Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhabalar arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Adetime 4 gün kaldı 27si olmam gerek ovulasyon testi yaptm çift çizgi çıktı bu nedemek? 4 dakikada oluşan sonuc bu

Eklentiler

• DSC_0650.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 72
Selam kızlar 21 22 ve 23 Şubat testlerim bugün de belirgin çizgi var henüz silikleşmemiş 20_22ve 24 Şubat ilişki olmuş olcak , hayırlısı bakalım

Eklentiler

• 20160223_134901.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 58

canım doktorla görüştüm yumurta var ama çatlamıyor ilaç verdi onu kullanıcam ve adetin 2. veya 3. günü tekrar kontrole çıkıcam Klomen başlanacak

canım doktorla görüştüm yumurta var ama çatlamıyor ilaç verdi onu kullanıcam ve adetin 2. veya 3. günü tekrar kontrole çıkıcam Klomen başlanacak
En azından öğrenebilmişsin ya hayırlısıyla olur inşallah. Benim evlilik 1 yıl olmadığından yumurta kontrolü yapmadı bana doktor. Eylülde hamile kalmıştım,yine kalırsın ama stres yapma diyor da zor yani.

Amin canım sağol. Sen daha önce geçirmişsin gebelik bencede stress yapma hayırlısı olur bir problem yok o zaman umutsuzluğa kapılma daha burda hamişş haberlerini paylaşıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…