- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.721
Neden sormdın gebe testim pozitif çıktı de
Daha çok yeni varsa ama uzmansa anlaması lazım bi siskinlik falan var dmdmiSöyledim canm...zaten oda o yüzden gebelik testi istedi kan ver bakalım sonuçlara bakalım dedi....
Ama eğer hamile olsaydım gormezmezmiydi
Bide alttan baktı yanı....
Offff
Ççok sevindm tatlımdur hemen duygulanma yav inşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın Allah gönlüne göre verdin sende bizim için dua et ihtiyaç var :):)Arkadaşlar sonuçlar çıktı hayırlısı ile hamileyim....
Doktor bebek çok küçük olduğu için görünmediğini söyledi
Bir hafta sonra tekrar cagirdi
Dusuk tehlikesi olabilir dedi be progeston verdi bana
Dualarinizi bekliyorum....
B
Hiç bir sorun çıkmasın her şey yolunda olması içinallah rrızası için bana dua edin olurmu
Bende sizler için dua edeceğim..bebek isteyen herkes sağlıklı sigaklu sağlıklı bebisleri olması için ..
Tüm iyi niyetlerini için şimdiden tesekkur ederim.....;(
İyiyim tatlımm sen nasılsınslmNEDMPS nasılsın canim
bende iyiyim canim şükür bu ay çift çizgiyi yakaladım değerlendirdim merakla batı bekliyorum ins tutmuştur yaİyiyim tatlımm sen nasılsın
İnşallah ya inşaallah. Bizlere nasp olsun inşaallahbende iyiyim canim şükür bu ay çift çizgiyi yakaladım değerlendirdim merakla batı bekliyorum ins tutmuştur ya
Evet tatlım değerlendirmutlakaKızlar yumurtlama günüme yaklaşık 2-3 gün var ve az önce akıntı ile beraber biraz kan geldi, acayip kasık ağrım var. İlk kez böyle bir kanamam olunca korktum normal mi bu?
Benim de bir kaç aydır yumurtlama gününde kan geliyor damla damla bi kaç günKızlar yumurtlama günüme yaklaşık 2-3 gün var ve az önce akıntı ile beraber biraz kan geldi, acayip kasık ağrım var. İlk kez böyle bir kanamam olunca korktum normal mi bu?
Cevap için sağolasın ya önceden olmazdı o yüzden telaşlandım ama bir iki damlaydı zaten başka da gelmediBenim de bir kaç aydır yumurtlama gününde kan geliyor damla damla bi kaç gün
Tabiki pozitif bu inşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın. Tekrarla yarın ve kan ver. Hayırlı uğurlu olsunKızlar gebelik testim bebek var mi sizce Eki Görüntüle 1771246
Sağol canım silik gibi geldi deTabiki pozitif bu inşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın. Tekrarla yarın ve kan ver. Hayırlı uğurlu olsun
Yeni dmi yenidir diye sen tekrarla bi yarın sbah ve kan ver tatlımSağol canım silik gibi geldi de
Böyle düşünme rahat ol stres yapma bol bol dua et. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.Kızlar adetim 2 gün geçti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bugün kan verdim sabah sonuçlar az önce çıktı 900 mutluyum ama cok ta sevinmiyorum çünkü daha önce başımdan boş gebelik geçmişti inşalah tekrar aynı şeyleri yaşamam
Hayırlı olsun tatlım inşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın. Darısı bsımıza inşaallah.Kızlar adetim 2 gün geçti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bugün kan verdim sabah sonuçlar az önce çıktı 900 mutluyum ama cok ta sevinmiyorum çünkü daha önce başımdan boş gebelik geçmişti inşalah tekrar aynı şeyleri yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?