Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aynen canım. benim daha var ama beklicem artık. birde benim ovulasyon günümden beri kasıklarımda sancım var böyle olmamıştı 3 gün hiç geçmedi şimdi sağ kasığımda ara ara oluyor.
BENİMDE İÇ BACAKLARIM ÇOK AĞRIDI EŞİME HEP ONU SÖYLEDİM ALAKASI YOK DİYE BİLİYORUM AMA SPOR FALANDA YAPMADIM HANİ BÖYLE SPOR YAPARSIN HAMLIKTAN ERTESİ GÜN CANIN ACIR YA HEP İÇ BACAKLARIM ACIDI GENİTALE DOĞRU

İnşallah hamileliğin haberidir bu canım 16 koyu sende evet bugün kaç oldu canım zaten iki hafta sonra regl gelir normalde gelmezse hayırlı haberler gelir inşallah
16.GÜN 18 OCAKTA YUMURTLAMA OLDU BUGÜN 31. GÜN BUGÜN OLMAM GEREKİYO SANIRIM BUGÜNKİ TESTTE BÖYLE

Eklentiler

• image (3).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 68
Yo gebelikte olur bu ama erken belirtimi bilemdm

herkeste farklı belirtiler olabiliyor işte. bugün adet olmalıydım dedin gebelik testi yaptı mı canım.

Kızlar 11:00'deki test silikleşmeye başlamış. Demek ki çatladı. Dün 15:00 20:00 arasında çatladı diye düşünüyorum. En koyuyu o zaman gördüm.
Pazarı Pazartesiye bağlayan gece 02'de ve bu sabah 10'da ilişki var. Tam arasında kalıyor çatlama. Dua edin inşallah tutmuştur.

Eklentiler

• 20160202_114902.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 79
inş canım

herkeste farklı belirtiler olabiliyor işte. bugün adet olmalıydım dedin gebelik testi yaptı mı canım.
SABAH YAPTIM AMA BİŞEY YOK BENDE ÇIKMIYO ZATEN İDRARDA HALA GELEN GİDEN YOK AMA SANKİ AKINTIM VAR BİLMİYORUM BU ADET BELİRTİSİ Mİ HEP BİŞEY AKIYO GİBİ

İNŞALLLAAAHHHHHH CANIM

OVULASYON TESTİYLE GEBELİĞİ ANLAMAYA ÇALIŞANLAR HİÇ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN BÜTÜN AY KOPKOYUYDU VE ŞUAN REGL OLDUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…