Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar ovulasyon testlerini sabah idarariyla yapmayin diyor.ancak ben notmal gun arasinda uyguladigimda tuvalet ve sivi alimi konusunda yeteri kadar iyi degildim.bu seferde sabah ilk idrarla yapmaya karar verdim ve cift cizgi de yakaladim kisaca ben ovulasyon testlerimi sabah ilk idrarimla yapiyorum bunda ne sakinca var anlayamadim cunku cift cizgiyide gördüm.kafam karisti bilgusi olan varsa paylasirsa sevinirim

Sbah ama ikinci idrarla çünkü gece ister istemez sıvı tüketmin olyordur ve bu idrar torbasında biriktiği için sbah ilk idrarını yapıp 2. idrar yapdman gerek

Belirti var mıydı

Canim bende sadece karnimda batma/kramp arasi agri var.
Baska hicbir seyim yok.
Bata hala 2 gunum var, ptesi gunu 4,1 cikmisti kanda.
Idrar testim pozitif.
Testin markasi da laboquik su ovulasyonun yaninda hedye gelenlerden.
Az once ovulasyon testi de yaptım, o da pozitif.

Anladm tatlım çok dikkat et tmam mı ? İnsaallah sağlıklı bi gebeliğik yasarsın :):)

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ

Eklentiler

• image (4).webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 140
ovulasyon günlerimiz aynı canım , biz pazartesi akşamı, salı öğleni , çarşamba akşamı değerlendirdik , hakkımıza hayırlısı ,

merhaba , kimyasalların sebebi araştırıldı mı? yaşadıkların zor durumlar bilirim , canım inşallah hamilesindir eğer değilsen infertilite alanında iyi bir kadın doğumcuya gitmelisin , bende iki kimyasal yaşadım ve kan pıhtılaşmam var

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Bu sefer gördüm inşallah doğrudur yaaa ... Çok heyecanlandım. Yarın sabah tekrarla bize de haber ver inşallah sağlıkla pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…