 aydır folik asit kullanıyorum. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. normalde adetlerim bazen 2 bazen 4-5 gün oynar. en son ocak 14 te adetim başladı. 20 ocakta bitti ve 21 ocaktan itibaren ovulasyon testini yapmaya başladım. 14. gün yani 28 ocakta t çizgiside kontrol çizgisiyle aynı koyuluğa ulaştı. ilişki tarihlerimiz 21,22,24,26,28,29 ve 30 ocak. 29 ocakta çizgi silikleşmişti,30 ocakta hiç çizgi yoktu sadece kontrol çizgisi vardı.dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerinde t çizgim tekrar koyulaşmaya başladı ama c çizgisiyle aynı tonda değil. benimle aynı durumda olanlar var mı acaba

çok geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…