- 31 Temmuz 2010
- 395
- 372
- 303
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.041
çok teşekkür ederim allah razı olsun ..Geçmiş olsun inşaallah tutar
Belirtilerin neler canım , bat ne zamanMerhaba canım ben varım supeli olan ama bilmiyorum ki yaa
Benim farklı biraz canım şöyleki. ..28 ocakta adet oldum. Normal 5 gün ve yoğun sürdü. ..sonrasında bal tarçın çörekotu kullandım malum günleri yakaladım ancak yumurtlamanın 11.günü lekeler geldi. Adet oldum .1.gün leke şeklinde 2.gün 2 Ped doldurmadim 3.gün tamamen bitti...ve göğüs ucunda ağrı başladı hâlâ da ağrıyor sadece ucu ama. ..ve supelendim ovulasyon testi yaptım adetin 3.günü gece yaptım aynı koyulukta 2 çizgi çıktı. Bir gün ara verdim dün tekrar yaptım gene aynı koyulukta bugün de yaptım gene aynı koyulukta. ..ben adetliyken mi yumurtluyorum
Adetten 2 gün öncekızlar kan da gebelik en erken kaç günde görünüyor bilen var mı?
Bugünü değerlendmutlakaBakın alttaki dosyaya göre ilişki zamanını belirledim en belirgin 20sinde olmuştu test
Bakın alttaki dosyaya göre ilişki zamanını belirledim en belirgin 20sinde olmuştu test
Bugünü değerlendmutlaka
Bugünü değerlendmutlaka
. Canım içim rahat etmedi 2,5saat bekledim sıvı almadım sonra tekrar yaptım bu swfer çizgi çıkmadı sanırsam test negatifti zaten 26gün benim döngüm hiç bir ay şaşmaz 12.gün çatlaması gerekiyor çok şaşırdım pozitif çıkınca. Niki kez yumurtlama nasıl oluyor bileniniz var mı bakın kızlar yeni testi de gönderiyorum alttaBugünü değerlendmutlaka
henüz çatlamamış mı oluyor acaba yumurtan canım. çatlayınca silikşmeye başlar diyorlarIyi akşamlar kızlar benim ov testimin hiç bu kadar uzun süre çift çizgi çıktığı görülmemişti 4.günüm ve belirgin çizgi var şimdi bu ne demek oluyor ??
Yarın beraberlik oldun ister sbah ister akşam ama değerlendirmutlakakızlar sabah yaptığım ovulasyon testi koyu demiştim şimdi yaptım daha da koyu kontrol çizgisinden fazla. dün gece beraberlik olmuştu. şimdi bu gece yimi değerlendirelim yoksa yoksa yarın sabahı ve sonraki günümü. hangisi daha doğru olur. eğer yumurta koyu çizgi silikleşince çatlamış oluyorsa ve 24 sat yaşıyorsa sabah olması tutturmak için daha mı uygundur. çünkü şuan sabaha göre tam koyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?