Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim farklı biraz canım şöyleki. ..28 ocakta adet oldum. Normal 5 gün ve yoğun sürdü. ..sonrasında bal tarçın çörekotu kullandım malum günleri yakaladım ancak yumurtlamanın 11.günü lekeler geldi. Adet oldum .1.gün leke şeklinde 2.gün 2 Ped doldurmadim 3.gün tamamen bitti...ve göğüs ucunda ağrı başladı hâlâ da ağrıyor sadece ucu ama. ..ve supelendim ovulasyon testi yaptım adetin 3.günü gece yaptım aynı koyulukta 2 çizgi çıktı. Bir gün ara verdim dün tekrar yaptım gene aynı koyulukta bugün de yaptım gene aynı koyulukta. ..ben adetliyken mi yumurtluyorum

bence adet dönemi test dogru sonuç vermiyordur. cünkü lh hormonu adet bitimiyle yükselmeye başlıyor .
adetliyken ovulasyo ntesti yapmak benm hiç aklıma gelmezdi acıkcası

Vücutta artan vücut sıcaklığı
Ovülasyon sürecine girerken vücut sıcaklığınız düşer, fakat ovülasyon tamamlandıktan sonra tekrar yükselir. Bu sıcaklığın nedeni östrojen hormonu, vücut sıcaklığınızı düşürür ve döngünüzün ilk yarısını kontrol eder. Diğer yandan progesterone ovülasyondan sonra rahiminizi döllenmiş yumurtayı almak için vücut sıcaklığınızı artırır. Bu hafta vücut sıcaklığınızdaki artışı göreceksiniz.

Kızlar yardımmm... 26 günde bir adet olan bir insanım. Ovulasyon testi ile 10. Günden itibaren testleri yaptım. 12.günde çift çizgiyi yakaladım. 20şubatta. Sonrasında da testi yapmaya devam ettim. Bugün tekrar koyu t çizgisini yakaladım ve cidden çok moralim bozuldu ne demek bu şimdi ? Bana yardımcı olur musunuz t çizgisi hep var

Eklentiler

• image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 71
Bakın alttaki dosyaya göre ilişki zamanını belirledim en belirgin 20sinde olmuştu test

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 80
Bugünü değerlendmutlaka
Bugünü değerlendmutlaka

Can
Bugünü değerlendmutlaka
. Canım içim rahat etmedi 2,5saat bekledim sıvı almadım sonra tekrar yaptım bu swfer çizgi çıkmadı sanırsam test negatifti zaten 26gün benim döngüm hiç bir ay şaşmaz 12.gün çatlaması gerekiyor çok şaşırdım pozitif çıkınca. Niki kez yumurtlama nasıl oluyor bileniniz var mı bakın kızlar yeni testi de gönderiyorum altta

Iyi akşamlar kızlar benim ov testimin hiç bu kadar uzun süre çift çizgi çıktığı görülmemişti 4.günüm ve belirgin çizgi var şimdi bu ne demek oluyor ??

Eklentiler

• 20160224_155824.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba kızlar şimdi kurtajdan sonra ilk adetimi oldum 20 şubatta bugün bitti gibi peçeteye silince geliyor ben şimdi yumurtlama zamanı kaç gün sonra başlamam lazım testlere elimde 8 tane fln kalmıştı

kızlar sabah yaptığım ovulasyon testi koyu demiştim şimdi yaptım daha da koyu kontrol çizgisinden fazla. dün gece beraberlik olmuştu. şimdi bu gece yimi değerlendirelim yoksa yoksa yarın sabahı ve sonraki günümü. hangisi daha doğru olur. eğer yumurta koyu çizgi silikleşince çatlamış oluyorsa ve 24 sat yaşıyorsa sabah olması tutturmak için daha mı uygundur. çünkü şuan sabaha göre tam koyu.

Yarın beraberlik oldun ister sbah ister akşam ama değerlendirmutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…