Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm dr.konttollerim yapıldı kist rahimde yumurtada sorun yok çok şükür.Çatlamam oldu muhtemelen.cevap için çok sağol cnm:)

canm bu gun beklemedeyim.....
Yarın sabah hem yeni bir test yyapacağım hemde kan testi yapacağım..
AArtık yyarınhherşeynyerleşir..

HHayırlısıile ssonuçta pozitif çıksa bu sefer cçokheveslendim..... İİnşallahbboşacçıkmaz..

Zaten her an her saniye hasta mi oldum diye bbakınızduruyorum......

İnsaallah hayırlısıyla öğrenirsin :):)

Kızlar Merhaba ben yeni üyeyim ,forumda paylaşılan bir çok bilgiyi okudum ama hala net bir cevaba ulasamadigim için size sormak istedim.bugün internetten labaquick ovulasyon testi aldım. Benim size sormak istediğim inanılmaz derecede kız çocuğu istemem.lütfen bana kızmayın, biliyorum önceliğimiz sağlıklı evlatlara kavuşmak. Ayın 8 inde regl dönemim başladı. Ovulasyon testini regl dönemi bitince hemen başlamayı düşünüyorum. Ama kız çocuğu kız hangi durumda ilişkiyi sonlandirmaliyim? c koyu t açık olduğu zamanmi? şimdiden cevaplarınız için çok teskkkur ederim.Dilerim allah hepimizin Gönlünden geçeni nasip eder

Benim bildiğim yumurtanın çatladığı gün iliski olursa erkek sen yumurtlamdan 2-3 gün önce iliskiye girersen kız olabilir yani koyu olmdan iliskiye girin tabi önce Allah'ın taktiri

Güzel anneler ve anne adayları; fikrinize ihtiyacım var..
Benim adet döngüm normalde 27-28 gündür. Son 1yıldır polip olduğu icin döngüm gittikçe kısaldı.. Ocak ayında polipimi aldırdım ve reglim 27 günde oldu (normale döndü yani)

12. ve 13. günüm yumurta akı gibi akıntım oldu, ovulasyon testinde cok koyu olmasa da 2.çizgi 1.ye yakındı.14.gün azaldı.15.gün test yapmadım. Bugün 16.günüm çok fazla yumurta akı gibi ve sıvı su gibi akıntım olduğu icin test yaptım gündüz 12 de.. Ekte testi ekliyorum, ikinci çizgi cok koyu şimdi ben yumurtladım mı,nezaman yumurtlayacağım 16.gün geç değil mi? 14.gün aksam ilişki oldu en son, bu durumda bugün mü yarın mı olmalı ? aksam tekrar test yaparak silikleşme var mı diye bakmalı mıyım?

Çok uzun yazdım ,kusura bakmayın teşekkürler şimdiden yardımlarınız için <3 <3

Eklentiler

• 12737120_10154325610276494_1792109191_o.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 48
Bugün olsun tatlım

Kızlar bendeki son gelişmeleri aktarayım bugun 21. Gunun hem beyaz akıntım oluyor hemde şeffaf akıntı ve bu akıntı oldukça kaygan ve hafifte uzuyor.bunu ilk defa yasıyorum. Boyle bir belirti duyan veya yaşayan var mı

Kızlar günaydın bugün adet günüm olması normalde 1 2 gün önceden gelirdi test yaptım.ikinci çizgi çok silikti acaba bebek var mi hamile miyim

Bende haberler iyi değil sanırım...
Dun sabah erkenden bir test daha yaptım oda pozitif gibi çıktı
Bende öğlen özel bir hastaneye gittim
Amacim muayene olmak degil direk kan vermek ve gebelik testi yapmak içindi
Ben özel olduğu için hemen bir saate sonuçları alırım sanıyordum
Ertesi gün sonuç vereceklerini söylediklerinde
Daha fazla beklemek istemedim
Ve kadın doğum doktoruna goturdum
Muayene sırasında görür diye

Ama alttan muayene etmesine rağmen bir şey giremedi
Ağlamak istiyorum yaaa...
Bebek olsa gormesi gerekmiyormudyu

Ama yinede test yaptırdım
Bu gün saat 4 sonuçları çıkacak
Ama benim tüm heycanim ve ümidim
Gitti... Ollsa gebeliği gorurudu bence sizcede öyle değil ki

Neden sormdın gebe testim pozitif çıktı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…