- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.581
Çok merak ettik seni ya hayırlısı olsun olacaksa sağlıklı olsun tabikiKIZLAR MERHABA 2 POZİTİF İDRAR TESTİNDEN SONRA NE YAZIK Kİ KAN NEGATİF NE YAZIK Kİ DİYORUM AMA BİR YANDANDA KİMYASAL OLMADIĞI İÇİN SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ BU KANAMALAR HAYRA ALAMET DEĞİLDİ BELKİ DE VARDI GEBELİK AMA HEP KİYASALSA NEGATİF OLSUN DİYE DUA ETTİM TETSİ YAPTIRANA KADAR DÜN POYRAZ KARAYELDE KIZ HAMİLELİĞİNİ YENİ ÖĞRENMİŞ BİR KADININ DUYGULARINI O KADAR GÜZEL ANLATTI Kİ SANKI BİZLERİ ANLATTI BENİM ÇOK AĞLADIM TABİ YİNE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU VE BEN 3 KERE ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞADIM RABBİM BUNDAN SONRA NASİP EDECEKSE İNŞALLAH SONUNA KADAR SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİĞER TÜRLÜSÜ ÇOK ZOR TESTİ YAPAR YAPMAZ ADET OLDUM HERŞEYİN HAYIRLISI
İDRAR TESTLERİ NEDEN POZİTİF OLDU ANLAMADIM KAFAMI DAĞITMAM LAZIM HER AY YENİ BİR BELİRTİ ARAMAK ÇOK YORDU BENİ DAHA 26 YAŞINDAYIM SON 2 YILDA İÇTEN İÇE YIPRANDIM RABBİM HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA DAHA FAZLA BEKLEMEDEN NASİP ETSİN İNŞALLAH HAYATIMDAKİ TEK EKSİK ÇOCUK RABBİM İNŞALLAH NASİP EDERÇok merak ettik seni ya hayırlısı olsun olacaksa sağlıklı olsun tabiki
İnsaallah Amin tatlım hepimiz istiyoruzz hemde çok. En kısa zamanda nasp olur insaallah. Bska şeylerle uğraş belki iyi gelirİDRAR TESTLERİ NEDEN POZİTİF OLDU ANLAMADIM KAFAMI DAĞITMAM LAZIM HER AY YENİ BİR BELİRTİ ARAMAK ÇOK YORDU BENİ DAHA 26 YAŞINDAYIM SON 2 YILDA İÇTEN İÇE YIPRANDIM RABBİM HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA DAHA FAZLA BEKLEMEDEN NASİP ETSİN İNŞALLAH HAYATIMDAKİ TEK EKSİK ÇOCUK RABBİM İNŞALLAH NASİP EDER
Canım hayırlısı olsun. Peki düşüklerin sebebi araştırıldı mı. Hsg, kromozom testleri fln yaptırdınız mı. Benim bi tanıdıkta 2. Düşüğü yaptı.şimdi genetik testlere bakılcak.KIZLAR MERHABA 2 POZİTİF İDRAR TESTİNDEN SONRA NE YAZIK Kİ KAN NEGATİF NE YAZIK Kİ DİYORUM AMA BİR YANDANDA KİMYASAL OLMADIĞI İÇİN SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ BU KANAMALAR HAYRA ALAMET DEĞİLDİ BELKİ DE VARDI GEBELİK AMA HEP KİYASALSA NEGATİF OLSUN DİYE DUA ETTİM TETSİ YAPTIRANA KADAR DÜN POYRAZ KARAYELDE KIZ HAMİLELİĞİNİ YENİ ÖĞRENMİŞ BİR KADININ DUYGULARINI O KADAR GÜZEL ANLATTI Kİ SANKI BİZLERİ ANLATTI BENİM ÇOK AĞLADIM TABİ YİNE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU VE BEN 3 KERE ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞADIM RABBİM BUNDAN SONRA NASİP EDECEKSE İNŞALLAH SONUNA KADAR SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİĞER TÜRLÜSÜ ÇOK ZOR TESTİ YAPAR YAPMAZ ADET OLDUM HERŞEYİN HAYIRLISI
Canim dikkat ettimde en koyusu 14.gün yaptığın olmuş.Aksam 8 gibi tekrar yap testi bu aksam catlayabilir.Hem catlayinca sıvı beyaz akinti gelir sanciyla birlikte...KIZLAAAAAR. LÜTFEN YARDIM. OVULASYON TESTİM 3 GUNDUR POZİTİF BU NE ANLAMA GELİYOR YUMURTAM HALA ÇATLAMADIMI YANİ.
