Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yumurtlama geçtikten sonra adet görülmesi gereken günde çift çizgi çıkmasının nedeni ne olabilir kizlar ????

Eklentiler

• IMG_20160208_105325.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 96
Yumurtlama geçtikten sonra adet görülmesi gereken günde çift çizgi çıkmasının nedeni ne olabilir kizlar ????
Genelde adet öncesi böyle çıkınca gebelik var derler ama. Benim her adet öncesi böyle çıkıyor ama henüz hamile kalamadim. Umarım senin istediğin gibi olur

Kizlar merhaba.
Benim gebelik kimyasal cikti.
Ovulasyon testlerine devam.
Hayırlısı olsun canım en azından ovulasyonla gebeliği yakalamışsın, dilerim bir sonrakini sağlıcakla kucağına alırsın:) Ben de ilk kez kullanıyorum ovulasyon ve çift çizgi göremem diye tedirginim

Kızlaaar cok hastalandım ben faranjit oldum.yarın dr gideceğim ama regle 12 gun kaldı ilac kullanmamda sakınca olur mu sizce dra soyleyeyim mi

Kızlaaar cok hastalandım ben faranjit oldum.yarın dr gideceğim ama regle 12 gun kaldı ilac kullanmamda sakınca olur mu sizce dra soyleyeyim mi
Doktoruna söyle her ihtimale karşı uygun ilaç yazar. Yumurtlama daha yeni bitmiş ilaçlar gebeliği engelleyebilir.

[QUnisamelek, post: 45065142, member: 580405"]Pozitif tabiki hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hemen kan ver bence [/QUOTE]

Pozitif bence gozunaydin canim

Ayy ne heyecanlı insaallah sağlıklıdır hayırlı uğurlu olsun. Allahım banada bizede sağlıklı evlatlar nasp etsin insaallah. Amin

bence var canım hayırlısı olsun hakkında..

AVayyyy gerçekten mi öyle mi diyorsunuz
Cook hrycanlandim ben şimdi
Ben yoktur diye dusunuyordun
İkinci çizgi belirgin değil diye
Ama şimdi yorumları okuyunca çok garip telaşlı çok mutlu oldum yaaa..

Ayyy inşallah hamileyimdir

Çok tsekekkur ederim arkadaşlar...

Ben şimdi ne yapacam peki
Hemen kan testi mi yaptirayim yoksa biraz daha bekliyomm mi yada yarın sabah erkenden ilk idrar ile bir test daha mi yapayımne yyapayım ki ben şimdi

Bir yıldan fazla oldu bebikim olsun diye uğraşıyordum..inşallah bu ay mutlu haberi alırım
Allah isteyen hherkes nasip etsin insallah
Ayyyy

[QUnisamelek, post: 45065142, member: 580405"]Pozitif tabiki hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hemen kan ver bence

Hemen kan testi mi yaptirayim yoksa biraz daha bekliyomm mi yada yarın sabah erkenden ilk idrar ile bir test daha mi yapayımne yyapayım ki ben şimdi

Bir yıldan fazla oldu bebikim olsun diye uğraşıyordum..inşallah bu ay mutlu haberi alırım
Ayyyy[/QUOTE]
Ovulasyon testi böyle çizgiler de negatif ama gebelik testinde silikte olsa pozitif canım :) bence kan ver hakkında hayırlısı olsun :)

[QUnisamelek, post: 45065142, member: 580405"]Pozitif tabiki hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hemen kan ver bence

Ayyyy[/QUOTE]
Amin insaallah tatlım Amin. Hemen kan ver testi de tekrarla sbah ilk idrarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…