Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Can'ım ovulasyon testin ve gebelik testin Nasıl çıkıyor
ovi testini adete 6 gün varken yapmıştım 2.çizgi silikti
gebelik testide adete 4 gün varken yaptım hayalet bi çizgi var canım
yarın adet günüm sabah test yapıcm tekrar adetim gelmesse tabi :)

Eklentiler

• 12722309_450844971775616_474072144_o.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 12737100_450844955108951_1906816304_o.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 44
slm kızlar benimde durum buuu sizce sansın ne kadar yuksek benim melegim bana tutunur mu:?

Eklentiler

• 10.02.2016.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 11.02.2016.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 12.02.2016.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 13.02.2016.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 14.02.2016.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 15.02.2016 (gece saat 12 de yaptıgım test ).webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 15.02.2016 (bugun saat 5 te yaptıgım test ).webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 16.02.2016 (saat 17 de yaptıgım test ).webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 16.02.2016 (sabah 08 30 da yapilan test ).webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 58
Ay Can'ım hadi inşAllah.meleğin seninledir.peki belirti var mı
inşallah canım yaa belirti çok ama ondanmı artık psikolojikmi bilmiyorum
1 hafta önceden başladı belirtilerim önce göğüs ağrısı oldu hiç olmazdı bende, hala devam ediyo uçlarına dokunamıyorum acıyo 2 gündür şişlik ve batmada var
bel ve sırt ağrım var,adet sancım var dünden beri ,baş dönmesi sıcak basması mide bulantısı var bi kaç gündür birde su gibi akıntım oluyo ,kasıkta çekilme hissediyorum
midebulantım arttı birde biraz önce kendimi lavaboya zor attım şuan bile zor tutuyorum kendimi bi terleme sıcak basması oldu başımda çok ağrıyo üşütmede olamaz hava çok güzel 1 haftadır aksine yanıyorum bekleyip göreceğiz artık Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul eder inşallah hepimize tattırır o mutluluğu ..

Göğüs acısı en büyük işaret.ben iki aylık bi hamilelik yaşamıştım ordan biliyorum.Hayırlısı olsun Rabbim kucağına aldırmak nasip etsin.darısı başıma :)

Göğüs acısı en büyük işaret.ben iki aylık bi hamilelik yaşamıştım ordan biliyorum.Hayırlısı olsun Rabbim kucağına aldırmak nasip etsin.darısı başıma :)
canım inşallah dediğin gibidir ama çok ümitlenmek istemiyorum hala belli değil yarın mutlu haberi veririm inşallah size :) seninde bat yaklaşmıştı sanırım test yaptınmışmıydın sen ?

canım inşallah dediğin gibidir ama çok ümitlenmek istemiyorum hala belli değil yarın mutlu haberi veririm inşallah size :) seninde bat yaklaşmıştı sanırım test yaptınmışmıydın sen ?
Evet bat pazar günü.ben sadece 4gün önce ovulasyon testi yaptım koyuya yakın çizgi çıktı.ama tam koyu değil.gebelik yapmadım çünkü hiç belirtim yok.ben zaten tek tüple hemen hamile kalmayı beklemediğim için merak etmiyorum fazla :) inşAllah senin yüzün güler

canım benim Allah bilir orasını ümitsizliğe kapılma bugün birini gördüm bu sitede rahminde yamukluk varmış hem pkoymuş eşininde sperm hareketi %4 müş hamile kalmış şoktayım yazmış onun için ümidini yitirme hiç bir zaman hem daha önce gebelik te geçirmişsin hamile kalabiliyosun demekki, ben 1 senedir uğraşıyorum nasib olmadı daha bak ,bellimi olur belkide gelmiştir meleğin :)
Rabbimin ol demesine bakar inşallah bizde tadacağız o mutluluğu

İnsallah tutunmustur melegin canim , Nedmps benim testlerim icin de yorum yapar misin cok kafam karisti. Kasiklarimda sanci var ve akinti da yumurta aki gibi.
Tatlım 18 de yumurtlama var inşaallah tutunmuştur siliklestiğine göre çatlamış hadi bakalım insaallah

Tatlım 18 de yumurtlama var inşaallah tutunmuştur siliklestiğine göre çatlamış hadi bakalım insaallah
Yine ben dunu degerlendirdik insallah tutunur melegim bana o kadar cok istiyorum ki onu Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasin bugun de baktım ovulasyona hala belirgin t cizgisi. Yumurtladimmi yumurtlamadimmi kafam cok karisti ne zor ismis bunu anlamak

Eklentiler

• image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 57

Eklentiler

• image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 64
Amin Can'ım inşAllah.hayırlı haberlerini bekliyorum

Yok yok 18i yumurtlama. Busilik inşallah Allahım gönlümüze göre versin. Aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…