Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm bende 3 gündür yapıyorum ovi testi 9.gün 2.çizgi belliydi biraz ama 2 gündür silikleşti hayali bi çizgi var neden olabilir sizce ? koyulaşması gerekirken silikleşti böylebişey yaşayan oldumu aranızda

KIZLAR SELAM HATIRLARSINIZ BELKİ DÜN ADET OLDUM DEMİŞTİM DÜN ÇOK AZ SİLİNCE AKINTININ İÇİNDE PEMBE LEKE GELDİ BU BİR KAÇ KERE OLDU SONRA Bİ DAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ ŞİMDİ LAVOBOYA GİTTİM YİNE AYNI SİLDİM ÖNCE AKINTININ İÇİNDE UÇUK PEMBE ÇOK AZ GELDİ SONRA YİNE YOK İDRAR TESTİ DE NEGATİF BENİM 3 GEBELİĞİMDE BÖYLE OLDU 2Sİ KİMYASAL 1 İ DIŞ GEBELİK OLDU BÖYLE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI GEBELİĞİ DEVAM EDEN YADA

en iyisi saglık ocağına gidip bi kan testi yaptır canım sen kafandaki soru işaretleride bitmiş olur.

Tatlım üstüne görme mi yaşadığın şey acebek

CANIM BİLEMİYORUM Kİ BUNU DAHA ÖNCE YAŞAYAN VAR MI AZ ÖNCE YİNE GİTTİM WCYE ÇOK AÇIK PEMBE VE PARMAK UCU KADAR SILINCE GELIYO BI KERE SONRA GELMIYO
Bska yolu yok ki kan testi yaptır çünkü idrarda çıkmıyordiyorsun insaallah vardır bseler eğer bu kadar az geliyorsa kan üstüne görme olabilir dmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…