Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

KİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE

KİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
Hakkında hayırlısı olsun, hemen kotu düşünme. İnşallah hayırlı haberler alırsın.

inşallah kimyasal değildir... offf herkes pozitif görünce seviniyor bizde ise acaba şimdi nolcak korkusu başlıyor. 3 düşüğüm var merve daha önce mustafa acetin sayfasında da yazışmıştık senle. senin operasyon sonrası durumu özellikle merak ediyordum bana da umut ol diye.. inşallah herşey güzel sonuçlanır, kanaman yerleşmedir ve bu defa sağlıkla kucağına alırsın
Allah bize sabır güç versin... mutlaka ki bu sıkıntıların bir hayrı vardır ama dayanmak zor... inşallah güzel haber ver bize..

kızlar bu da benim ovulasyon testim. lütfen yorumlar mısınız? 4 gundur yapıyorum. her gecen gun koyulasıyor. dunle bugunun cizgisi aynı gibi. sizce kontrol çizgisiyle aynı koyulukta mı? yumurtlamam bugun mü? hic bir akıntım yok daha.13. gun cok erken. gecen ay 30.gun adet olmustum. genelde 28 gunde bir olur. ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?

Eklentiler

• ovulasyon.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 90
Tatlım bugündmen itibaren 2 güne bir ilişkiye gir

bugun yarın ve ertesi gun dene canm sperm kalitesi için esine keçi boynuzu kürü yedir

3 gun üstüste girmek sperm hareketliliğini azaltmaz mı canım? keçi boynuzu kürünü nasıl yapacağım. keciboynuzu pekmezi var. olurmu? ne kadar yiyecek?

3 gun üstüste girmek sperm hareketliliğini azaltmaz mı canım? keçi boynuzu kürünü nasıl yapacağım. keciboynuzu pekmezi var. olurmu? ne kadar yiyecek?
pekmezde olur kür de keçi boynuzunu kaynatıyolar falan bi arastr bulursun 1 gun arayla dene o zaman zaten 72 saat canlı kalıyorms

Fotoya bskarmısınız tekrar.. bende bugun giriyim mi ilişkiye yarını mı bekliyim.Ooff bu ruhumu daraltan nöbetler yüzünden kaç ay geçti ya hep o güne mi denk gelir ya...gir derseniz akşam kaçırcam bi süreliğine eve yakın..ama gelemeye bilirde.yarın girsek gecikmiş olmam inşAllah ya

Eklentiler

• P_20160204_103444.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…