- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.481
Yumurtlamanin 12.günü cikar genelde.Hesapla ve yap inşallah tutmusturCikanlar var canim sansini deneyebilirsin
Sen yapmaya devam et pozitifi görene kadarslm bende 3 gündür yapıyorum ovi testi 9.gün 2.çizgi belliydi biraz ama 2 gündür silikleşti hayali bi çizgi var neden olabilir sizce ? koyulaşması gerekirken silikleşti böylebişey yaşayan oldumu aranızda
canım naptın sen test yaptın mı ben yapmadım dahaCanım benim adet günümde 9 şubat ben 5 şubat gibi test yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler alırıx
en iyisi saglık ocağına gidip bi kan testi yaptır canım sen kafandaki soru işaretleride bitmiş olur.KIZLAR SELAM HATIRLARSINIZ BELKİ DÜN ADET OLDUM DEMİŞTİM DÜN ÇOK AZ SİLİNCE AKINTININ İÇİNDE PEMBE LEKE GELDİ BU BİR KAÇ KERE OLDU SONRA Bİ DAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ ŞİMDİ LAVOBOYA GİTTİM YİNE AYNI SİLDİM ÖNCE AKINTININ İÇİNDE UÇUK PEMBE ÇOK AZ GELDİ SONRA YİNE YOK İDRAR TESTİ DE NEGATİF BENİM 3 GEBELİĞİMDE BÖYLE OLDU 2Sİ KİMYASAL 1 İ DIŞ GEBELİK OLDU BÖYLE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI GEBELİĞİ DEVAM EDEN YADA
Tatlım üstüne görme mi yaşadığın şey acebekKIZLAR SELAM HATIRLARSINIZ BELKİ DÜN ADET OLDUM DEMİŞTİM DÜN ÇOK AZ SİLİNCE AKINTININ İÇİNDE PEMBE LEKE GELDİ BU BİR KAÇ KERE OLDU SONRA Bİ DAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ ŞİMDİ LAVOBOYA GİTTİM YİNE AYNI SİLDİM ÖNCE AKINTININ İÇİNDE UÇUK PEMBE ÇOK AZ GELDİ SONRA YİNE YOK İDRAR TESTİ DE NEGATİF BENİM 3 GEBELİĞİMDE BÖYLE OLDU 2Sİ KİMYASAL 1 İ DIŞ GEBELİK OLDU BÖYLE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI GEBELİĞİ DEVAM EDEN YADA
CANIM BİLEMİYORUM Kİ BUNU DAHA ÖNCE YAŞAYAN VAR MI AZ ÖNCE YİNE GİTTİM WCYE ÇOK AÇIK PEMBE VE PARMAK UCU KADAR SILINCE GELIYO BI KERE SONRA GELMIYOTatlım üstüne görme mi yaşadığın şey acebek
O KADAR BIKTIM Kİ KAN TESTİ YAPTIRMAKTAN ANLATAMAMen iyisi saglık ocağına gidip bi kan testi yaptır canım sen kafandaki soru işaretleride bitmiş olur.
Bska yolu yok ki kan testi yaptır çünkü idrarda çıkmıyordiyorsun insaallah vardır bseler eğer bu kadar az geliyorsa kan üstüne görme olabilir dmekCANIM BİLEMİYORUM Kİ BUNU DAHA ÖNCE YAŞAYAN VAR MI AZ ÖNCE YİNE GİTTİM WCYE ÇOK AÇIK PEMBE VE PARMAK UCU KADAR SILINCE GELIYO BI KERE SONRA GELMIYO
VALLA YOK YANİ GELEN GİDEN DEDİĞİM GİBİ ŞEFFAF AKINTIMIN İÇİNDE PEMBELIK VARBska yolu yok ki kan testi yaptır çünkü idrarda çıkmıyordiyorsun insaallah vardır bseler eğer bu kadar az geliyorsa kan üstüne görme olabilir dmek
2-3 gün bekleyebilirsen bekleVALLA YOK YANİ GELEN GİDEN DEDİĞİM GİBİ ŞEFFAF AKINTIMIN İÇİNDE PEMBELIK VAR
BENİM DÜŞÜKLERİM OLDUĞU İÇİN YARINA KADAR BEKLEYİP KAN YAPMAYI PLANLIYORUM KAN PIHTILAŞMASI OLDUĞU İÇİN 9 AY İĞNE VURULMAM GEREK2-3 gün bekleyebilirsen bekle
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah.Kur mu ise yaradi, ovulasyon testi mi, yoksa olacagi mi vardi bilmiyorum ama reglime 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim.
Darisi tum isteyenlere.
Slm cnm senin nasıl gidiyor testler2-3 gün bekleyebilirsen bekle
tebrik ederim canım darısı bizim başımıza inşallahKur mu ise yaradi, ovulasyon testi mi, yoksa olacagi mi vardi bilmiyorum ama reglime 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim.
Darisi tum isteyenlere.
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah.
Hangi kürü yapmıştın
Kendm öğrenmiş gibi sevindm ya hayırlı olsunnnKur mu ise yaradi, ovulasyon testi mi, yoksa olacagi mi vardi bilmiyorum ama reglime 2 gun kala hamile oldugumu ogrendim.
Darisi tum isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?