- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.029
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.921
Hiç bilmiyorum canım bugun de gitmedim hastaneye vazgectim..yarın iş çıkışı gideyim olmazsacanim yerlesme olabilir mi
Can'ım benimde bugün adetim bir gün geçti.ovulasyon testim kopkoyu iki çiZgi.gebelik yaptım idrarda o negatif.şaşırdım az:)slm kizlar ovulasyon testi gebeligi gösteriyor adete son 1 gün kala yaptım 3 gün önce kanda beta hcg 38 çıktı ovulasyon testi bugün boyle sizinle paylaşayim istedim
Ama zaten gebelik testinde gec cikiyor, lh testi erken gebeligi ogrenmek icinmis canim insallah gebesindir, bilgilendir biziCan'ım benimde bugün adetim bir gün geçti.ovulasyon testim kopkoyu iki çiZgi.gebelik yaptım idrarda o negatif.şaşırdım az:)
İnşAllah Can'ım.gerçi ben hamile bile olsam sevinemiyorum malesefAma zaten gebelik testinde gec cikiyor, lh testi erken gebeligi ogrenmek icinmis canim insallah gebesindir, bilgilendir bizi
Oyle deme canim her serde bir hayir vardir. Saglikli evlatlar nasip etsin Allah'ım calismalara ve dua etmeye devam edelim. Benim de yumurtam dun catladi ve bugun kasiklarimda batma ve goguslerime dokunamiyorum cok hassaslar senin varmi bu tarz belirtilerinİnşAllah Can'ım.gerçi ben hamile bile olsam sevinemiyorum malesefiki kayıp olduğu için sevincim kursağımda kaldı hep.Rabbim isteyen herkesede banada tez Zaman'da nasip eder inşAllah.haber ederim
Hayır Can'ım hiç belirtim yok.zaten oyüzdende ümitsiZim ya.ilk hamileliğimde göğüs acımdan anlamıştım hamile olduğumu.ama bellide olmuyor.geçen ay korunuyorken yumurtlamadan sonra iki hafta adet olana kadar gögüslerim feci acıdı.sonuçta adet oldum :)Oyle deme canim her serde bir hayir vardir. Saglikli evlatlar nasip etsin Allah'ım calismalara ve dua etmeye devam edelim. Benim de yumurtam dun catladi ve bugun kasiklarimda batma ve goguslerime dokunamiyorum cok hassaslar senin varmi bu tarz belirtilerin
Bende aynı durumdayım adetim Birgün gecikti ama gebelik testi negatif ovulasyon pozitifMerhaba hanımlar . Ben dün ovu test yaptım ve test çizgisi, kontrol çizgisinden daha koyu çıktı. Bu gün yine yaptım ve aynı. Kaç gün pozitif göstermesi gerekiyor .
Allah razı olsun canim ins herşey güzel gider sizlere de dua ediyorum hakkında hayırlısı olsun en kisa zamanda Rabbim nasip etsin insHiç bilmiyorum canım bugun de gitmedim hastaneye vazgectim..yarın iş çıkışı gideyim olmazsa
Senide tebrik ederim canım saglıcakla kucagına alırsın inşallah bizede dua et.
2 gün pozitiftir sonra silikleşir canımMerhaba hanımlar . Ben dün ovu test yaptım ve test çizgisi, kontrol çizgisinden daha koyu çıktı. Bu gün yine yaptım ve aynı. Kaç gün pozitif göstermesi gerekiyor .
Laboquick aliyi akşmalar bayanlar bu başlığı yeni gördüm bende birkaç aydır deniyorum olmadı bu ayı iyi değerledirdiğimi düşünüyorum adetim 24 şubat normal adet belirtilerim var yumurtlama zamanında göğüs kasık ağrım çok oldu şimdi pek birşey yok regli olursam test almayı düşünüyorum hangi marka alacağımı bilemiyorum yardımcı olur musunuz
Bende aynı durumdayım adetim Birgün gecikti ama gebelik testi negatif ovulasyon pozitif
2 gün pozitiftir sonra silikleşir canım
Benimde adet Ağrı'sı gibi Ağrı'm var ama gebelik testi negatif oyüzden adetimi bekliyorumSat 8 Şubat, adetimin 8. Günü hsg çektirdim dün ve bu gün ovu test sürekli pozitif çıkıyor. Merak ettiğim kaç gün pozitif çıkar olayı .. anlayamadım ki ... belim ve kasiklarim ağrıyor, göğüs hassasiyeti var ve bazen bel ağrısı bacaklarima vuruyor
Benim iki gun pozitif 3.gun en de en belirgin koyulukta olup 4.gun siliklesmeye basladiAnladım. Teşekkür ederim :)
Benim iki gun pozitif 3.gun en de en belirgin koyulukta olup 4.gun siliklesmeye basladi
Rica ederim :) inşaallah tutar :):)Anladım. Teşekkür ederim :)
Ovulasyondan sonra 3gun icindeki gogus agrisi psikolojik mi bu belirtiyi yasayan var mi kizlarRica ederim :) inşaallah tutar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?