- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.521
Canım inşallah hamilesindir, ben de gördüm çizgiyi. Seni çok merak ediyorum. Hamile olduğunu düşünüyorum, öyle içime doğuyor. Hatta ilk ovulasyon testinin pozitif olduğunu söylediğinde hamile olduğunu düşündüm. Hakkında hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum :)KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
:) inşallah haberleşelim
CANİM ALLAH RAZİ OLSUN Bİ TEST DAHA YAPTİM ONDADA İKİNCİ CİZGİ CİKTİ HATTA DAHA BELİRGİN SANKİCanım inşallah hamilesindir, ben de gördüm çizgiyi. Seni çok merak ediyorum. Hamile olduğunu düşünüyorum, öyle içime doğuyor. Hatta ilk ovulasyon testinin pozitif olduğunu söylediğinde hamile olduğunu düşündüm. Hakkında hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum :)
CANİM BUDA YENİ TESTİM DAHA BELİRGİN AMA AZ AZ KANAMAM VARBu sefer gördüminşallah doğrudur yaaa ... Çok heyecanlandım. Yarın sabah tekrarla bize de haber ver inşallah sağlıkla pozitif olur
coraspin falan kullanıyor muydun canım? iğneye başlamış mıydın? doktorunla bir an önce görüş de kanama olunca coraspini kesip iğneye devam edebiliyorlar. inş sadece yerleşme kanamasıdır. bhcg verecek misin bugün?CANİM BUDA YENİ TESTİM DAHA BELİRGİN AMA AZ AZ KANAMAM VAR
Evet 11de doktora gidicem inanmiyorum ben dun coraspin ictim adetin 2. Gunucoraspin falan kullanıyor muydun canım? iğneye başlamış mıydın? doktorunla bir an önce görüş de kanama olunca coraspini kesip iğneye devam edebiliyorlar. inş sadece yerleşme kanamasıdır. bhcg verecek misin bugün?
hamilesin hayırlı uğurlu olsun , ama kanamaların nedeni ? kafa karıştırıcı doktora mutlaka git canımCANİM BUDA YENİ TESTİM DAHA BELİRGİN AMA AZ AZ KANAMAM VAR
zaten yumurtlamadan 1 gun snra degerlendirme yapın diyolar canımAcil cevap lütfen fotoya bakarmısınız yumutrlamam oluyor sanırım ve eşim ancak yarın akşam evde olucak nöbetteyarın akşam saat 8 e kadar değerlendirebiliriz.geç kalmış olurmuyum.çok üzgünüm ya herşey üst üste geldi bu nöbet yüzünden bu iki oldu nolur cvp verin.
yumurtlama oluyor gibi değilmi.3 saat sonra yine yapıcam hiç böyle net görmemiştim.zaten yumurtlamadan 1 gun snra degerlendirme yapın diyolar canım
evet bnmde en koyu böyle olyorYu
yumurtlama oluyor gibi değilmi.3 saat sonra yine yapıcam hiç böyle net görmemiştim.
evet bnmde en koyu böyle olyor[/QUOTE
İnşAllah tuttutuz cnm.cevabın için çok teşekkürler.
İnşAllah tutturruz cnm bu sefer.cevabın için çok teşekkürler.evet bnmde en koyu böyle olyor
inşallah canm bnm bata 1 gun var sol kasık agrım var ama yarını bekliyorm test yapmak için :)İnşAllah tutturruz cnm bu sefer.cevabın için çok teşekkürler.
yok canım bu hala negatif. tam koyu olmamış yetişecek inş eşinAcil cevap lütfen fotoya bakarmısınız yumutrlamam oluyor sanırım ve eşim ancak yarın akşam evde olucak nöbetteyarın akşam saat 8 e kadar değerlendirebiliriz.geç kalmış olurmuyum.çok üzgünüm ya herşey üst üste geldi bu nöbet yüzünden bu iki oldu nolur cvp verin.
sabrınıza hayranıminşallah canm bnm bata 1 gun var sol kasık agrım var ama yarını bekliyorm test yapmak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?