Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

testlerimiz aynı canım benimde 4 gün kala böyle çıkmıştı birdaha yapmaya cesaret edemedim yarın adet günüm sabah test yapcam bakalım inşallah bu ay gelir meleklerimiz
insallah canim ben kan testi yaptırdım sabredemedim sonuç 38 çıktı gebelik çıktı yani insallah seninde oyledir kacinci gün yumurtladin

umitlenditmek istemem alttaki fotoda tnin altinda hafif cizgi var gibi benimde öyleydi istersen atayım fotoyu

insallah canim ben kan testi yaptırdım sabredemedim sonuç 38 çıktı gebelik çıktı yani insallah seninde oyledir kacinci gün yumurtladin
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini banada umut oldun
13. gün koyu çizgiyi gördüm o gün ve ertesi gün ilişki oldu çizgi silikleşmişti 14.gün bilmiyorum artık inşallah yakalayabilmişimdir bende :)

insallah yakalamissindir canim bende 11.gün koyuydu 12.gün siliklesti 9 11 12 gün ilişki oldu 10 gun sonrada hayalet cizgi çıktı gebelik testinde

Eklentiler

• PhotoGrid_1455769568988.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 64
insallah yakalamissindir canim bende 11.gün koyuydu 12.gün siliklesti 9 11 12 gün ilişki oldu 10 gun sonrada hayalet cizgi çıktı gebelik testinde
dün yaptığın benimkiyle aynı çok az belli oluyo :) bugün daha belirgin bende yapmak istiyordum sabah ama yarını bekliyeyim dedim bide negatifi görmekten korktum

benimden aynı yumiden sonra 11. gün böyle çıktı çok benziyoruz seninle :) inşallah banada nasib etmiştir rabbim

Merhaba kızlar, umarım bana yardımcı olabilirsiniz çünkü size en yakınlarımdan daha çok yakınlık duyuyorum. Görmesem de tanışmasam da Allah'ım diyorum yalnız değilim, beni anlayanlar var. Hep yazışmaları okudum takip ettim ama şimdi bir konuda yorumlarınıza ihtiyacım var. 1 senedir çocuk istiyoruz korunmuyoruz. Ama eşimin de benim de libidomuz çok yüksek değil yani haftada 3 defa ilişkiye giremiyoruz. Belki bu sebepten henüz çocuk sahibi olamadım çünkü takvim usulu tutturamadık. Bende ovulasyon testi aldım reglim bitmeden başladım kaçırmıyım diye. bugün 10. günüm ve 26 günde bir adet görüyorum. bugün öğlen t çizgisindeki koyu çizgiyi görünce çok sevindim akşam yapınca iyice koyulaşır dedim ama 17:00de bir yaptımki t çizgisi tekrar silikleşmiş. Anlamadım lh pik yapmadan mı düşmeye başladı. Akıntım var aynı yumurta akı gibi şeffaf. Cinsel isteiğim de mevcut ilginç bir şekilde. Lütfen yorum yapın ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 61
canım yumurtan çatlamış sanırım bugün ve yarını değerlendir mutlaka

Çok sevindm tatlımm yaaa. Hayırlı uğurlu olsun. İnşaallah sağlıklıbi gebe dönemi geçirirsin. Darısı bsıMa :):)
canım benim teste bakabilirmisin senin bilgin çok bu konularda hayali bi çizgi var ama bilemedim negatifmi sence :)
herkese çok yardımın oluyo bilgilendiriyosun Allah razı olsun senden inşallah en kısa sürede gelir bebişin hayırlısıyla

b

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 53
inşallah dediğin gibidir canım ama neden akşam üstü t çizgisi kayboldu en son 16 şubatta ilişkiye girdik. bu akşamı da değerlendirmeliyim o zaman
bende ilk defa kullandım bu ay çizgi silikleşince çatlamış demekmiş inşallah tutunur meleğin

Çok teşekkürler tatlım elimden geldiğince bildiğimi paylasyorum. İnşaallah nasp olur banadatatlım . Valla ben 2.sinde belli değil ama hayali bi czg var inşaallah gebsindmir

Çok teşekkürler tatlım elimden geldiğince bildiğimi paylasyorum. İnşaallah nasp olur banadatatlım . Valla ben 2.sinde belli değil ama hayali bi czg var inşaallah gebsindmir
inşallah canım benim, sabah belli olacak artık var mı yokmu dua edin benim için :) teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…