- 1 Ağustos 2015
- 373
- 308
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.681
inşallah canım teşekkür ederim :)Artık gerek yok bence tatlım insaallah tutar
Pozitif tabiki hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hemen kan ver benceUzun bir ara oldu forma girmeyeli....
Oncelikle herkese merhabalar....
Sizce bu hamilelik testinin pozitif olma ihtimali var mi ne dersiniz...
Genelde adet öncesi böyle çıkınca gebelik var derler ama. Benim her adet öncesi böyle çıkıyor ama henüz hamile kalamadim. Umarım senin istediğin gibi olurYumurtlama geçtikten sonra adet görülmesi gereken günde çift çizgi çıkmasının nedeni ne olabilir kizlar ????
Pozitif bence gozunaydin canimUzun bir ara oldu forma girmeyeli....
Hayırlısı olsun canım en azından ovulasyonla gebeliği yakalamışsın, dilerim bir sonrakini sağlıcakla kucağına alırsın:) Ben de ilk kez kullanıyorum ovulasyon ve çift çizgi göremem diye tedirginimKizlar merhaba.
Benim gebelik kimyasal cikti.
Ovulasyon testlerine devam.
Ayy ne heyecanlı insaallah sağlıklıdır hayırlı uğurlu olsun. Allahım banada bizede sağlıklı evlatlar nasp etsin insaallah. AminUzun bir ara oldu forma girmeyeli....
Tatlım geçmiş olsun ya inşaallah önümüzdeki ay gebe kalırız sağlıklı bsekildmeeKizlar merhaba.
Benim gebelik kimyasal cikti.
Ovulasyon testlerine devam.
bence var canım hayırlısı olsun hakkında..Uzun bir ara oldu forma girmeyeli....
Tatlım adett günü böyle çıkyor geneldeYumurtlama geçtikten sonra adet görülmesi gereken günde çift çizgi çıkmasının nedeni ne olabilir kizlar ????
Doktoruna söyle her ihtimale karşı uygun ilaç yazar. Yumurtlama daha yeni bitmiş ilaçlar gebeliği engelleyebilir.Kızlaaar cok hastalandım ben faranjit oldum.yarın dr gideceğim ama regle 12 gun kaldı ilac kullanmamda sakınca olur mu sizce dra soyleyeyim mi
Pozitif bence gozunaydin canim
Ayy ne heyecanlı insaallah sağlıklıdır hayırlı uğurlu olsun. Allahım banada bizede sağlıklı evlatlar nasp etsin insaallah. Amin
bence var canım hayırlısı olsun hakkında..
[QUnisamelek, post: 45065142, member: 580405"]Pozitif tabiki hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hemen kan ver bence
[QUnisamelek, post: 45065142, member: 580405"]Pozitif tabiki hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin hemen kan ver bence
Cnm o kür ne işe yarıyor ve nasıl yapılıyor detaylı yazarmısın zahmet olmazsa...bu ay bende yapıyorum o kürü :) ovulasyon testide aldım böyle deniyeyim dedim birde :) aynı senin gibi bi arkdşmdada işe yaradı bakalım bendede işe yarayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?