- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.741
Amin canım sağol hepimiz bebislerimize kavusalim inşallahBöyle düşünme rahat ol stres yapma bol bol dua et. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.
sağol canım benimHayırlı olsun tatlım inşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın. Darısı bsımıza inşaallah.
kızlar resimde yaptığım test 21.gün yapıldı, bugün yine yaptım hiç çizgi yoktu bu ne anlama geliyor acaba 2.kez mi yumurtladım yoksakızlar adetime 7 gün var ovulasyon testi gebelik olursa erkenden gösteriyomuş sanırım merak ettim yapayım dedim böyle çıktı
normalde silik çıkarmı ovi testi hiç mi çizgi çıkmaz ?
birde 17.gün yaptığım testte silik bile çıkmamıştı hayali bi çizgi vardı bugün yaptığım 21.gün yani daha koyu size sormak istedim
Tatlım ne olur ne olmaz adetten sonra yapAdete kaç gün kala test yaparsak gebelik eğer varsa çıkar yoksa adetimi bekliyeceğiz..bu ay yine hiç umudum yok
Adet düzenliyse dmekki çatlıyor kaçıncı gün yaptın tatlımKızlar ben 28 günde bir adet oluyorum. Cuma günü doktora gittim 2-3 güne çatlar yumurta derdi ama ovulasyon testini doğru yaptığım halde hep tek çizgi. Acaba yumurtam çatlamıyor mu anlamadım.
Evet ondan silik çıkmış olabilir. 10-11 gibi tekrar yap istersen çok sıvı almadanBayanlar sıkışık olmadan yapılan ovulasyon testi doğru sonuc vermiyor mu? ovulasyon testinden 1 saat önce wc ye gitmiş bulundum. test yaparkende pek idrarim yoktu. dünku test koyulasmaya başlamıştı bugünkü cok silik çıktı
tühhh yaaa evde değilim ve yanimda baska test yokEvet ondan silik çıkmış olabilir. 10-11 gibi tekrar yap istersen çok sıvı almadan
Yeni koyulasmaya başladıysa kaçırmaz sın zaten rahat oltühhh yaaa evde değilim ve yanimda baska test yokyarin yapicam mecbur. cevap için cok saol cnm
bunlar dünkü ve bi gün öncesinin testleri. ovulasyonumun 8. ve 9. günü oluyo. bugun 10. gün bugünkü bayaga silik cikti2resmi yok suan. aslında normalde 14. gün catliyor ama 2 ay klomen kullandim ve klomen kullanirken hep erken çatladı bu ay klomeni biraktim yinede bu ay da erken catlarmiki diye erken basladim ovulasyon testlerineYeni koyulasmaya başladıysa kaçırmaz sın zaten rahat ol
Aynen silik ama dmi10.gün başladım ve bugün 15.gün ama daha çift çizgi göremedim28 günde bir adet olanın bu günlerde çatlaması lazım sanki.
Gitgidmen koyulaşmış tatlımslm kızlar nasılsınız benim testlerde böle fikri olan
Tatlındeğerlendirmutlakakızlar daha şimdi yaptım testi nasıl
Aynen ya hep silikAynen silik ama dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?