Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

13. test saat 14 deki koyulaşmış , ilk koyulaşmadan 12 saat sonra ilk deneme , sonraki gün ikinci denemeyi yapmalısınız gecikme olmaz
bugünde saat 4 te test yaptım silikleşmiş çizgi, çatladı sanırım dün gece ve bu gece oldu ilişki inşallah tutar artık nasib eder RABBİM ..

Selam kizlar bisey sorucam iliskiden sonra kac dk yatiyosunuz bide kalkarkalmaz wc ye gidiyomusunuz.ben kalkarkalmaz cogu akip gidiyo
Canım nette 15 dk yeterli yazıyo ama ben yarım saat bekliyorum. Sperm saniyeler içinde tüplere gidebiliyormus zaten. Bi kısmının geri cıkması normal içindeki canlı hucreler ayrısıyor zaten.
Sperm testi yaptırdınız mı hiç likefaksiyon suresi yazıyo en az 20 dk olmalı.bazılarında 1 saati buluyo.bizimki 20 mesela 20 dk sonra canlı hucreler sıvının içinden ayrılıp tuplere dgru hareket ediyormus

Tükürük testi alma canım hiç boşuna . Tek kullanımlık idrar al. Tükürük testi çok yanıltıyor benim 30 gün boyunca pozitif çıktı resmen
okudgma gorede cok iyi degilmis zatn ovulasyn aldm zatn idrar ama tam anlamyla cift czgiyi 1 ay icnde hic yakalamadm adetm de cok duzensz clear blue alcam en iyisi o suana kadar okudklarma gore

Hayir yaptirmadik kismet yaa aslinda olucagi varsa oluyo millet kazayla kaliyo

9-10-12-14-15. günler ilişki oldu inşallah yakalayabilmişimdir yumiyii
birde 16. gün silikleşti tekrar, sizce devam edeyimmi test yapmaya ?

Eklentiler

• 12695704_447755262084587_1369839209_n.webp
    12 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…