- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.501
Aynı tatlım ya senin ?Slm cnm senin nasıl gidiyor testler
Geçmiş olsun tatlım ya hayırlı haberlerle gel insaallahBENİM DÜŞÜKLERİM OLDUĞU İÇİN YARINA KADAR BEKLEYİP KAN YAPMAYI PLANLIYORUM KAN PIHTILAŞMASI OLDUĞU İÇİN 9 AY İĞNE VURULMAM GEREK
Belirti var mıydıBal tarcin corek otu yapmıştım.
En kolay oydu
Ovulasyon testiyle de takip etmistim.
Sbah ama ikinci idrarla çünkü gece ister istemez sıvı tüketmin olyordur ve bu idrar torbasında biriktiği için sbah ilk idrarını yapıp 2. idrar yapdman gerekKizlar ovulasyon testlerini sabah idarariyla yapmayin diyor.ancak ben notmal gun arasinda uyguladigimda tuvalet ve sivi alimi konusunda yeteri kadar iyi degildim.bu seferde sabah ilk idrarla yapmaya karar verdim ve cift cizgi de yakaladim kisaca ben ovulasyon testlerimi sabah ilk idrarimla yapiyorum bunda ne sakinca var anlayamadim cunku cift cizgiyide gördüm.kafam karisti bilgusi olan varsa paylasirsa sevinirim
Belirti var mıydı
Anladm tatlım çok dikkat et tmam mı ? İnsaallah sağlıklı bi gebeliğik yasarsın :):)Canim bende sadece karnimda batma/kramp arasi agri var.
Baska hicbir seyim yok.
Bata hala 2 gunum var, ptesi gunu 4,1 cikmisti kanda.
Idrar testim pozitif.
Testin markasi da laboquik su ovulasyonun yaninda hedye gelenlerden.
Az once ovulasyon testi de yaptım, o da pozitif.
Ben bu ay ilac kullanıyrm cnm.Aynı tatlım ya senin ?
Amin insaallah aminnn bizede sağlıklı gebelikler nasp olsun insaallah aminnnBen bu ay ilac kullanıyrm cnm.
Hakkımızda hayırlısı
Tatlım gebelik testlerin strip test dmi ???iyotsuztuz
tamm teşekkür ederimSen yapmaya devam et pozitifi görene kadar
bu ay bende yapıyorum o kürü :) ovulasyon testide aldım böyle deniyeyim dedim birde :) aynı senin gibi bi arkdşmdada işe yaradı bakalım bendede işe yarayacakmıBal tarcin corek otu yapmıştım.
En kolay oydu
Ovulasyon testiyle de takip etmistim.
bende görüyorum canım hayali bi çizgi var inşallah gelmiştir meleğin ..KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Sbah ama ikinci idrarla çünkü gece ister istemez sıvı tüketmin olyordur ve bu idrar torbasında biriktiği için sbah ilk idrarını yapıp 2. idrar yapdman gerek
ovulasyon günlerimiz aynı canım , biz pazartesi akşamı, salı öğleni , çarşamba akşamı değerlendirdik , hakkımıza hayırlısı ,Kızlar 11:00'deki test silikleşmeye başlamış. Demek ki çatladı. Dün 15:00 20:00 arasında çatladı diye düşünüyorum. En koyuyu o zaman gördüm.
Pazarı Pazartesiye bağlayan gece 02'de ve bu sabah 10'da ilişki var. Tam arasında kalıyor çatlama. Dua edin inşallah tutmuştur.
merhaba , kimyasalların sebebi araştırıldı mı? yaşadıkların zor durumlar bilirim , canım inşallah hamilesindir eğer değilsen infertilite alanında iyi bir kadın doğumcuya gitmelisin , bende iki kimyasal yaşadım ve kan pıhtılaşmam varKIZLAR SELAM HATIRLARSINIZ BELKİ DÜN ADET OLDUM DEMİŞTİM DÜN ÇOK AZ SİLİNCE AKINTININ İÇİNDE PEMBE LEKE GELDİ BU BİR KAÇ KERE OLDU SONRA Bİ DAHA HİÇ BİŞEY GELMEDİ ŞİMDİ LAVOBOYA GİTTİM YİNE AYNI SİLDİM ÖNCE AKINTININ İÇİNDE UÇUK PEMBE ÇOK AZ GELDİ SONRA YİNE YOK İDRAR TESTİ DE NEGATİF BENİM 3 GEBELİĞİMDE BÖYLE OLDU 2Sİ KİMYASAL 1 İ DIŞ GEBELİK OLDU BÖYLE OLUP HAMİLE KALAN VAR MI GEBELİĞİ DEVAM EDEN YADA
tekrar merhaba , sonradan okudum pıhtılaşman varmış , inşallah hamilesindir canım Allah şifa versinKIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Bu sefer gördümKIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?