Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar ben de bu ay ovulasyon testini deneyeceğim ilk kez.
Internetten söyleyeceğim, siz hangi markayı önerirsiniz?

laboquik kullandım ilk defa aldım 30 lu filan al bence bazı gunler 3 defa yapmak gerekiyo , ben cift cizgiyi yakaladım ama sonuç henuz belli değil :))))

laboquik kullandım ilk defa aldım 30 lu filan al bence bazı gunler 3 defa yapmak gerekiyo , ben cift cizgiyi yakaladım ama sonuç henuz belli değil :))))

Bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum. 20li versem yeter mi diyordum, o zaman 30lu söyleyeyim ben de. Ilk lez kullanacağım için süper Fransız modundayim
İnsaAllah sen de mutlu habere kavuşursun

Bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum. 20li versem yeter mi diyordum, o zaman 30lu söyleyeyim ben de. Ilk lez kullanacağım için süper Fransız modundayim
İnsaAllah sen de mutlu habere kavuşursun
Bende intermetten 50 adet aldım gebelik testi de hediyeydi .. Tükürükle olan test nasıl acaba oku kullanmadım bilmiyorum. Çift çizgiyi ben de yakaladım ama t c den daha koyu değildi inşallah burda doğru yorumlamışızdır. Yine de kırmızıları görene kdar yapıcam

benim t c den koyu değildi ikiside eşit derecede koyu idi 2 gun sonra silikleşti , umarım olmuştur bat a 11 gün var belirti sıfır ((

benim t c den koyu değildi ikiside eşit derecede koyu idi 2 gun sonra silikleşti , umarım olmuştur bat a 11 gün var belirti sıfır ((
Herkeste hemen belirti başlamıyor ki canım benim arkadaşımda adet düzensizliği vardı ve 2ay kadar belirtisiz hamile olduğunu farketmedi. Tabi bizim aklımız şuan orda olduğu için sürekli kendimizi dinliyoruz. Ben de kasık ağrılarımı ve akıntımı kontrol ediyorum sürekli.. Baskı var kasıklarımda senin var mı ve ne zaman çift çizgiyi gördün ben dün gördüm bugün de çift çizgi vardı daha silikti çatladı die düşündüm dün 10. Gündü periyodum 26 gün

Kızlar nihayet bugün ovu testimde pozitifi yakaladım. sizce yarın tekrar test yapayım mı? ve sizce yumurtam yarina çatlar mı?

Eklentiler

• 20160219_175943-1.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 52

benm de 14 gun cift cizgi oldu 16. gun kasıklarımda agrı sağ tarafta bir kac damla kan ve silik cizgi oldu zaten gebelik oluşması 5- 7 gun suruyormuş daha 7 gun bile olmadı , zaten ondan sonra saldım gitti aslında ay sonuna kadar gün aşırı devam etmem gerek :((

Kızlar nihayet bugün ovu testimde pozitifi yakaladım. sizce yarın tekrar test yapayım mı? ve sizce yumurtam yarina çatlar mı?

benimki 2 gun sonra silikleşti 3 gun üst üste denedik emin olamadıgım ve kaçırmak istemediğim için , dogru mu yaptım yanlış mı yaptım bilemiyorum , bat günü belli olacak :) ShinSeGi

kızlar 4 gündür ovulasyon testim pozitif çıkıyor yani 2. çizgi hep belirgin 4 gündür yumurtluuormuyum anlamadım :) bat günüme 10 gün var daha doğrusu bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için sekme olabilir belki.
yaşayan varmı benzer durumu?

Benimde iki gundur cift cizgi dunu degerlendirdim ama esime dedim bugunu de degerlendirmemiz lazim adam yıkıldı iste yoruluyor evde yoruluyor inan bende anlamadim canim

Benimde iki gundur cift cizgi dunu degerlendirdim ama esime dedim bugunu de degerlendirmemiz lazim adam yıkıldı iste yoruluyor evde yoruluyor inan bende anlamadim canim
Aynı durumu bizde yaşıyoruz bazen 4gün kırmızı çıkıyor iki çizgide .kocama hergün işteyken mesaj atıyorum bugünde kırmızı diye :) gelen cevap genelde puffff oluyo :) çoğu kez sırf ilişki olsun diye oluyor.bişeyi zoraki yapmak çok zor hamile Kalsakta rahatlasak

Aynen aynen valla ne olacak halimiz bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı .. Gercekten mecburi olunca eziyete donusuyor.. Bir de bisey sorucam benim kasiklarimda bir sancı ve şişkinlik var senin de var mı canım

D drwho iki gün yine neyse 24 saat sürebiliyor çünki yumurtlama hadi ama 4 gün gerçekten ilginç ya bende anlamadım neyse çalışmalara devam hayırlısıyla

benim bir arkadaşım 1 sene denedi eşiyle olana kader düşün artık hallerini öyle bir işe dönmüştüki iş.. ama mecbur yapacak bişey yok olana kadar puff demek yok :)

erkeğin spermleri uzun ömürlü yaşıyabiliyor bir kaç gün canm biliyosun gün aşırı yapıncada olur yani üzülme hemen istemeyince eşin. gerçi bende yumurtlama günlerinde hergün yapalım istiyorum kaçırmayalım diye :)

Aynen aynen valla ne olacak halimiz bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı .. Gercekten mecburi olunca eziyete donusuyor.. Bir de bisey sorucam benim kasiklarimda bir sancı ve şişkinlik var senin de var mı canım
Yok valla ne acı ne ağrı ne sancı hiç bişey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…