Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

KIZLAR SELAM İDRAR TESTİ YAPTIM T ÇİZGİSİNİN ALTINDA BİR KARARTI VAR SANKİ BAKABİLİR MİSİNİZ
Canım inşallah hamilesindir, ben de gördüm çizgiyi. Seni çok merak ediyorum. Hamile olduğunu düşünüyorum, öyle içime doğuyor. Hatta ilk ovulasyon testinin pozitif olduğunu söylediğinde hamile olduğunu düşündüm. Hakkında hayırlısı, güzel haberlerini bekliyorum :)

CANİM ALLAH RAZİ OLSUN Bİ TEST DAHA YAPTİM ONDADA İKİNCİ CİZGİ CİKTİ HATTA DAHA BELİRGİN SANKİ

Eklentiler

• image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 102
CANİM BUDA YENİ TESTİM DAHA BELİRGİN AMA AZ AZ KANAMAM VAR
coraspin falan kullanıyor muydun canım? iğneye başlamış mıydın? doktorunla bir an önce görüş de kanama olunca coraspini kesip iğneye devam edebiliyorlar. inş sadece yerleşme kanamasıdır. bhcg verecek misin bugün?

Evet 11de doktora gidicem inanmiyorum ben dun coraspin ictim adetin 2. Gunu suan kanim su gibi geliyo

Acil cevap lütfen fotoya bakarmısınız yumutrlamam oluyor sanırım ve eşim ancak yarın akşam evde olucak nöbetteyarın akşam saat 8 e kadar değerlendirebiliriz.geç kalmış olurmuyum.çok üzgünüm ya herşey üst üste geldi bu nöbet yüzünden bu iki oldu nolur cvp verin.

Eklentiler

• P_20160204_103444.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 81
zaten yumurtlamadan 1 gun snra degerlendirme yapın diyolar canım

yok canım bu hala negatif. tam koyu olmamış yetişecek inş eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…