Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet cnm duydum onu yapmıyorum

Kesin ovulasyon tarihinden 14 gün sonra %85 doğru çıkıyormuş. Daha erken oldukça pozitif ihtimali düşüyormuş
Sagol canim bana gore zaten adet gunu oluyor 14 gun sonrasi.benim elimdede sendeki striplerden var memnun musun ilk defa aldim ben..kusura bakma boyle direk konuya daldim takip ediyorum sizi hep :)

Çok istesemde
Hiç umudum yok
Başka bi sıkıntı mı var bilmiyorum cnm
Genelde adete yakin ovulasyon testi cift cikarsa ama koyu olarak gebelik var demek diyorlar. Bende cok istiyorum. Sat 14 ocak. Ovulasyon 28 ocak beenimde. 21,22, 24,26, 28,29,30 iliski tarihlerim. Bat 11 subat. Bekliyorum sabirsizlikla

bilmiyorum canim hicbisey anlamadim bende 17 gunde adet oldum zaten bugün adetin 11.günü saat 12de yaptım test ve yakaladım galiba

Eklentiler

• 20160206_120652.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 70
Genelde adete yakin ovulasyon testi cift cikarsa ama koyu olarak gebelik var demek diyorlar. Bende cok istiyorum. Sat 14 ocak. Ovulasyon 28 ocak beenimde. 21,22, 24,26, 28,29,30 iliski tarihlerim. Bat 11 subat. Bekliyorum sabirsizlikla
Benimde adet tarihim 9 şubat 3 gün kaldı
Hiçbelirtim yok
Normal adet zamanı olanları yaşıyorum
Ovulasyon testi koyu çıktı ama
Belirti olsa umutlanırdım
Umutsuzum

Benimde adet tarihim 9 şubat 3 gün kaldı
Hiçbelirtim yok
Normal adet zamanı olanları yaşıyorum
Ovulasyon testi koyu çıktı ama
Belirti olsa umutlanırdım
Umutsuzum
Bende 2,3gun kala ovulasyon testi yapicam. Ovulasyon testi adete yakin negatif cikan ama hamile olanlar var mi acaba.

Sagol canim bana gore zaten adet gunu oluyor 14 gun sonrasi.benim elimdede sendeki striplerden var memnun musun ilk defa aldim ben..kusura bakma boyle direk konuya daldim takip ediyorum sizi hep :)
Evet önerilen yine her zamanki gibi regl tarihi ve sonrası.. Bendekiler strip değil canım kaset tipi olandan ama sökünce içinden strip çıkıyor. Daha rahat görünmesi için kaseti açıp sadece stribin resmini çektim

Tesekkur ederim canim yardimci oldugun icin..dilerim sende hayirlisiyla kavusursun bebeğine :)

adetim 1 gun gecikti o ulasyn testi boyle ama yine mi yumurtluyorum ki

Eklentiler

• 20160206_191249.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 147
Evet tatlım bugün çatlamazsada 1-2 güne çatlar

Selam kizlar bisey sorucam iliskiden sonra kac dk yatiyosunuz bide kalkarkalmaz wc ye gidiyomusunuz.ben kalkarkalmaz cogu akip gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…