Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Amin canım sağol. Sen daha önce geçirmişsin gebelik bencede stress yapma hayırlısı olur bir problem yok o zaman umutsuzluğa kapılma daha burda hamişş haberlerini paylaşıcaz inşallah
Amin inşallah ya Allah'ım dileyen herkese versin, içinde bana da.

Kizlar bisey sorcam , hani simdi ovulasyon gebelik testi gibi kullaniliyormus ya benim tcizgisi ovulasyondan sonra siliklesti ama tamamen kaybolmadi. Bu durumda ben hamile miyim. Reglime 11 gun var.

Canım bende ayniyim senin gibi tamamen kaybolması silik çıktı reglime 8 gün var
Ay canim insallah hamileyizdir sabah gebelik testi ciktim gayet net bir sekilde negatifti. Benim de bata 11 gun var. Cikmaz zaten idrarda degil mi. Ovulasyon testi heyecanlandirdi beni de

günaydın kızlar, benim yumurtlama günüm bugün. ovulasyon testi dün koyulaşıyordu bu sabah tam koyu sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat yani bu gece en son oldu şimdi bugünü değilde yarını ve ondan sonraki günleri değerlendiriyim diyorum gün aşırı olması için. yanlış mı düşünüyorum acaba.

Bence bu g
Bence bu aksami da degerlendir canim

Bence bu g

Bence bu aksami da degerlendir canim
geçen ay öyle yaptım olmadı ama canım. şimdi bugünüde değerlendirirsem yarınıda değerlendirmeliyim o zaman 3 gun üstüste olmuş olacak sperm kalitesi düşmez mi. geçen ay ustuste oldu ovulasyon önceside olmuştu ama gebelik olmadı.

Yani yumurtanın 24 saat canlı kaldığı düşünülürse değerlendirmen daha mantıklı olur yani ben öyle yaptım çok yorucu oldu ama eşime keçiboynuzu pekmezi içirdim inş işe yaramıştır beklemedeyim

senin bat kaç canım. ovulasyon testi pozitif olduktan sonraki 24-36 saat sonramı çatlıyor bu yumurtamız. eğer öyleyse pozitifi görünce değilde o günden sonraki 2 gün daha önemli olmuyor mu canım. buda yeni geldi aklıma. bu günüde denemeye çalışıcam birşey daha sorucam. mesele diyor ya arkadaşlar ki yumurtlama olunca akıntı olur diye geçen ay benim ovulasyon sonraki 7. gün akıntım oldu 1 gün boyunca. sonra kesldi acaba yumurtanın geç çatlama durumu olur mu?

Benim bat 6mart canım daha 11gün var .. Ama henüz idrarda bişey yok. Belirti de yok. Yumurtanın ne kadar canlı kaldığını bilmiyoruz o yüzden garanti olsun die bugün ve yarını değerlendir hatta sonraki günü de bence . Çünkü lh artışından 12 saat içinde de çatlama ihtimali var . Geç kalmış olmaman açısından .. Ben öyle yaptım yani 4gün üst üste ilişkiye girdim inşallah tutunmuştur meleğim şimdi beklemedeyim

Yumurtan geç de çatlayabilir bazısında ayda iki defa da çatlama oluyormuş o da olabilir

anladım canım inş tutunmuştur. eşimi ikna edebilirsem bakalım. geçen ay olayın üzerine çok düştüm olmayınca oda bu ay ya boşver olacaksa olur diyo ne bileyim yaaa

anladım canım inş tutunmuştur. eşimi ikna edebilirsem bakalım. geçen ay olayın üzerine çok düştüm olmayınca oda bu ay ya boşver olacaksa olur diyo ne bileyim yaaa
Bende eşimi bıktırdım vucudu güçsüz düştü ve grip oldu.. Bu ay tutmazda bende bi dahaki ay bu kadar ıstarcı olamayacağım. Seni çok iyi anlıyorum canım

Bende eşimi bıktırdım vucudu güçsüz düştü ve grip oldu.. Bu ay tutmazda bende bi dahaki ay bu kadar ıstarcı olamayacağım. Seni çok iyi anlıyorum canım
artık olacaksa olur canım napıyım. ne insanlar var istemiyolar hamile kalıyolar kimi var 1 -2 kere bile ilişkiye girse gebe kalıyor. anlamıyorum biz niye bu kadar testlerle takvimlerle uğraşıyoruz.

slmlar herkese bu testi ilk defa bu ay uygulayacağım bakalım inşallah olur benim adetim 11.şubattı ovulasyona göre 25 şubat en yüksek tarih oluyor.. benim daha önce hastalıktan (lupus) dolayı düşüğüm var şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inşaah bu ay tutat dua edin lütfen... inşallah herkes bebğine sağlıklı bir şekilde kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…