Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Stres yapma bende de çok farklı belirtiler vardı hatta dış gebeliğimi öğrenmeden önceki hamileliğimde göğüslerim o zaman damarlanmıştı ilk o zaman ondan sonra hiç olmadı bu ayda öyle oldu hamileyi sandım olmadı malesef. Bence fazla takmamak gerekiyo

selam kızlar bugün ov testimi yaptım biran da belirdi ikinci çizgi ve diğerinden daha kırmızı çıktı ve bugünü değerlendircez yarını boş gecicez sağlıklı sperm olmaz demişti doktor gün aşırı yapın demişti birde çarşambayı değerlendircez artık hayırlısı bakalım

Hayırlısı tatlım

Ben de 28 günde bir adet olurum. Testi ilk bu ay kullandım ve hiç çift çizgi göremedim ama doktora gittim 2-3 güne çatlar demişti,anlamadım yani. Umarım diğer ay çift çizgiyi görür değerlendiririm.

Ben de 28 günde bir adet olurum. Testi ilk bu ay kullandım ve hiç çift çizgi göremedim ama doktora gittim 2-3 güne çatlar demişti,anlamadım yani. Umarım diğer ay çift çizgiyi görür değerlendiririm.
Sovi alimina dikkat ettin degil mi canim cunku iki saat oncesinde su icersen t cizgisi belirsiz oluyo

4 saat su içmeyip idrarı tuttum ama yine de göremedim. Bir süre sonra da sinirlenip bıraktım testi:) diğer ay yeniden deniycem

bende dikkat ettim canım sıvı alımına en son saat 3'te sıvı alıyordum ve saat 8'e kadar hiç birşey içmiyordum ama anlamadım 17 ve 18. günde rengi bile olmayan bir çizgi çıktı açık renk bile değildi ondan sonra kayboldu dün baya kasık ağrım falan vardı ama testi yaptım yine yok acaba bu durumda doktora gitmek gerekli mi anlamadım yoksa pes etmeyip devam mı etmek lazım

Ben aklımda kalmasın diye doktora gitmiştim ve 2-3 güne çatlar demişti ama test daha tek çizgiydi. İstersen yine de bir görün doktora. Diğer ay görecem inşallah çifti ovulsyonda

merhaba arkadaşlar, ben normalde 13-14. gün ov. testinde koyu çizgi görürdüm. bu ay 12. gün koyu çizgi çıktı ama tam da eşit koyulukta değildi çizgiler, 12. günden beri silik çıkıyor, böyle bir durum yaşayıp sonra tekrar koyu çizgi gören oldu mu

Ben aklımda kalmasın diye doktora gitmiştim ve 2-3 güne çatlar demişti ama test daha tek çizgiydi. İstersen yine de bir görün doktora. Diğer ay görecem inşallah çifti ovulsyonda

canım sabah doktora çıktım kendim sağlıkçıyım kolay oldu doktora gitmem muayene etti yumurta kocaman olmuş dedi ve progestron testi istedi adetin 21. gününde yapılıyor bu günde 21. günüydü test sonucum çıktı doktor ameliyatta olduğu için gösteremedim henüz ama yanıdaki değer açıklamalarında ovulator faz ile luteal faz arasında kalmış bir bakıma 24-36 saat içinde yumurta çatlayacak demektir. sonucu öğrenince sana haber vericem belki sende de böyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…