Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Resmi gormemisim şimdi gordum. Evet seninde öyle :) rahatladim biraz bu yumurtlama olmaz die düşünmeye başlamıştım :) senin koyu baya inşallah istediğin gibi olur
bende senin gibiydim düne kadar ,moralim bozulmaya başlamıştı ama bugun koyulaştı çok şükür ,
inşallah hepimize nasib eder Allah'ım

Evet ama 6 gun rahim duvarina tutunma asamasidir mumkun değil çıkması.En az 1 hafta tutunmadan sonra cikar hem kanda hem hcg da.Yani ovulasyonun 11. günü benim boyle çıktı ertesi gun daha belirgin çıkmıştı.inşallah tutar

Kızlar bugun 17. Günüm.tükürük testinde otları gördüm.
Gecen aya göre daha fazla ve belirgin.
Otomatik ovu testide bugunu gösteriyor.
Sol kasıgımda agrı var
İki gundurde agrıyla beraber yogun akıntım vardı. Şuan için akıntı yok
Akıntının olmaması yumurta catladıgı anlamına mı geliyor acaba bilen var mı?
xpreiaZ Veson
NEDMPS

Canım tükürük testi elimde patladı malum hiçbir fikrim yok inan

slm kizlarr adetin 10.gunumdeyim geçen ay t koyu olmadan adet oldum ins bu ay yakalarim
merhaba arkadaşım , bir önceki ay ikinci çizgiyi yakalamamış olmanın sebebi nedir? bazılarında tam net koyulaşma olmayabiliyor, adet bitiminden itibaren hergün sabah 11 gibi ikinci idrar ile testi yapman iyi olur , selamlar

çok geçmiş olsun canım acaba bu üç kimyasallardan önce herhangi bir ilaç kullanmış mıydın? bende 2 kimyasal geçirdim ve femara adlı bir ilacı kullanmıştım

merhaba arkadaşım , 1-çatlamayı evde en iyi LH testleriyle tespit edebilirsin , çünkü akıntının ağrının sebebi başka şeylerde olabilir 2- evet genelde bir tarafımız (sağ veya sol) daha iyi çalışır diğer taraf tembeldir 3-eğer çatlama olduğunu düşünüyorsan kesinlikle hem dünü hem de bugünü değerlendir , selamlar

mrb kızlar bugün gündüz 2de test yaptım koyulaştı pozitifmi acaba ?eşim akşam 1 de evde olacak geç olurmu sizce yumurtlama ne kadar sürüyo bu ay olmassa tedaviye başlanacak geç kalmasından korkuyorum
13. test saat 14 deki koyulaşmış , ilk koyulaşmadan 12 saat sonra ilk deneme , sonraki gün ikinci denemeyi yapmalısınız gecikme olmaz

canım 10 şubat ta erken gebelik testleriyle sanırım öğrenebilirsin , net birşeyler diyemiyorum kusura bakma canım , en doğrusu adet günüdür ,biliyorum beklemek yoruyor insanı , Allah şifa versin hepimize amin

Kızlar adete 3 gün kala testim çift koyu çizgi çıktı bugün
Lh ımda bir sıkıntımı var acaba
Böyle olan varmı aranızda
İki kere mi yunurtluyorum ben ya
Kacam çok karıştı

Eklentiler

• image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar adete 3 gün kala testim çift koyu çizgi çıktı bugün
Lh ımda bir sıkıntımı var acaba
Böyle olan varmı aranızda
İki kere mi yunurtluyorum ben ya
Kacam çok karıştı
Benimde adet öncesi hep böyle çıkıyor. Ama birçok kişi bu şekilde hamile olduğunu da öğrenmiş. Gebelik testin varsa yapsan

Benimde adet öncesi hep böyle çıkıyor. Ama birçok kişi bu şekilde hamile olduğunu da öğrenmiş. Gebelik testin varsa yapsan
Testim var yarın sabah yapayım diyorum
Çok istiyorum ama sanmıyorum hamile olduğumu
Hiçbir belirtim yok çübkü
Sende de öle çıkıyormuş bi sıkıntım varmı pko gibi
Yada başka bişey
Hamilesin sanırım
Darısı başıma
Allah kucağına almauı nasip etsin
Bende artık istiyorum

Hamile değilim totem Rabbim nasip eder inşallah :) pko yada başka bir rahatsızlık yok. Ama her adet öncesi yaptığım böyle çıkıyor du. Ayrıca belirti arama önceki hamileligimde hiçbir belirtim yoktu adet zamanı geçtikten sonra başladı belirtiler. Umarım vardır bebisin Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.

Amin cnm inşallah
Senin var sanırım evladın
Totem iyiymiş :)
Güzel fikir

Amin cnm inşallah
Senin var sanırım evladın
Totem iyiymiş :)
Güzel fikir
Evet bir oğlum var 12 yasında Rabbim uzun ömürler versin :) çok ara verdim 2. İçin 4 ay önce kürtaj ım oldu hiç korunmamama rağmen hamile kalamadim onada korunmayı bıraktığımın 4. Ayında hamile kalabilmiştim maalesef kaybettim yaş çok geçmeden olur inşallah sabırla bekliyoruz

Allahım isteyen herkese naaip etsin
Ben kavruluyorum resmen evlat hasretiyle

Allahım isteyen herkese naaip etsin
Ben kavruluyorum resmen evlat hasretiyle
Rabbim önce sizlere sonra bana nasip etsin. Sorun neydi kaç aydır deniyorsunuz herhangi bir tedavi falan uygulandimi.?? Çok fazla düşünmek stres yapmakta engel gebeliğe

Rabbim önce sizlere sonra bana nasip etsin. Sorun neydi kaç aydır deniyorsunuz herhangi bir tedavi falan uygulandimi.?? Çok fazla düşünmek stres yapmakta engel gebeliğe
Ben 3.5 yıllık evliyim
2.5 yıl vajinismus yaşadım
O bitince hiç korunmadım
Yani bir yık olacak
Prolaktinim yüksekti biraz
Doktor sorun olmaz dedi ama bilmiyorum
Olmadı henüz 1 yıl olacak

Ben 3.5 yıllık evliyim
2.5 yıl vajinismus yaşadım
O bitince hiç korunmadım
Yani bir yık olacak
Prolaktinim yüksekti biraz
Doktor sorun olmaz dedi ama bilmiyorum
Olmadı henüz 1 yıl olacak
Anladım canım umarım istediğin gibi olur. Prolaktin engel aslında gebeliğe gerçi çok yüksek se. Hayıt otu yada hayıt suyu kullan çok iyi geliyor muş birde kür falan yapiyorsan yada dusunursen incir kürü yapma prolaktin olanlara onerilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…