- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.461
BENİMDE İÇ BACAKLARIM ÇOK AĞRIDI EŞİME HEP ONU SÖYLEDİM ALAKASI YOK DİYE BİLİYORUM AMA SPOR FALANDA YAPMADIM HANİ BÖYLE SPOR YAPARSIN HAMLIKTAN ERTESİ GÜN CANIN ACIR YA HEP İÇ BACAKLARIM ACIDI GENİTALE DOĞRUaynen canım. benim daha var ama beklicem artık. birde benim ovulasyon günümden beri kasıklarımda sancım var böyle olmamıştı 3 gün hiç geçmedi şimdi sağ kasığımda ara ara oluyor.
16.GÜN 18 OCAKTA YUMURTLAMA OLDU BUGÜN 31. GÜN BUGÜN OLMAM GEREKİYO SANIRIM BUGÜNKİ TESTTE BÖYLEİnşallah hamileliğin haberidir bu canım 16 koyu sende evet bugün kaç oldu canım zaten iki hafta sonra regl gelir normalde gelmezse hayırlı haberler gelir inşallah
Yo gebelikte olur bu ama erken belirtimi bilemdmBENİMDE İÇ BACAKLARIM ÇOK AĞRIDI EŞİME HEP ONU SÖYLEDİM ALAKASI YOK DİYE BİLİYORUM AMA SPOR FALANDA YAPMADIM HANİ BÖYLE SPOR YAPARSIN HAMLIKTAN ERTESİ GÜN CANIN ACIR YA HEP İÇ BACAKLARIM ACIDI GENİTALE DOĞRU
VALLA BİLMİYORUM AMA BAĞA ACIYO BİLDİĞİN AĞRIMIYOYo gebelikte olur bu ama erken belirtimi bilemdm
Göğüsler nasılVALLA BİLMİYORUM AMA BAĞA ACIYO BİLDİĞİN AĞRIMIYO
BENDE ÖYLE HASSASİYET ŞİŞME FALAN OLMUYO CANIM YA ADET OLCAĞIM ZAMANDA KARNIM AĞRIR İSHALMİŞİM GİBİ SONRA ADET OLURUM ŞUAN HİÇ BİR BELİRTİ YOK ADET OLCAĞIMA DAİR SADECE BEYAZ SÜMÜKSÜ AKINTI VARGöğüsler nasıl
İyi haber alırsın insaallahBENDE ÖYLE HASSASİYET ŞİŞME FALAN OLMUYO CANIM YA ADET OLCAĞIM ZAMANDA KARNIM AĞRIR İSHALMİŞİM GİBİ SONRA ADET OLURUM ŞUAN HİÇ BİR BELİRTİ YOK ADET OLCAĞIMA DAİR SADECE BEYAZ SÜMÜKSÜ AKINTI VAR
herkeste farklı belirtiler olabiliyor işte. bugün adet olmalıydım dedin gebelik testi yaptı mı canım.BENİMDE İÇ BACAKLARIM ÇOK AĞRIDI EŞİME HEP ONU SÖYLEDİM ALAKASI YOK DİYE BİLİYORUM AMA SPOR FALANDA YAPMADIM HANİ BÖYLE SPOR YAPARSIN HAMLIKTAN ERTESİ GÜN CANIN ACIR YA HEP İÇ BACAKLARIM ACIDI GENİTALE DOĞRU
inş canımKızlar 11:00'deki test silikleşmeye başlamış. Demek ki çatladı. Dün 15:00 20:00 arasında çatladı diye düşünüyorum. En koyuyu o zaman gördüm.
Pazarı Pazartesiye bağlayan gece 02'de ve bu sabah 10'da ilişki var. Tam arasında kalıyor çatlama. Dua edin inşallah tutmuştur.
Sağol canım amin inşallahinş canım
SABAH YAPTIM AMA BİŞEY YOK BENDE ÇIKMIYO ZATEN İDRARDA HALA GELEN GİDEN YOK AMA SANKİ AKINTIM VAR BİLMİYORUM BU ADET BELİRTİSİ Mİ HEP BİŞEY AKIYO GİBİherkeste farklı belirtiler olabiliyor işte. bugün adet olmalıydım dedin gebelik testi yaptı mı canım.
İNŞALLLAAAHHHHHH CANIMKızlar 11:00'deki test silikleşmeye başlamış. Demek ki çatladı. Dün 15:00 20:00 arasında çatladı diye düşünüyorum. En koyuyu o zaman gördüm.
Pazarı Pazartesiye bağlayan gece 02'de ve bu sabah 10'da ilişki var. Tam arasında kalıyor çatlama. Dua edin inşallah tutmuştur.
Testlerde bi hata olabilir bence...çünkü her test güvenilir değilOVULASYON TESTİYLE GEBELİĞİ ANLAMAYA ÇALIŞANLAR HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN BÜTÜN AY KOPKOYUYDU VE ŞUAN REGL OLDUM.
Ah tatlım ya anlatmaya çalıştığım buydu bi daha ki aya insaallahOVULASYON TESTİYLE GEBELİĞİ ANLAMAYA ÇALIŞANLAR HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN BÜTÜN AY KOPKOYUYDU VE ŞUAN REGL OLDUM.
Canımm ben test yapmadım bugün ve şuan gelen giden yok bakalım yarın normalde teşrif etyo olcak gorcez artıkDEMET SEN NE YAPTIN BUGÜN OVU TESTİ YAPTIN MI BENİM BUGÜN BÖYLE 31.GÜN YİNE KOYU OLDUKÇA
Cikanlar var canim sansini deneyebilirsinbata 3 gun var yarn sabah 2 olcak test yapsam cikarmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?