- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.881
Ah Can'ım ahh..çoğu insan gibi şöyle pat diye oluvermedibenim bir arkadaşım 1 sene denedi eşiyle olana kader düşün artık hallerini öyle bir işe dönmüştüki iş.. ama mecbur yapacak bişey yok olana kadar puff demek yok :)
Zaten o yüzden bu ovulasyona gıcığım.neyin nezaman olduğunu asla anlayamıyorum dört gün önce ovulasyon yaptım baya belirgin kırmızı var.adet günüm de yarın.
eminmisin canım ovu testleri adet gününe yakın hamileliğide gösterebiliyormuş yani beta hcg değeri yükselmeye başlayınca. belirtin varmı belkide hamilesin? bende yapmıştım ovu testini adet gününe yakın çizgi çıkmıştı hamileysim o ay ne yazıkki tutunamadı kimyasal olduZaten o yüzden bu ovulasyona gıcığım.neyin nezaman olduğunu asla anlayamıyorum dört gün önce ovulasyon yaptım baya belirgin kırmızı var.adet günüm de yarın.
şimdi okudum bişey yok demişsin ben göğüslerime dokunamıyodum o kadar acıyorlardı ama herkes farklı yaşıyabilirYok valla ne acı ne ağrı ne sancı hiç bişey yok :)
Can'ım bende iki aylık hamilelik yasadım benimde ilk belirtim göğüslerim feciiii acıyordu.malesef bende kaybettim kalbi durdu.üstünede dış gebelik ameliyatı oldum tek tüp alındı.ben o yüzden hiiiiç beklemiyorum.şimdi okudum bişey yok demişsin ben göğüslerime dokunamıyodum o kadar acıyorlardı ama herkes farklı yaşıyabilir
çok geçmiş olsun canım üzüldüm Allahım hayırlısını versin hakkımızda bende de bu ay hiç belirti yok bende beklemiyorum o yüzden sağlık olsunCan'ım bende iki aylık hamilelik yasadım benimde ilk belirtim göğüslerim feciiii acıyordu.malesef bende kaybettim kalbi durdu.üstünede dış gebelik ameliyatı oldum tek tüp alındı.ben o yüzden hiiiiç beklemiyorum.
cnm cvp veren oldumu bilmiyorum ama kim 4 saat demiş 2 saat olacaktı o 2 saat bişey içme sonra yap :)Merhaba arkadaşlar. Ben bugün ovulasın testi yapmaya başlayacaktım fakat 4 saat birşey içmemeyi bir türlü denk getiremedim :) 4 saatin içine yemek de giriyor mu acaba? 15.30 dan beri bir şey içmedim fakat şimdi yemek yicem. Yine de 19.30da testi yapsam Nasıl olur acabalar?
İlk defa kullanacağım saçma sorular soruyor olabilirim kusuruma bakmayın.
ben de saat 17.00 civari yaptim hep dün ovu testimde pozitifi yakaladım çok şükürLütfen tecrübeli olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.ovu.testini günde 1 kere yapabilirim akşammı,gündüzmü yapsam hangisi doğru ve güvenilir sonuç verir.bide saat kaçta yapmalıyım.
Aaa nasıl öğreniliyormuş bizi biri aydınlatsın ne kadar beklemek lazım ben de merak ettin açıkcasıslm kızlar ben netten arastırdığım kadarıyla ovulasyon testiyle hamilelik oğrenilebiliyormuş. Ayın 11 - 12 ve çift çizgiyi yakaladığımız gün olan ayın 15 de birlikte olduk. su an cok merak ediyorum acaba hamilemiğim diye gerçi daha cok erken olabilir ama ilişkiden 5 gün sonra ben bu yayınladığım ovulasyon testini yaptımikinci cizgi silik cıktı . Sizce durum nedir
Can'ım herşey olabilir bende adete yakın ikinci çizgi çok gördüm sorada adet oldum.Ama inşAllah Rabbim sana nasip eder inşAllah hamilesindirslm kızlar ben netten arastırdığım kadarıyla ovulasyon testiyle hamilelik oğrenilebiliyormuş. Ayın 11 - 12 ve çift çizgiyi yakaladığımız gün olan ayın 15 de birlikte olduk. su an cok merak ediyorum acaba hamilemiğim diye gerçi daha cok erken olabilir ama ilişkiden 5 gün sonra ben bu yayınladığım ovulasyon testini yaptımikinci cizgi silik cıktı . Sizce durum nedir
post: 45232694 .!.:insallah yakalamissindir canim bende 11.gün koyuydu 12.gün siliklesti 9 11 12 gün ilişki oldu 10 gun sonrada hayalet cizgi çıktı gebrelik testinde[/QUO
Canim iliskiden kac gun sonra yaptın gebelik testinicanım inşallah dediğin gibidir ama çok ümitlenmek istemiyorum hala belli değil yarın mutlu haberi veririm inşallah size :) seninde bat yaklaşmıştı sanırım test yaptınmışmıydın sen ?
Kızlaaaarrr yardım edinnnn banaaaKızlarrr yardımmm 3 gündürr ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor. Kafam karıştı bi testlere bakar mısınız. Bugünkü kadar net olmamıştı ama hiçbiri bugün 26günlük regl dönemimin 12.günü. Takvim usulu yumurtlama günüm ama bilmiyorum. Sonuçta yumurta olgunlaşıcak çatlıcakmı çatlamıcak mı. Doktora gitmedim yumurta takibi için ovulasyon testi kullanıyım dedim ama. Bugün de çift çizgi olması kafamı karıştırdı.
Aynen yaa bende sinir oldum ama senin B.A.T ın gelmiş ve çift çizgi çıkıyorsa sen hamile olanilirsin canım biliyorsun dimiZaten o yüzden bu ovulasyona gıcığım.neyin nezaman olduğunu asla anlayamıyorum dört gün önce ovulasyon yaptım baya belirgin kırmızı var.adet günüm de yarın.
İki çizginin eşit koyulukta olması gerekir. Bugun ki c ile eşit duruyor diğerleri daha silik.rabi dahada koyulasır mı bilmem ama ben olsam bugunu degerlendirirdimKızlarrr yardımmm 3 gündürr ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor. Kafam karıştı bi testlere bakar mısınız. Bugünkü kadar net olmamıştı ama hiçbiri bugün 26günlük regl dönemimin 12.günü. Takvim usulu yumurtlama günüm ama bilmiyorum. Sonuçta yumurta olgunlaşıcak çatlıcakmı çatlamıcak mı. Doktora gitmedim yumurta takibi için ovulasyon testi kullanıyım dedim ama. Bugün de çift çizgi olması kafamı karıştırdı.
Canım sağolasın evet bugünki en koyusuydu ama bugünü de değerlendirmemiz lazım dersem eşime korkuyorum evi terkedecekİki çizginin eşit koyulukta olması gerekir. Bugun ki c ile eşit duruyor diğerleri daha silik.rabi dahada koyulasır mı bilmem ama ben olsam bugunu degerlendirirdim
NEDMPS arkadasımızda bi bakıversin o daha iyi biliyor
İnş tutar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?