Çok hafifte olsa acilmaya başlasa çatlamış demek...DÜN BELLİ BELİRSİZ BİR AKINTI GELDİ GİBİ. BASKA BİR BELİRTİ YOK. DÜN GECR İLİŞKİ OLMUŞTU. GECE ÇATLAR DİYE AMA SABAH YAPTIM YINE KOYU ÇİZGİ OLUNCA SASIRDIM. ÇATLADIGINDA ÇİZGİ SİLİKLESİR DEMİ
geç olmaz canım.zaten çatlama çizgi silikleşince gerçekleşiyor.ama siz bugun yarın ve diğer günü mutlaka değerlendirin.mrb kızlar bugün gündüz 2de test yaptım koyulaştı pozitifmi acaba ?eşim akşam 1 de evde olacak geç olurmu sizce yumurtlama ne kadar sürüyo bu ay olmassa tedaviye başlanacak geç kalmasından korkuyorum
bende koyulaşınca çatlıyo zandediyorm :) çok sağol canım bnm ,ilk defa kullanıyorum bu testi çok bilgim yok kaçırıyomuyum dedim bende sağol içimi rahatlattıngeç olmaz canım.zaten çatlama çizgi silikleşince gerçekleşiyor.ama siz bugun yarın ve diğer günü mutlaka değerlendirin.
bakalım yarın sabah ne olacak. insaallah acılır. okadar cok arastırdım kı. hic benim gibi net bir sekilde 3 gun koyu olan yok. bir anormallik var ama hayırlısıÇok hafifte olsa acilmaya başlasa çatlamış demek...
rica ederim :)) bebişlerimiz gelir inşallah bu ay :)bende koyulaşınca çatlıyo zandediyorm :) çok sağol canım bnm ,ilk defa kullanıyorum bu testi çok bilgim yok kaçırıyomuyum dedim bende sağol içimi rahatlattınhakkımızda hayırlısı artık ..
canım düşük yapmamış olduğuna çok sevindim. lekelenme bende de olmaya başladı 6-7 aydır. adet öncesi 2 gün lekelenme oluyor sonra tam adet başlıyor. .KIZLAR MERHABA 2 POZİTİF İDRAR TESTİNDEN SONRA NE YAZIK Kİ KAN NEGATİF NE YAZIK Kİ DİYORUM AMA BİR YANDANDA KİMYASAL OLMADIĞI İÇİN SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ BU KANAMALAR HAYRA ALAMET DEĞİLDİ BELKİ DE VARDI GEBELİK AMA HEP KİYASALSA NEGATİF OLSUN DİYE DUA ETTİM TETSİ YAPTIRANA KADAR DÜN POYRAZ KARAYELDE KIZ HAMİLELİĞİNİ YENİ ÖĞRENMİŞ BİR KADININ DUYGULARINI O KADAR GÜZEL ANLATTI Kİ SANKI BİZLERİ ANLATTI BENİM ÇOK AĞLADIM TABİ YİNE 3 DÜŞÜĞÜM OLDU VE BEN 3 KERE ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞADIM RABBİM BUNDAN SONRA NASİP EDECEKSE İNŞALLAH SONUNA KADAR SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN DİĞER TÜRLÜSÜ ÇOK ZOR TESTİ YAPAR YAPMAZ ADET OLDUM HERŞEYİN HAYIRLISI
inşallah canımrica ederim :)) bebişlerimiz gelir inşallah bu ay :)
Yok yok yetisir inşallah.Hatta kiminin gec catliyor diye bikacgun koyuluk devam edebiliyor.mrb kızlar bugün gündüz 2de test yaptım koyulaştı pozitifmi acaba ?eşim akşam 1 de evde olacak geç olurmu sizce yumurtlama ne kadar sürüyo bu ay olmassa tedaviye başlanacak geç kalmasından korkuyorum
Allah'ım nasib eder inşallah hepimizede canım ..Yok yok yetisir inşallah.Hatta kiminin gec catliyor diye bikacgun koyuluk devam edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?