- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.761
Yumurtan geç gelişiyor belki sen yine de değerlendir benimde ne zamandır silik yaAynen ya hep siliklh hormonum mu düşük yoksa yumurta çatlamadan adet zamanı kendiliğinden gidiyor mu, başka açıklama gelmiyor aklıma.
Takvim uygulaması indirmiştim, ona göre bu günleri boş geçmedik ama kısmet artık:)Yumurtan geç gelişiyor belki sen yine de değerlendir benimde ne zamandır silik ya
Benim bu ay öyle oldu hiç koyulaşmadı ama doktora gittim birkaç güne yumurta çatlar dedi. Anlayamadım bende.Kızlar ovülasyon testim tam koyulaşmadan bugun tamamen silik çıktı sizde de oluyor mu ?
24-32 saat içinde çatlama olur canım önümüzdeki 3 günü değerlendirin derimslm kızlar benim testler böle
Kaçıncı gün yaptın ?İyi günler kızlar bende testi yeni aldım ve cuma günü deneme imkanı buldum silik çizgi çıktı pazartesi yaptığımda ise hiç koyulaşmadı ikinci çizgi iki günde çizginin yok olması normal mi
Ben tam bir ay önce düşük yapmıştım doktorum korunma dedi bende belirsizlikten ovulasyon testi alıp kanamam bitince yaptımKaçıncı gün yaptın ?
Kaçıcı günündesin erken daha o zamanBen tam bir ay önce düşük yapmıştım doktorum korunma dedi bende belirsizlikten ovulasyon testi alıp kanamam bitince yaptım
Düşükten sonra adet olmadım daha düşük sonrası kanamamın bittiği gün yapmıştım cuma günüKaçıcı günündesin erken daha o zaman
Anladm tatlım çok geçmiş olsunDüşükten sonra adet olmadım daha düşük sonrası kanamamın bittiği gün yapmıştım cuma günü
sağol canım.. siz yaptığınızda yumurtlamadan sonra test silikleşti mi canım hemen yoksa birkaç gün sonra mı silikleşmeye başlıyorAnladm tatlım çok geçmiş olsun
2 gün koyu kalyor sonra silikleşiyor ve kayboluyorsağol canım.. siz yaptığınızda yumurtlamadan sonra test silikleşti mi canım hemen yoksa birkaç gün sonra mı silikleşmeye başlıyor
sağol canım belki benim yaptığım zaman tam yumurtlama zamanına denk gelmiştir inşallah :)2 gün koyu kalyor sonra silikleşiyor ve kayboluyor
İnşaallah tatlımsağol canım belki benim yaptığım zaman tam yumurtlama zamanına denk gelmiştir inşallah :)
Testte yanlışlık olmasi zor bi ihtimal.ikinci kez yumurtlayanlar var ama.Degerlendir genede.bizde laboquick kullanarak gebe kaldıkKızlar merhaba, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.İki aydır ovulayom testi kullanıyorum, bı ay 13. Ve 14. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. Şu an adetime 4 gün var dün ve ondan önceki gün birçok ovulasyon testi yaptım kopkoyu çift çizgi iki gün üst üste yine çıktı bunun üzerine erken gebelik testi yaptım sabah ve akşam olmak üzere sonuç negatifbugün ovulasyon testini tekrarladım ve ikinci çizgi silikleşmiş, kafam çok karıştı bu ay iki kere mi yumurtladım ? Yoksa testler mi yanlış ? Kullandığım marka loboq.. Lütfen yardımcı olun
cnm iki kere yumurtlamis olabilirsin ya da belki idrar testinde cikmiyodur. adetin gecikirse kan tahlili yaptirKızlar merhaba, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.İki aydır ovulayom testi kullanıyorum, bı ay 13. Ve 14. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. Şu an adetime 4 gün var dün ve ondan önceki gün birçok ovulasyon testi yaptım kopkoyu çift çizgi iki gün üst üste yine çıktı bunun üzerine erken gebelik testi yaptım sabah ve akşam olmak üzere sonuç negatifbugün ovulasyon testini tekrarladım ve ikinci çizgi silikleşmiş, kafam çok karıştı bu ay iki kere mi yumurtladım ? Yoksa testler mi yanlış ? Kullandığım marka loboq.. Lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?