Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tatlım attıkların baya pozitif yani ana yumurtlamdan 3-4 gün önce ve yumurtlamdan 1-2 gün sonra sans her zaman vardır

Kafam karıştı bakarmısınız birini sabah yaptım koyu,diğerini az önce yaptım c olan yer bile silik normalmı aynı gün içinde bukadar fark.2.yi akşam tekrarlıyim mi yoksa yumurtlama günüm olması gerek bu aralar ay boşunamı heyecanlandım şimdi.

Eklentiler

• P_20160204_153329.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 85
Bence sbah attıkların doğru 2 pozitif hem sıvı alımına dikkat ettin dmi

Sıvı aldınmı ? Yarın sbah yine yap çünkü attıkların baya pozitifti bu kadar da hemen çatlamaz heralde
Peki son sorum cnm.çatlamadan nekadar süre sonra ilişkiye girsek tutma ihtimali var.yoksa çatladıktan sonra ilişkiye girince geç kalmiş olmuyoruz dimi.Ay ilk ovulssyon kullanmam kusura bakma cnm.çok çok sagol bu arada.

CANI
Peki son sorum cnm.çatlamadan nekadar süre sonra ilişkiye girsek tutma ihtimali var.yoksa çatladıktan sonra ilişkiye girince geç kalmiş olmuyoruz dimi.Ay ilk ovulssyon kullanmam kusura bakma cnm.çok çok sagol bu arada.
CANIM BİZ ÇİFT ÇİZGİ OLMADAN BİR GÜN ÖNCE BİRLİKTE OLDUK TUTTU STRES YAPMA

Kızlar bi sorum olacak
Pozitifi gördüğünüz gün kasık ağrısı ve seffaf akıntınız oluyor mu

Bugun benim 15. Günüm..
Bıçak batması gibi 5-6 kere sancım oldu.
1 saat sonrasında da seffaf akıntım oldu.
Bugun çatlama olmus olabilir mi?
Bu ayı es gececektim ama yaram iyileşti bugunu degerlendiriyim diyorum
Döngüm 31 gün..
Hsg de cekildim ilk 6 ay sans yuksek diyolar boş gecmek içim elvermiyor gercekten bi gelse hayırlısıyla bebişimiz
Hepimizin inşallah

DeğerlendirMutlaka tatlım

Son düzenleme:
slm kizlarr adetin 10.gunumdeyim geçen ay t koyu olmadan adet oldum ins bu ay yakalarim

Eklentiler

• 20160205_102259.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…