- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.781
Tmm cnm değerlendirelim o zaman inşallah bebiş oluryarayabilir cnm çünkü cift cizgiyi gördükten 12 ila 24 saat sonra yumurta catliyor ya
Can'ım seni takipteyim.aynı durum bendede var.adetime 5gün kaldı.aynı resimdeki gibi çıkıyor.tabi hiç bir hamilelik belirtisi yok o ayrı :) daha önce 8haftalık bir kaybım oldu göğüs acım adete bir hafta kala başlamıştı feci şekilde hemde.hayırlısıkızlar adetime 7 gün var ovulasyon testi gebelik olursa erkenden gösteriyomuş sanırım merak ettim yapayım dedim böyle çıktı
normalde silik çıkarmı ovi testi hiç mi çizgi çıkmaz ?
birde 17.gün yaptığım testte silik bile çıkmamıştı hayali bi çizgi vardı bugün yaptığım 21.gün yani daha koyu size sormak istedim
canım üzüldüm senin adına inşallah en kısa sürede tekrar tadarsın o mutluluğuCan'ım seni takipteyim.aynı durum bendede var.adetime 5gün kaldı.aynı resimdeki gibi çıkıyor.tabi hiç bir hamilelik belirtisi yok o ayrı :) daha önce 8haftalık bir kaybım oldu göğüs acım adete bir hafta kala başlamıştı feci şekilde hemde.hayırlısı
canım yumurtan çatlanmış sanırım 2 günü değerlendir,bende koyu çizgiyi gördüğüm gün ilişki oldu ve ertesi gün silikleşmişti ogünüde değerlendirdik inşallah yakalarız bu aykızlar benimde böle testlerim
Valla bende hiç belirti falan yok.ne acı ne ağrı.zaten beklemiyormda.inşAllah Can'ım bi an önce kavuşuruz bebeklerimize.canım üzüldüm senin adına inşallah en kısa sürede tekrar tadarsın o mutluluğu
bendede göğüs acısı adete 1 hafta kala başladı gittikçe arttı ve daha şiş başka belirtilerimde var oyüzden sabredemedim dün sabah gebelik testi yaptım çizgi var gibide yok gibide ovi testide yaptım aynı idrrla silik çıktı yine anlayamadım adetin geçmesini bekliyorum artık inşallah gelmiştir meleklerimiz :)
slm canim benimde adetin 11.günü yumurtlama oldu dün yumurtlamadan 10 gun sonra test yaptm varla yok arası gibi benimde hayırlısı bekliyorum bende sen kacinci gundesincanım üzüldüm senin adına inşallah en kısa sürede tekrar tadarsın o mutluluğu
bendede göğüs acısı adete 1 hafta kala başladı gittikçe arttı ve daha şiş başka belirtilerimde var oyüzden sabredemedim dün sabah gebelik testi yaptım çizgi var gibide yok gibide ovi testide yaptım aynı idrrla silik çıktı yine anlayamadım adetin geçmesini bekliyorum artık inşallah gelmiştir meleklerimiz :)
insallah canim hayırlısıyla vardır 4 5 gün var adete sence kan testi yaptirayim miÇok silik ama inşaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın bu mutluluğu bizde tadalımarzerik
Bence 2 gün bekleyebilirsen bekle tatlım belirtin var mdırinsallah canim hayırlısıyla vardır 4 5 gün var adete sence kan testi yaptirayim mi
aslında sabirsiz biriyim insallah bekleyebilirim sadece beyaz krem gibi akıntı var dunle bugünde ates basiyo belim agriyo başka bisey yok Rabbim herkese versin banada insBence 2 gün bekleyebilirsen bekle tatlım belirtin var mdır
Aminn inşaallah tatlım Aminn. Ben göğüsleri merak edyorumaslında sabirsiz biriyim insallah bekleyebilirim sadece beyaz krem gibi akıntı var dunle bugünde ates basiyo belim agriyo başka bisey yok Rabbim herkese versin banada ins
yok Benimkiler adete yakın agrirdi hiç ağrı yokAminn inşaallah tatlım Aminn. Ben göğüsleri merak edyorum
İnşaallah tutar tatlım yayok Benimkiler adete yakın agrirdi hiç ağrı yok
Can'ım bugünden itibaren gün aşırı mutlaka ilişki olsun ta ki çizgi kaybolana kadarmerhaba arkadaşlar, ovulasyon testini yeni duydum ve hemen aldım, malum yumurtlama gününü tutturmak çok zor. adet döngüm 26 ve ben 10.gün basladım teste.. Dün ve bugün yaptım testi. Fotoğrafını atıyorum , yorumlar mısınız? Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?