Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar sonuçlar çıktı hayırlısı ile hamileyim....
Doktor bebek çok küçük olduğu için görünmediğini söyledi
Bir hafta sonra tekrar cagirdi
Dusuk tehlikesi olabilir dedi be progeston verdi bana

Dualarinizi bekliyorum....
B
Hiç bir sorun çıkmasın her şey yolunda olması içinallah rrızası için bana dua edin olurmu

Bende sizler için dua edeceğim..bebek isteyen herkes sağlıklı sigaklu sağlıklı bebisleri olması için ..

Tüm iyi niyetlerini için şimdiden tesekkur ederim.....;(

Eklentiler

• IMG_20160211_124713.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 84
Ççok sevindm tatlımdur hemen duygulanma yav inşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın Allah gönlüne göre verdin sende bizim için dua et ihtiyaç var :):)

Arkadaşlar merhaba ben demin hem dijital test hem de bildiğimiz ovülasyon testinden yaptım aynı idrarla biri daha koyulaşmadı diğerinde gülen yüz hangisine güvenmeliyim erkek Bebek istediğim için emin olmadan birşey yapmak istemiyorum desteğinize ihtiyacım var

Kızlar yumurtlama günüme yaklaşık 2-3 gün var ve az önce akıntı ile beraber biraz kan geldi, acayip kasık ağrım var. İlk kez böyle bir kanamam olunca korktum normal mi bu?

Kızlar adetim 2 gün geçti dün idrar testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bugün kan verdim sabah sonuçlar az önce çıktı 900 mutluyum ama cok ta sevinmiyorum çünkü daha önce başımdan boş gebelik geçmişti inşalah tekrar aynı şeyleri yaşamam

Böyle düşünme rahat ol stres yapma bol bol dua et. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.

Hayırlı olsun tatlım inşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın. Darısı bsımıza inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…