- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.941
Yumurtlamdandır tatlımOvulasyondan sonra 3gun icindeki gogus agrisi psikolojik mi bu belirtiyi yasayan var mi kizlar
demek daha önce hiç kendimi dinlememişm şimdi ise süreklikendimi dnliyorum. her ay olan bu değişiklikleri daha önce nasıl farketmemişim.. umut işte
Bence biraz bekleYa kızlar benim adetim dündü ovulasyon günümde çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu.şimdi dört gündür ovulasyon testi yapıyorum ikinci çizgi hemen beliriyor ve 1.den daha koyu(kontrol çizgisi açık bile kalıyor)gebelik testi yaptım negatif ay şaşırdım napcağmı kan vereyim bari
Valla bekleye bekleye sabır taşım çatladı sanırım bir yıldır :) benim durumum farklı ondan acele ediyorum aslında.iğneye başlıcaz gebe kalır kalmaz.ay ne zor işler ofBence biraz bekle
Valla bekleye bekleye sabır taşım çatladı sanırım bir yıldır :) benim durumum farklı ondan acele ediyorum aslında.iğneye başlıcaz gebe kalır kalmaz.ay ne zor işler of
İyi etmişsin tatlım birisi daha kürtaj sonrası erken yumurtlamıştı hayırlısı bakalımda inşaallah tutar tatlımKizlar selam, belki hatirlayaniniz vardir gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Okudugum kadari ile millet kimyasal sonrasi genelde daha gec yumurtlamis. Ben erken yumurtladim. Degerlendirdik. Kismet artik.
R Rabirabrab ben laboquick kaset tipi kullaniyorum. Ucuz ve dogru sonuc veriyor. Idrar testi. Tıpkı gebelik testi gibi damlatarak yapıyorsun. Ilk idrarla yapilmamasi tavsiye ediliyor. Sivi alimina dikkat ederek yaparsan daha dogru sonuc alirsin. Iki cizgi esit koyulukta ise yumurtanin catlayacaginin habercisi. Siliklesince catladigini anlayabilirsin. Ilk ay gunde 2 kez yapıyordum fakat gunde 1 yeterli bana kalirsa. Bak fotograf ekliyorum, ayin 20sinde, 14 yazan pozitif. Ornegin adet dongun 28 gunde 1se 12. Gun baslar garanti yakalarsin. Gittigidiyordan oldukca uygun fiyata alabilirsin. Ben 40 ovulasyon+5 gebelik testi 20 25 tl arasi bir fiyat odemistim.
Bir de ovulasyon mikroskobu var. OnuNEDMPS bilir. ^-^
Hmm anladm tatlım hemen ver o zamanValla bekleye bekleye sabır taşım çatladı sanırım bir yıldır :) benim durumum farklı ondan acele ediyorum aslında.iğneye başlıcaz gebe kalır kalmaz.ay ne zor işler of
Normaldeğilarkadaşlar merhaba ovulasyon testi kullanıyorum 28günde adet oluyorum bu ay 2 şubattı ama hiçbir gün iki çizgi olmadı 17 ve 18. günlerde ikinci çizgi görünmeyecek kadar az çıkmıştı sonra da yok oldu normal mi???
EvetKızlar Ovilasyon testinde iki çizginin net çıkması sonucu mu beraber olmak gerekiyor. ? Ben kullanmadım ama kullanmak istiyorum.
Amin adet bittikten 2-3 gün sonra bslaBugün regli oldum ve genelde 28 ya da 29 günlük döngüm var. Reglim 5 gün sürüyo. Regli biter bitmez teste başlamak mı gerekiyor. Bu ay daha çok umutluyum ama herşeyi Rabbim bilir. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar
peki bugünden sonra veya adet dönemine kadar yumurtlama olur mu bugün çok aşırı derecede kasık ağrım ve bel ağrım var yardımcı olurmusunuzNormaldeğil
Kızlar kan testim negatif.yani bende ovulasyon testi gebelik gösterir olayı tutmadı.adetimi bekliyorum artıkHmm anladm tatlım hemen ver o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?