Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

BEN VARIM CANIM TESTLERİM ARADA Bİ İKİ KERE SİLİKLEŞTİ TEKRAR KOYULAŞTI BU NE ANLAMA GELİYO BİLMİYORUM EKTE TESTLERİMİ GOREBİLİRSİN BUGÜN 31. GÜN VE HALA KOYU

Eklentiler

• image (1).webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45
HCG CANIM YA BENIM IDRAR TESTİNDE ÇIKMIYO GEBELİKLERİM ZATEN ÖYLE İZ GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM BENDE

BEN VARIM CANIM TESTLERİM ARADA Bİ İKİ KERE SİLİKLEŞTİ TEKRAR KOYULAŞTI BU NE ANLAMA GELİYO BİLMİYORUM EKTE TESTLERİMİ GOREBİLİRSİN BUGÜN 31. GÜN VE HALA KOYU
aynı şeyi yaşıyoruz canım çok merak ediyorum bu ay gebelik olacak mı diye.

aynı şeyi yaşıyoruz canım çok merak ediyorum bu ay gebelik olacak mı diye.
BENİMDE TÜM MERAKIM O OVULASYON TESTİ KOYU OLDUĞU ZAMAN GEBELİK OLUYOR DİYOLAR NE KADAR DOĞRU BİLEMİYORUM BUGÜN Kİ TESTİM BÖYLE

Eklentiler

• image (3).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 50
BU TESTLER ADAMA KAFAYI YEDIRTIR
Sabırla yapıyoruz artık canım napalım benim sabah testim silik çıktı arada biraz koyulaşıcak gibi yapıyor sanırım yine 11. gün tam netti bugün 20 inşallah doğrudur o diye bekliyorum

insan adet tarihinin geçmesini bekleyemiyor vallahi. yatıyorum kalkıyorum hep aklımda testler. takvimlerle teslerle başım dertte :)

insan adet tarihinin geçmesini bekleyemiyor vallahi. yatıyorum kalkıyorum hep aklımda testler. takvimlerle teslerle başım dertte :)
SORMA CANIM EV TEST DOLU BENİM 16. GÜN 18 OCAKTA ÇATLAMA OLDU BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYO İNŞALLAH OLMAM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN 3 KERE YAŞADIM BU DUYGUYU GERÇEKTEN ÖĞRENDİĞİN ANDA ANNE OLUYORSUN

SORMA CANIM EV TEST DOLU BENİM 16. GÜN 18 OCAKTA ÇATLAMA OLDU BUGÜN ADET OLMAM GEREKİYO İNŞALLAH OLMAM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN 3 KERE YAŞADIM BU DUYGUYU GERÇEKTEN ÖĞRENDİĞİN ANDA ANNE OLUYORSUN
inşşş olmazsın canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. güzel haberlerini beklicem :)

Sabırla yapıyoruz artık canım napalım benim sabah testim silik çıktı arada biraz koyulaşıcak gibi yapıyor sanırım yine 11. gün tam netti bugün 20 inşallah doğrudur o diye bekliyorum
SORMA CANIM İŞİN KÖTÜ YANI NET BİR BİLGİ YOK YANİ HEP OKUDUĞUM YUMURTLAMA OLCAGI ZAMAN EN KOYU OLUR YUMURTLMA OLUNCA SILIKLESIR Bİ KAÇ GÜN DAHA KOYU DEVAM EDER SONRA TAMAMEN SİLİKLEŞİR BİZİM TEKRAR KOYULAŞMASI NE ANLAMA GELİYOBELLİ DEĞİL

BENDE SENİN CANIM HAMİLEYSEM HERYERE YAZICAM ZATEN OVULASYON GEBELİK GÖSTERİYO DİYE
aynen canım. benim daha var ama beklicem artık. birde benim ovulasyon günümden beri kasıklarımda sancım var böyle olmamıştı 3 gün hiç geçmedi şimdi sağ kasığımda ara ara oluyor.

Tatlım insaallah bi daha gebesindir ve sağlıklı bsekildmee kucağına alırsın bana ve isteyen herkese nasp olsun sağlıklı bsekildmee insaallah M merve.b

benim pkodan dolayı olduğu kesin pkolularda lh yüksek olduğu için koyulaşma oluyor arada yumurtlama da genelde olmaz ama pko yoksa en koyu olduğu günü baz almak gerekli sanırım kiminde çift çizgi her zaman çıkabiliyor

bende pko yok en belirgin gün 16. gün zaten o gün 12 saat arayla hem ilişki oldu hemde test yaptım sabah yaptığım kopkoyuydu akşam silikleşti. Sonra ikinci çizgi hep belirgindi.

bende pko yok en belirgin gün 16. gün zaten o gün 12 saat arayla hem ilişki oldu hemde test yaptım sabah yaptığım kopkoyuydu akşam silikleşti. Sonra ikinci çizgi hep belirgindi.
İnşallah hamileliğin haberidir bu canım 16 koyu sende evet bugün kaç oldu canım zaten iki hafta sonra regl gelir normalde gelmezse hayırlı haberler gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…