- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.029
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.901
Anam bu erkeklere ne oldu benimkine her gun desem canına minnet vallaCanım sağolasın evet bugünki en koyusuydu ama bugünü de değerlendirmemiz lazım dersem eşime korkuyorum evi terkedecekNEDMPS canım sen ne düşünüyorsunnnnn
Ya biliyorum ama ben tek tüplüyüm oyüzden ihtimal vermiyorum hissetmiyorumda belirtimde yok :) ama mucize olurmu bilmem tabiAynen yaa bende sinir oldum ama senin B.A.T ın gelmiş ve çift çizgi çıkıyorsa sen hamile olanilirsin canım biliyorsun dimi
En sonki tam koyu pozitif yani ama 2 gün değerlendirdiysen bugünü bs bırak yarın yapınCanım sağolasın evet bugünki en koyusuydu ama bugünü de değerlendirmemiz lazım dersem eşime korkuyorum evi terkedecekNEDMPS canım sen ne düşünüyorsunnnnn
Umudu sakin kaybetme burda ne hikayeler okudum . Allah büyük tatlım.. Belki de hamissindirYa biliyorum ama ben tek tüplüyüm oyüzden ihtimal vermiyorum hissetmiyorumda belirtimde yok :) ama mucize olurmu bilmem tabi
İnşAllah Can'ım Rabbim isteyen herkese tez Zaman'da nasip etsin düşmanıma bile.AminUmudu sakin kaybetme burda ne hikayeler okudum . Allah büyük tatlım.. Belki de hamissindir
Aynı koyuluktaysa pozitif yani en sonkiyarin da cift cizgi cikarsa inanmicam bu ovulasyona artik cunku pik yapan zaman icin cok kisa sureligine zirve yapior sonra dusmeye basliyor lh doye okudum her yerde. Neden boyle oldu off
Can'ım bence kaş gör arasına bi ilişki sokuştursan iyi olur.Kızlar yardımmmmmm. Dün en koyu t çizgisini yakaldıktan sonra (çift çizgiyi) bugün lh seviyem düşmeye başladı. Dün gece ilişki oldu. Yumurtam çatlamış mıdır? Bugüne misafirim gelecek değerlendiremeyeceğiz. Bugünki teste bir bakar mısınız? Ne düşünüyorsunuz
Canım inşallah biz de görürüz o çift çizgiyi. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.slm kizlar ovulasyon testi gebeligi gösteriyor adete son 1 gün kala yaptım 3 gün önce kanda beta hcg 38 çıktı ovulasyon testi bugün boyle sizinle paylaşayim istedim
Evet kesinlikle değerlendirmem lazım @deliha86 sonra ay sonuna kadar rahat bırakıcam kocamı:)Can'ım bence kaş gör arasına bi ilişki sokuştursan iyi olur.
Belirtin var mi canim?kızlar benim reglim bir gun geçti.bugun test yaptırsam mı bi taraftanda korkuyorum..
Kasığım arasıra ağrıyor her an olcak gibi hissediyorum sonra geciyor.dun 2 damla leke geldi ondan 2 gun oncede yine pembepsi leke geldi.Belirtin var mi canim?
Allah razi olsun canim darisi hepinizin basina insallahCanım inşallah biz de görürüz o çift çizgiyi. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
canim yerlesme olabilir miKasığım arasıra ağrıyor her an olcak gibi hissediyorum sonra geciyor.dun 2 damla leke geldi ondan 2 gun oncede yine pembepsi leke geldi.
En belirgin bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?