- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #47.981
Bu silikMerhabalar arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Adetime 4 gün kaldı 27si olmam gerek ovulasyon testi yaptm çift çizgi çıktı bu nedemek? 4 dakikada oluşan sonuc bu
Evet ama sıvıya dikkat etmedim. Diyet yaptıgım için sürekli su içiyorum. İdrarım beyaza yakındıBu silik
Buda dünkü yaptıgım testBu silik
Adete yakın böyle çıkanlar gebe olabilir diyorlar ama çoğu arkadaş adet oldu hayırlısı ama 2. si koyuBuda dünkü yaptıgım test
İnşaallah gebeliktirBuda dünkü yaptıgım test
Hayırlısı Allah'tan artık.Adete yakın böyle çıkanlar gebe olabilir diyorlar ama çoğu arkadaş adet oldu hayırlısı ama 2. si koyu
İnşallah öyledir ve sağlıklı hayırlı olur. Şüphelerim vardı belirtilerim o yuzden yaptmİnşaallah gebeliktir
Aynen. gebe testi yapHayırlısı Allah'tan artık.
Bikaç gün gecsin yapıcamAynen. gebe testi yap
Haber ver canımBikaç gün gecsin yapıcam
Bana hamilesin gibi geldi hayırlısı olsunHayırlısı Allah'tan artık.
İnşaallah tutar yaSelam kızlar 21 22 ve 23 Şubat testlerim bugün de belirgin çizgi var henüz silikleşmemiş 20_22ve 24 Şubat ilişki olmuş olcak , hayırlısı bakalım
Tamm canmHaber ver canım
Hayırlısı bakalım bekliyorum. İnşallah sağlıklı ve hayırlı evladımız olur hepimizinBana hamilesin gibi geldi hayırlısı olsun
canım sabah doktora çıktım kendim sağlıkçıyım kolay oldu doktora gitmem muayene etti yumurta kocaman olmuş dedi ve progestron testi istedi adetin 21. gününde yapılıyor bu günde 21. günüydü test sonucum çıktı doktor ameliyatta olduğu için gösteremedim henüz ama yanıdaki değer açıklamalarında ovulator faz ile luteal faz arasında kalmış bir bakıma 24-36 saat içinde yumurta çatlayacak demektir. sonucu öğrenince sana haber vericem belki sende de böyledir.
En azından öğrenebilmişsin ya hayırlısıyla olur inşallah. Benim evlilik 1 yıl olmadığından yumurta kontrolü yapmadı bana doktor. Eylülde hamile kalmıştım,yine kalırsın ama stres yapma diyor da zor yani.canım doktorla görüştüm yumurta var ama çatlamıyor ilaç verdi onu kullanıcam ve adetin 2. veya 3. günü tekrar kontrole çıkıcam Klomen başlanacak
En azından öğrenebilmişsin ya hayırlısıyla olur inşallah. Benim evlilik 1 yıl olmadığından yumurta kontrolü yapmadı bana doktor. Eylülde hamile kalmıştım,yine kalırsın ama stres yapma diyor da zor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?