- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.801
CNMbende 14 ggün önce iliski oldu .3 gündür krem gibi beyaz akıntı geldi az az .acaba hhamile miyim.bBugün kesildi krem si akıntıhhiçgelmedi bende hhiçgelmezdi krem gibi aşırı belim aağrıyor .sen gebelik Testimi yyaptın bende yapsam cikarmiaslında sabirsiz biriyim insallah bekleyebilirim sadece beyaz krem gibi akıntı var dunle bugünde ates basiyo belim agriyo başka bisey yok Rabbim herkese versin banada ins
Yap tabi çıkar tatlımKom
CNMbende 14 ggün önce iliski oldu .3 gündür krem gibi beyaz akıntı geldi az az .acaba hhamile miyim.bBugün kesildi krem si akıntıhhiçgelmedi bende hhiçgelmezdi krem gibi aşırı belim aağrıyor .sen gebelik Testimi yyaptın bende yapsam cikarmi
ERken gebelik testimi almaliyim normal testmiYap tabi çıkar tatlım
Normal al hadi hayırlısıERken gebelik testimi almaliyim normal testmi
Tek ilişki önerilmiyor yumurtlamdan sbonra ilişki önerilyor yapsenkızlar bir şey sormak istiyorm cevaplarsnız çok sevinirim, erkek bebek için ovülasyon testi kullanıyorum clear blue dijital iki gün üst üste gülücük gösterdi ondan bir gün sonra birliktelik oldu bu esnada ben eşzamanlı labo marka testi de kullanıyordum o hep silik çizgiydi ama şimdi labo pozitif göstermeye başladı ben yanlış bir şey mi yaptım sizce hangisi doğrı olabiir, tekrar ilişki olması sizce doğru mu genelde erkek bebek ıcın tek ılışki öneriliyor
Tabi ama yinede kaptırma kendminiRegle iki gun kaldı..bugun pembe bi leke geldi..belirti olabilir mi kızlar ilk defa oluyor
Tatlım hatırlamazmıyım etiketledim seniben ama yanıt yoktu. Bence stresten ya bendme yasamıstım. Çok takma ya rahatla rahatlarsan emin ol adetin de gelir. kist yok ama dmiNEDMPS canım benı hatırladın mı ovulasyon testi ıcın konuşmustuk sana durumumu anlatıyım bı fıkır rica ediyorum inceliklerini bende pko yok bu ay ki adetım 21 gun gecikti halen olmadım testler negatif cıkıyor adet gunum yanı 29 ocakta olmam gereken gun kan testi 0.66 cıktı adetım yaklaşık 6 gun geçti doktora gittim yine kan istedi 0.26 cıktı muayene etti sokturucu verdı 3 gun kullan bırak dedı kullandım bıraktıktan sonra yaklaşık 12 gun geçti ve halen adet olmadım koyu sarı kahve gibi akıntım var neden adet olamıyorum hamile olsam testlerde cikardi idrarda yaptım defalarca kar beyaz cıktı bı fıkır rica ediyorum
Canım hıc gormedım kusura bakma lutfen kist filan hıc bsy yok doktor alttan muayene etti sokturucu de ıctım ama yıne yok ben ılk defa bı yaptırmıştım o zaman 0.4 cıktı tabı 3 ay onceydı adetimı olmuştum bu sefer Kü de 0.66 ve adetı 6 gun gece 0.26 cıktı hic bsy anlamadımTatlım hatırlamazmıyım etiketledim seniben ama yanıt yoktu. Bence stresten ya bendme yasamıstım. Çok takma ya rahatla rahatlarsan emin ol adetin de gelir. Sade kan testin 0.66 niye yüksek yani 0.10 un üstü gebsin kist yok ama dmi
Belki tutunamdı tatlım. Çünkü ğünün geçmiş ve testlerin negatif. Söktürücü kullan 11-12 gün sonra adetin gelir. Belki geç döllenme dicem ama 6 gün geçmis ve çıkmamısCanım hıc gormedım kusura bakma lutfen kist filan hıc bsy yok doktor alttan muayene etti sokturucu de ıctım ama yıne yok ben ılk defa bı yaptırmıştım o zaman 0.4 cıktı tabı 3 ay onceydı adetimı olmuştum bu sefer Kü de 0.66 ve adetı 6 gun gece 0.26 cıktı hic bsy anlamadım
Cmts gitcem doktora bugun kan testi yaptırcam aksam esim gelince zaten aradan 14 gun geçti kan testinin ne oldugu cıkar doktor yıne sokturucu verecek bakalım canım hayırlısı olsun ne deyimBelki tutunamdı tatlım. Çünkü ğünün geçmiş ve testlerin negatif. Söktürücü kullan 11-12 gün sonra adetin gelir. Belki geç döllenme dicem ama 6 gün geçmis ve çıkmamıs
Aynen tatlım bizede haber ver ama inşallah bizlerede nasp olur gebe kalmakCmts gitcem doktora bugun kan testi yaptırcam aksam esim gelince zaten aradan 14 gun geçti kan testinin ne oldugu cıkar doktor yıne sokturucu verecek bakalım canım hayırlısı olsun ne deyim
Insallah canim amın haber vericem aksam kan verip sonucu alınca :))Aynen tatlım bizede haber ver ama inşallah bizlerede nasp olur gebe kalmak
TamamtatlımInsallah canim amın haber vericem aksam kan verip sonucu alınca :))
testlerimiz aynı canım benimde 4 gün kala böyle çıkmıştı birdaha yapmaya cesaret edemedim yarın adet günüm sabah test yapcam bakalım inşallah bu ay gelir meleklerimizslm canim benimde adetin 11.günü yumurtlama oldu dün yumurtlamadan 10 gun sonra test yaptm varla yok arası gibi benimde hayırlısı bekliyorum bende sen kacinci gundesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?