- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 103
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.961
Testi yapmaya devamet çıkabilir tabi bugün kaçıncı günündesin peki senpeki bugünden sonra veya adet dönemine kadar yumurtlama olur mu bugün çok aşırı derecede kasık ağrım ve bel ağrım var yardımcı olurmusunuz
Amin adet bittikten 2-3 gün sonra bsla
Hayırlısı olsun iğneye bslicaksın dmiKızlar kan testim negatif.yani bende ovulasyon testi gebelik gösterir olayı tutmadı.adetimi bekliyorum artıkyine hüsranla bir ayı bitirdik
Yok hamile kalınca pıhtılaşma iğnesine başlıcam.tabi kalabilirsem :) adetimi bekliyorum şimdiHayırlısı olsun iğneye bslicaksın dmi
Testi yapmaya devamet çıkabilir tabi bugün kaçıncı günündesin peki sen
CanimHayırlısı olsun iğneye bslicaksın dmi
Yumurtlamdandır tatlım20. günündeyim bugün ağrım çok şiddetli ve akıntım var anlamayamadım
Ben çatlatma iğnesi sandm hayırlısı olsun canımYok hamile kalınca pıhtılaşma iğnesine başlıcam.tabi kalabilirsem :) adetimi bekliyorum şimdi
Hayırlısı tatlımselam kızlar bugün ov testimi yaptım biran da belirdi ikinci çizgi ve diğerinden daha kırmızı çıktı ve bugünü değerlendircez yarını boş gecicez sağlıklı sperm olmaz demişti doktor gün aşırı yapın demişti birde çarşambayı değerlendircez artık hayırlısı bakalım
Hepimiz için hayırlısı canım inş doğru yapıyorumdur pozitif olduğu gün bugün ve Çarşamba olmuş olacak inş denk gelir Rabbim neylerse güzel eylerHayırlısı tatlım
Amin canım yok gün aşırı önerilyor tutar inşaallahHepimiz için hayırlısı canım inş doğru yapıyorumdur pozitif olduğu gün bugün ve Çarşamba olmuş olacak inş denk gelir Rabbim neylerse güzel eyler
Ben de 28 günde bir adet olurum. Testi ilk bu ay kullandım ve hiç çift çizgi göremedim ama doktora gittim 2-3 güne çatlar demişti,anlamadım yani. Umarım diğer ay çift çizgiyi görür değerlendiririm.arkadaşlar merhaba ovulasyon testi kullanıyorum 28günde adet oluyorum bu ay 2 şubattı ama hiçbir gün iki çizgi olmadı 17 ve 18. günlerde ikinci çizgi görünmeyecek kadar az çıkmıştı sonra da yok oldu normal mi???
Sovi alimina dikkat ettin degil mi canim cunku iki saat oncesinde su icersen t cizgisi belirsiz oluyoBen de 28 günde bir adet olurum. Testi ilk bu ay kullandım ve hiç çift çizgi göremedim ama doktora gittim 2-3 güne çatlar demişti,anlamadım yani. Umarım diğer ay çift çizgiyi görür değerlendiririm.
4 saat su içmeyip idrarı tuttum ama yine de göremedim. Bir süre sonra da sinirlenip bıraktım testi:) diğer ay yeniden deniycemSovi alimina dikkat ettin degil mi canim cunku iki saat oncesinde su icersen t cizgisi belirsiz oluyo
4 saat su içmeyip idrarı tuttum ama yine de göremedim. Bir süre sonra da sinirlenip bıraktım testi:) diğer ay yeniden deniycem
Ben aklımda kalmasın diye doktora gitmiştim ve 2-3 güne çatlar demişti ama test daha tek çizgiydi. İstersen yine de bir görün doktora. Diğer ay görecem inşallah çifti ovulsyondabende dikkat ettim canım sıvı alımına en son saat 3'te sıvı alıyordum ve saat 8'e kadar hiç birşey içmiyordum ama anlamadım 17 ve 18. günde rengi bile olmayan bir çizgi çıktı açık renk bile değildi ondan sonra kayboldu dün baya kasık ağrım falan vardı ama testi yaptım yine yok acaba bu durumda doktora gitmek gerekli mi anlamadım yoksa pes etmeyip devam mı etmek lazım
Yapmaya devam et senmerhaba arkadaşlar, ben normalde 13-14. gün ov. testinde koyu çizgi görürdüm. bu ay 12. gün koyu çizgi çıktı ama tam da eşit koyulukta değildi çizgiler, 12. günden beri silik çıkıyor, böyle bir durum yaşayıp sonra tekrar koyu çizgi gören oldu mu
Ben aklımda kalmasın diye doktora gitmiştim ve 2-3 güne çatlar demişti ama test daha tek çizgiydi. İstersen yine de bir görün doktora. Diğer ay görecem inşallah çifti ovulsyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?