Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar benimde böle testlerim

Eklentiler

• 15.02.2016 (gece saat 12 de yaptıgım test ).webp
    3 KB · Görüntüleme: 98
  • 15.02.2016 (bugun saat 5 te yaptıgım test ).webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 83
  • 16.02.2016 (sabah 08 30 da yapilan test ).webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 96
  • 16.02.2016 (saat 17 de yaptıgım test ).webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 81
Can'ım seni takipteyim.aynı durum bendede var.adetime 5gün kaldı.aynı resimdeki gibi çıkıyor.tabi hiç bir hamilelik belirtisi yok o ayrı :) daha önce 8haftalık bir kaybım oldu göğüs acım adete bir hafta kala başlamıştı feci şekilde hemde.hayırlısı

canım üzüldüm senin adına inşallah en kısa sürede tekrar tadarsın o mutluluğu
bendede göğüs acısı adete 1 hafta kala başladı gittikçe arttı ve daha şiş başka belirtilerimde var oyüzden sabredemedim dün sabah gebelik testi yaptım çizgi var gibide yok gibide ovi testide yaptım aynı idrrla silik çıktı yine anlayamadım adetin geçmesini bekliyorum artık inşallah gelmiştir meleklerimiz :)

Valla bende hiç belirti falan yok.ne acı ne ağrı.zaten beklemiyormda.inşAllah Can'ım bi an önce kavuşuruz bebeklerimize.

slm canim benimde adetin 11.günü yumurtlama oldu dün yumurtlamadan 10 gun sonra test yaptm varla yok arası gibi benimde hayırlısı bekliyorum bende sen kacinci gundesin

Eklentiler

• 1455603199786.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 159
şimdi ovulasyon testi yaptm böyle cikti

Eklentiler

• 20160217_123931.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba arkadaşlar. Ben bugün ovulasın testi yapmaya başlayacaktım fakat 4 saat birşey içmemeyi bir türlü denk getiremedim :) 4 saatin içine yemek de giriyor mu acaba? 15.30 dan beri bir şey içmedim fakat şimdi yemek yicem. Yine de 19.30da testi yapsam Nasıl olur acabalar?
İlk defa kullanacağım saçma sorular soruyor olabilirim kusuruma bakmayın.

merhaba arkadaşlar, ovulasyon testini yeni duydum ve hemen aldım, malum yumurtlama gününü tutturmak çok zor. adet döngüm 26 ve ben 10.gün basladım teste.. Dün ve bugün yaptım testi. Fotoğrafını atıyorum , yorumlar mısınız? Çok teşekkür ederim

Can'ım bugünden itibaren gün aşırı mutlaka ilişki olsun ta ki çizgi kaybolana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…