- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.601
Benim de bugün adetimin son günü ama kahve leke geliyor,önceden olmazdı. Umarım bir sorun yoktur,Allah hakkımızda hayırlısını versin.canım düşük yapmamış olduğuna çok sevindim. lekelenme bende de olmaya başladı 6-7 aydır. adet öncesi 2 gün lekelenme oluyor sonra tam adet başlıyor. .
düşük yapmanın psikolojisini biliyorum , o yüzden negatif oluşuna üzülmedim bikaç ay geç olsun sağlıkla kucağımıza bebeğimizi alacağımız bir gebelik olsun... inşallah önümmüzdeki ay gerçek pozitifi görürsün
evet hayali bi çizgi var cnmEki Görüntüle 1765193 Burda aktif biri varsa testime bir bakar mısınız? Sizce ikinci çizgi var mı? Bat 14 şubat. Yani daha çok var ama ovulasyon sonrası altıncı gün. Ben silik çizgi görüyorum ama siz görüyor musunuz?
Bende gördüm hadi hayırlısı.küre gerek kalmaz inş cnmEki Görüntüle 1765193 Burda aktif biri varsa testime bir bakar mısınız? Sizce ikinci çizgi var mı? Bat 14 şubat. Yani daha çok var ama ovulasyon sonrası altıncı gün. Ben silik çizgi görüyorum ama siz görüyor musunuz?
mrb canım adet uzunluğum benimde 28 gün aynıyız yani , düne kadar hep silik çıkıyordu benimde dahada silikleşmeye başlamıştı hatta aynı seninki gibiMerhaba hanımlar. Bugün adetin 12. Günü ovulasyon testlerim hayalet çizgi varla yok arası 3 gündür öyle hatta daha çok açılma var renkte. Geçen ay 10-11-12. Günde koyu 13. Günde pik yapmıştı bu ay nie böyle oldu şimdi ??? 28 günde bir adet siklusum. Bu ay nie böyle oldu ki aylardır yapıyorum hiç böyle açık çizgi olmamış ti
bu şekildeydi bak bugün ve yarın değerlendireceğiz bakalım hayırlısı artık gerisi rabbimin takdirine kalmış :)Merhaba hanımlar. Bugün adetin 12. Günü ovulasyon testlerim hayalet çizgi varla yok arası 3 gündür öyle hatta daha çok açılma var renkte. Geçen ay 10-11-12. Günde koyu 13. Günde pik yapmıştı bu ay nie böyle oldu şimdi ??? 28 günde bir adet siklusum. Bu ay nie böyle oldu ki aylardır yapıyorum hiç böyle açık çizgi olmamış ti
Benim de 28 günde bir ve hastalığın 6.günü bugün. Testi yapmak için sabırsızlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı:)bu şekildeydi bak bugün ve yarın değerlendireceğiz bakalım hayırlısı artık gerisi rabbimin takdirine kalmış :)
İdrar kandan sonra yükseliyor. Zaten su damlattım kayboldu çizgi canım buharlaşma çizgisi deniyormuş bunaİlişkiden 8-9 gun sonra kanda hcg artışı olurmuş. Ama İdrarda belli olur mu bilemem tabi.
Canım aslında çok erken yapmışsın testi forumda kanda pozitif olupta idrar da cıkmayanlar var.İdrar kandan sonra yükseliyor. Zaten su damlattım kayboldu çizgi canım buharlaşma çizgisi deniyormuş buna
Devam edeceğim zaten umarım koyulaşır benimde. Yarın 13. Günüm benimde bakalım nasıl olacak. Senin pozitif mi artıkmrb canım adet uzunluğum benimde 28 gün aynıyız yani , düne kadar hep silik çıkıyordu benimde dahada silikleşmeye başlamıştı hatta aynı seninki gibi
bugün 13.gün 3 defa test yaptım sabahtan beri hep koyuydu sende tekrarla bakalım yarında
canım benimde başıma geldi olmadı benim bence ama çıkmadık candan olmadık adeetten ümit kesilmezmiş :))
Resmi gormemisim şimdi gordum. Evet seninde öyle :) rahatladim biraz bu yumurtlama olmaz die düşünmeye başlamıştım :) senin koyu baya inşallah istediğin gibi olurbu şekildeydi bak bugün ve yarın değerlendireceğiz bakalım hayırlısı artık gerisi rabbimin takdirine kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?