- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.541
sabırlı değilim canm 2 kere test yaptm bata 8 gun ve 6 gun varkensabrınıza hayranımben yumurtlama sonrası 5. gündeyim ve zor tutuyorum kendimi
Hayırlı olsun canim ama dikkat et.Dr git hemen.Dusuk tehliken olabilirCANİM BUDA YENİ TESTİM DAHA BELİRGİN AMA AZ AZ KANAMAM VAR
Ozaman aksam veya yarin dahami koyu olur?iyi bari zaten her halukarda yarin degerlendiricez.inşAllah hayirlisiyla tutar.Sagol cnm.yok canım bu hala negatif. tam koyu olmamış yetişecek inş eşin
İnş.bebiş vardır :)inşallah canm bnm bata 1 gun var sol kasık agrım var ama yarını bekliyorm test yapmak için :)
inşl haber vermm :)İnş.bebiş vardır :)
Tmm cnm :)inşl haber vermm :)
niye diek hcgye bakmazlarkiKİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
Haber ver tatlım merak ettmKİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
Hakkında hayırlısı olsun, hemen kotu düşünme. İnşallah hayırlı haberler alırsın.KİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
inşallah kimyasal değildir... offf herkes pozitif görünce seviniyor bizde ise acaba şimdi nolcak korkusu başlıyor. 3 düşüğüm var merve daha önce mustafa acetin sayfasında da yazışmıştık senle. senin operasyon sonrası durumu özellikle merak ediyordum bana da umut ol diye.. inşallah herşey güzel sonuçlanır, kanaman yerleşmedir ve bu defa sağlıkla kucağına alırsınKİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
Tatlım bugündmen itibaren 2 güne bir ilişkiye girkızlar bu da benim ovulasyon testim. lütfen yorumlar mısınız? 4 gundur yapıyorum. her gecen gun koyulasıyor. dunle bugunun cizgisi aynı gibi. sizce kontrol çizgisiyle aynı koyulukta mı? yumurtlamam bugun mü? hic bir akıntım yok daha.13. gun cok erken. gecen ay 30.gun adet olmustum. genelde 28 gunde bir olur. ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?
bugun yarın ve ertesi gun dene canm sperm kalitesi için esine keçi boynuzu kürü yedirkızlar bu da benim ovulasyon testim. lütfen yorumlar mısınız? 4 gundur yapıyorum. her gecen gun koyulasıyor. dunle bugunun cizgisi aynı gibi. sizce kontrol çizgisiyle aynı koyulukta mı? yumurtlamam bugun mü? hic bir akıntım yok daha.13. gun cok erken. gecen ay 30.gun adet olmustum. genelde 28 gunde bir olur. ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor?
3 gun üstüste girmek sperm hareketliliğini azaltmaz mı canım? keçi boynuzu kürünü nasıl yapacağım. keciboynuzu pekmezi var. olurmu? ne kadar yiyecek?bugun yarın ve ertesi gun dene canm sperm kalitesi için esine keçi boynuzu kürü yedir
pekmezde olur kür de keçi boynuzunu kaynatıyolar falan bi arastr bulursun 1 gun arayla dene o zaman zaten 72 saat canlı kalıyorms3 gun üstüste girmek sperm hareketliliğini azaltmaz mı canım? keçi boynuzu kürünü nasıl yapacağım. keciboynuzu pekmezi var. olurmu? ne kadar yiyecek?
1 boş 1 dolu3 gun üstüste girmek sperm hareketliliğini azaltmaz mı canım? keçi boynuzu kürünü nasıl yapacağım. keciboynuzu pekmezi var. olurmu? ne kadar yiyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?