- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.561
Tatlım attıkların baya pozitif yani ana yumurtlamdan 3-4 gün önce ve yumurtlamdan 1-2 gün sonra sans her zaman vardırFotoya bskarmısınız tekrar.. bende bugun giriyim mi ilişkiye yarını mı bekliyim.Ooff bu ruhumu daraltan nöbetler yüzünden kaç ay geçti ya hep o güne mi denk gelir ya...gir derseniz akşam kaçırcam bi süreliğine eve yakın..ama gelemeye bilirde.yarın girsek gecikmiş olmam inşAllah ya
Bence sbah attıkların doğru 2 pozitif hem sıvı alımına dikkat ettin dmiKafam karıştı bakarmısınız birini sabah yaptım koyu,diğerini az önce yaptım c olan yer bile silik normalmı aynı gün içinde bukadar fark.2.yi akşam tekrarlıyim mi yoksa yumurtlama günüm olması gerek bu aralar ay boşunamı heyecanlandım şimdi.
2.niye öyle oldu c bile silik trkrarlıyım mı akşam 8 gibi yine? Böyle olması normalmi ay hayal kırıklığı yaşıyorum su anBence sbah attıkların doğru 2 pozitif
Sıvı almadım cnm.1 bardak su anca.Bence sbah attıkların doğru 2 pozitif hem sıvı alımına dikkat ettin dmi
Sıvı aldınmı ? Yarın sbah yine yap çünkü attıkların baya pozitifti bu kadar da hemen çatlamaz heralde2.niye öyle oldu c bile silik trkrarlıyım mı akşam 8 gibi yine? Böyle olması normalmi ay hayal kırıklığı yaşıyorum su an
Aksam 10 gbi ve sbah 11 gibi yine yapSıvı almadım cnm.1 bardak su anca.
Peki son sorum cnm.çatlamadan nekadar süre sonra ilişkiye girsek tutma ihtimali var.yoksa çatladıktan sonra ilişkiye girince geç kalmiş olmuyoruz dimi.Ay ilk ovulssyon kullanmam kusura bakma cnm.çok çok sagol bu arada.Sıvı aldınmı ? Yarın sbah yine yap çünkü attıkların baya pozitifti bu kadar da hemen çatlamaz heralde
Tmm deniyim.Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.Aksam 10 gbi ve sbah 11 gibi yine yap
CANIM BİZ ÇİFT ÇİZGİ OLMADAN BİR GÜN ÖNCE BİRLİKTE OLDUK TUTTU STRES YAPMAPeki son sorum cnm.çatlamadan nekadar süre sonra ilişkiye girsek tutma ihtimali var.yoksa çatladıktan sonra ilişkiye girince geç kalmiş olmuyoruz dimi.Ay ilk ovulssyon kullanmam kusura bakma cnm.çok çok sagol bu arada.
Rica ederim Amin insaalah tatlım. Aynı şeyler zaten yumurtlama çatlama 1-2 gün şans varTmm deniyim.Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.
DeğerlendirMutlaka tatlımKızlar bi sorum olacak
Pozitifi gördüğünüz gün kasık ağrısı ve seffaf akıntınız oluyor mu
Bugun benim 15. Günüm..
Bıçak batması gibi 5-6 kere sancım oldu.
1 saat sonrasında da seffaf akıntım oldu.
Bugun çatlama olmus olabilir mi?
Bu ayı es gececektim ama yaram iyileşti bugunu degerlendiriyim diyorum
Döngüm 31 gün..
Hsg de cekildim ilk 6 ay sans yuksek diyolar boş gecmek içim elvermiyor gercekten bi gelse hayırlısıyla bebişimiz
Hepimizin inşallah
Canım ne yaptın? Merak ettim seni.KİZLAR SELAM DOKTORA GİTTİM KARİNDAN BAKTİ RAHİM KALİNSA BETA HCG İSTİCEM DEDİ ENDONETRİUM 14 mm KAN VERDİM BEKLİYORUM AMA KANAMAM VAR SANİRİM KİMYASAL OLUYO YİNE
İnşallah yakalarsin canım.slm kizlarr adetin 10.gunumdeyim geçen ay t koyu olmadan adet oldum ins bu ay yakalarim
İnsaallah yakalarsın tatlım ve tutar insaallah :)slm kizlarr adetin 10.gunumdeyim geçen ay t koyu olmadan adet oldum ins bu ay yakalarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?