Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

D drwho iki gün yine neyse 24 saat sürebiliyor çünki yumurtlama hadi ama 4 gün gerçekten ilginç ya bende anlamadım neyse çalışmalara devam hayırlısıyla
Zaten o yüzden bu ovulasyona gıcığım.neyin nezaman olduğunu asla anlayamıyorum dört gün önce ovulasyon yaptım baya belirgin kırmızı var.adet günüm de yarın.

Zaten o yüzden bu ovulasyona gıcığım.neyin nezaman olduğunu asla anlayamıyorum dört gün önce ovulasyon yaptım baya belirgin kırmızı var.adet günüm de yarın.
eminmisin canım ovu testleri adet gününe yakın hamileliğide gösterebiliyormuş yani beta hcg değeri yükselmeye başlayınca. belirtin varmı belkide hamilesin? bende yapmıştım ovu testini adet gününe yakın çizgi çıkmıştı hamileysim o ay ne yazıkki tutunamadı kimyasal oldu belirtilerim vardı yorgunluk, kas ağrıları ve aşırı hassas memişler.
hayırlısı olsun canm heycanlandırmakta istemem seni şimdi

şimdi okudum bişey yok demişsin ben göğüslerime dokunamıyodum o kadar acıyorlardı ama herkes farklı yaşıyabilir
Can'ım bende iki aylık hamilelik yasadım benimde ilk belirtim göğüslerim feciiii acıyordu.malesef bende kaybettim kalbi durdu.üstünede dış gebelik ameliyatı oldum tek tüp alındı.ben o yüzden hiiiiç beklemiyorum.

Lütfen tecrübeli olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.ovu.testini günde 1 kere yapabilirim akşammı,gündüzmü yapsam hangisi doğru ve güvenilir sonuç verir.bide saat kaçta yapmalıyım.

çok geçmiş olsun canım üzüldüm Allahım hayırlısını versin hakkımızda bende de bu ay hiç belirti yok bende beklemiyorum o yüzden sağlık olsun

M Mutluluk5
prospektüsdede yazar sabah ilk idrarla yapma 11 den sonra yap. 8 saat sonra akşama doğru tekrar yapabilirsin kesin bilgi istersen.
ben günde bir kere yapıyorum öğleden sonra 4 gibi

cnm cvp veren oldumu bilmiyorum ama kim 4 saat demiş 2 saat olacaktı o 2 saat bişey içme sonra yap :)

slm kızlar ben netten arastırdığım kadarıyla ovulasyon testiyle hamilelik oğrenilebiliyormuş. Ayın 11 - 12 ve çift çizgiyi yakaladığımız gün olan ayın 15 de birlikte olduk. su an cok merak ediyorum acaba hamilemiğim diye gerçi daha cok erken olabilir ama ilişkiden 5 gün sonra ben bu yayınladığım ovulasyon testini yaptım ikinci cizgi silik cıktı . Sizce durum nedir

Eklentiler

• IMG_20160220_130341.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 67
Aaa nasıl öğreniliyormuş bizi biri aydınlatsın ne kadar beklemek lazım ben de merak ettin açıkcası

Can'ım herşey olabilir bende adete yakın ikinci çizgi çok gördüm sorada adet oldum.Ama inşAllah Rabbim sana nasip eder inşAllah hamilesindir

Kızlarrr yardımmm 3 gündürr ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor. Kafam karıştı bi testlere bakar mısınız. Bugünkü kadar net olmamıştı ama hiçbiri bugün 26günlük regl dönemimin 12.günü. Takvim usulu yumurtlama günüm ama bilmiyorum. Sonuçta yumurta olgunlaşıcak çatlıcakmı çatlamıcak mı. Doktora gitmedim yumurta takibi için ovulasyon testi kullanıyım dedim ama. Bugün de çift çizgi olması kafamı karıştırdı.

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 80
Kızlaaaarrr yardım edinnnn banaaa

Aynen yaa bende sinir oldum ama senin B.A.T ın gelmiş ve çift çizgi çıkıyorsa sen hamile olanilirsin canım biliyorsun dimi

İki çizginin eşit koyulukta olması gerekir. Bugun ki c ile eşit duruyor diğerleri daha silik.rabi dahada koyulasır mı bilmem ama ben olsam bugunu degerlendirirdim
NEDMPS arkadasımızda bi bakıversin o daha iyi biliyor
İnş tutar canım

Canım sağolasın evet bugünki en koyusuydu ama bugünü de değerlendirmemiz lazım dersem eşime korkuyorum evi terkedecek NEDMPS canım sen ne düşünüyorsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…