Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar benim testler böle

Eklentiler

• 15.02.2016 (gece saat 12 de yaptıgım test ).webp
    3 KB · Görüntüleme: 63
  • 15.02.2016 (bugun saat 5 te yaptıgım test ).webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 57
İyi günler kızlar bende testi yeni aldım ve cuma günü deneme imkanı buldum silik çizgi çıktı pazartesi yaptığımda ise hiç koyulaşmadı ikinci çizgi iki günde çizginin yok olması normal mi

Kızlar merhaba, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.İki aydır ovulayom testi kullanıyorum, bı ay 13. Ve 14. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. Şu an adetime 4 gün var dün ve ondan önceki gün birçok ovulasyon testi yaptım kopkoyu çift çizgi iki gün üst üste yine çıktı bunun üzerine erken gebelik testi yaptım sabah ve akşam olmak üzere sonuç negatif bugün ovulasyon testini tekrarladım ve ikinci çizgi silikleşmiş, kafam çok karıştı bu ay iki kere mi yumurtladım ? Yoksa testler mi yanlış ? Kullandığım marka loboq.. Lütfen yardımcı olun

Testte yanlışlık olmasi zor bi ihtimal.ikinci kez yumurtlayanlar var ama.Degerlendir genede.bizde laboquick kullanarak gebe kaldık

cnm iki kere yumurtlamis olabilirsin ya da belki idrar testinde cikmiyodur. adetin gecikirse kan tahlili yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…