- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.661
nerden satn alabilirim pekiTükürükten yumurtlayıp yumurtlamdığını anlıyorsun busınırsız hemde temizledikten sonra tekrar kullanabilyorsun
bugünde saat 4 te test yaptım silikleşmiş çizgi, çatladı sanırım dün gece ve bu gece oldu ilişki inşallah tutar artık nasib eder RABBİM ..13. test saat 14 deki koyulaşmış , ilk koyulaşmadan 12 saat sonra ilk deneme , sonraki gün ikinci denemeyi yapmalısınız gecikme olmaz
hayırlısı olsunbugünde saat 4 te test yaptım silikleşmiş çizgi, çatladı sanırım dün gece ve bu gece oldu ilişki inşallah tutar artık nasib eder RABBİM ..
kesinlikle yakalamışsın , dün gece ve bugün akşamı kaçırma , hayırlısı olsunbilmiyorum canim hicbisey anlamadim bende 17 gunde adet oldum zaten bugün adetin 11.günü saat 12de yaptım test ve yakaladım galiba
Canım nette 15 dk yeterli yazıyo ama ben yarım saat bekliyorum. Sperm saniyeler içinde tüplere gidebiliyormus zaten. Bi kısmının geri cıkması normal içindeki canlı hucreler ayrısıyor zaten.Selam kizlar bisey sorucam iliskiden sonra kac dk yatiyosunuz bide kalkarkalmaz wc ye gidiyomusunuz.ben kalkarkalmaz cogu akip gidiyo
İnternetten sipariş vernerden satn alabilirim peki
Tükürük testi alma canım hiç boşuna . Tek kullanımlık idrar al. Tükürük testi çok yanıltıyor benim 30 gün boyunca pozitif çıktı resmennerden satn alabilirim peki
okudgma gorede cok iyi degilmis zatn ovulasyn aldm zatn idrar ama tam anlamyla cift czgiyi 1 ay icnde hic yakalamadm adetm de cok duzensz clear blue alcam en iyisi o suana kadar okudklarma goreTükürük testi alma canım hiç boşuna . Tek kullanımlık idrar al. Tükürük testi çok yanıltıyor benim 30 gün boyunca pozitif çıktı resmen
okudgma gorede cok iyi degilmis zatn ovulasyn aldm zatn idrar ama tam anlamyla cift czgiyi 1 ay icnde hic yakalamadm adetm de cok duzensz clear blue alcam en iyisi o suana kadar okudklarma gore
okudgma gorede cok iyi degilmis zatn ovulasyn aldm zatn idrar ama tam anlamyla cift czgiyi 1 ay icnde hic yakalamadm adetm de cok duzensz clear blue alcam en iyisi o suana kadar okudklarma gore
3 aydr 42 gunde bir yani 10 15 gun atiyorBide kaç günde bi adet görüyorsun bende adet düzensizliği var
3 aydr 42 gunde bir yani 10 15 gun atiyor
test aldm canm bn ovulasyn testi ama bi ise yaramdi sanki 2 gun gecti test yaptm negatf kilo vermm gerek o yuzdn duzenszlestiAy B'nde öyleyim nasıl anlicam ki yumurtamızın çatladıgını
Anlattimya sana...Dediklerimi uygulasan tamamdır.Ay B'nde öyleyim nasıl anlicam ki yumurtamızın çatladıgını
Anlattimya sana...Dediklerimi uygulasan tamamdır.
bnada anlatn ;DTamam abla :) adetim yüzünden korkuyorum yumurtamın çatladıgını anlayamam diye ...
banada
bnada anlatn ;D
Hayir yaptirmadik kismet yaa aslinda olucagi varsa oluyo millet kazayla kaliyoCanım nette 15 dk yeterli yazıyo ama ben yarım saat bekliyorum. Sperm saniyeler içinde tüplere gidebiliyormus zaten. Bi kısmının geri cıkması normal içindeki canlı hucreler ayrısıyor zaten.
Sperm testi yaptırdınız mı hiç likefaksiyon suresi yazıyo en az 20 dk olmalı.bazılarında 1 saati buluyo.bizimki 20 mesela 20 dk sonra canlı hucreler sıvının içinden ayrılıp tuplere dgru hareket ediyormus
Artık gerek yok bence tatlım insaallah tutar9-10-12-14-15. günler ilişki oldu inşallah yakalayabilmişimdir yumiyii
birde 16. gün silikleşti tekrar, sizce devam edeyimmi test yapmaya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?