- 8 Ocak 2016
- 81
- 32
- 3
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.021
Yani şimdi adetmisinGeçen ay 28.adet oldum 5. Gün bitti bal tarçın çörekotu kullanmıştım. ..malum günleri yakaladım ancak yumurtlamanın 11.günü lekeler geldi. Adet oldum yani ama 2.gün tam sökmedi 2 Ped doldurmadim. 3.gün daha azdı....ve 2.günü gögüs ucumda ağrı başladı hâlâ da ağrıyor sadece ucu ama 3.günü gece ovulasyon testi yaptım aynı koyulukta 2 çizgi. Bir gün ara verdim tekrar yaptım aynı şekilde ve bugün yaptım gene aynı koyulukta ben adetliyken mi yumurtluyorum ve süreklimi off ya ne yazacağımi şaşırdım. ..lütfen bana cevap verin lütfen
Geçmiş olsun inşaallah tutarslmlar herkese bu testi ilk defa bu ay uygulayacağım bakalım inşallah olur benim adetim 11.şubattı ovulasyona göre 25 şubat en yüksek tarih oluyor.. benim daha önce hastalıktan (lupus) dolayı düşüğüm var şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inşaah bu ay tutat dua edin lütfen... inşallah herkes bebğine sağlıklı bir şekilde kavuşur.
Az sürmüş genelde böyle az mı sürerYok canım perşembe oldum cumartesi tamamen bitti. ..
Canım bikaç gün geçsin bakalımduzenli mdir pekiEn az 5 gün sürer ve yoğun
Evet olabilir ama gebelik testi yap bekle ama geçsinEvet canım duzenlidir
Adetten önce pozitif görüp adet olan oldu genelde gebeler silik görmüş ama koyu olan da var belli değil yani canımPeki kaç gün pozitif gösterir ovulasyon testi
Bekliyoruz inşaallah tutarAnladım canım teşekkür ederim burdan haber veririm inşallah kesinlesince
Tebrik ederim canım bu ay bir gebemiz mi var şüpheliler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?