Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

henüz çatlamamış mı oluyor acaba yumurtan canım. çatlayınca silikşmeye başlar diyorlar
Inşallah öyledir canım eşim mesaiye kalmış aradı az önce oturdum ağladım bi güzel:) sabah deneriz dedi sustum çocuk gibi oldum belki isabet okur yarında silikleşmeye başlar inşallah Rabbim denk getirsin canım hepimizinkini

inş canım üzülme. bende geçen ay çok kafaya taktım fazlasıyla hemde bu ay daha rahatım kime desem stres yapma diyor. bizde sabah denicez :)

inş canım üzülme. bende geçen ay çok kafaya taktım fazlasıyla hemde bu ay daha rahatım kime desem stres yapma diyor. bizde sabah denicez :)
:) oh ne güzel inşallah tuttururuz bu ay canım geçen ay bende stres yaptım bu ay soğan kürü içiyorum ve boş geçmek istemiyorum Bangır Bangır testlerde çatlamak üzere diyor :)

:) oh ne güzel inşallah tuttururuz bu ay canım geçen ay bende stres yaptım bu ay soğan kürü içiyorum ve boş geçmek istemiyorum Bangır Bangır testlerde çatlamak üzere diyor :)
:)) inşş tutar canım. ben sadece folik asitimi içiyorum başka birşey uygulamadım. inanır mısın ben ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı ama ovulasyon testi fln nedir bilmiyordum tutmuştu bebek ama nasıl oldu yumurtlamaya denk mi getirmiştim onuda bilmiyorum:)

İnşallahh canım yüzümüz gülsün, ben hiç hamile kalamadım , senedir en azından tüpleri açık hamile kalabiliyorsun onu bilmek bile güzel inş sağlıklı gebeliğin olsun en yakın zamanda.

İnşallahh canım yüzümüz gülsün, ben hiç hamile kalamadım , senedir en azından tüpleri açık hamile kalabiliyorsun onu bilmek bile güzel inş sağlıklı gebeliğin olsun en yakın zamanda.
İns canim. Ben hep hayirlisi olsun diyorum insan sabirsizlaniyor olsun bir an once diyor ama rabbum biz istedigimizde degilde bizim icin en dogru zamani alnimiza yazdigi gun versin.

Amin amin canım benim hep çok koyudan ertesi gün çok silik olurdu ilk defa böyle oluyor soğan suyu da içiyorum bu ay pco var hayırlısı ne ise o olsun artık hakkımızda.

Yok o zaman 20si

Canim sagol senin yorumlarini cok dogru buluyorum . Sen saglikci misin . Bir de herkese cevap veriyorsun. Allah gönlüne göre versin canım benim
Sağol canımm yok sağlıkçı değilim bildiklerimi paylasyorum bende. Amin inşaallah Allah gönlümüze göre versin en kısa zamanda.

Canim sagol senin yorumlarini cok dogru buluyorum . Sen saglikci misin . Bir de herkese cevap veriyorsun. Allah gönlüne göre versin canım benim
Sağol canımm yok sağlıkçı değilim bildiklerimi paylasyorum bende. Amin inşaallah Allah gönlümüze göre versin en kısa zamanda.

Bata 10 gun kaldi sizce kanda cikar mi gebelik artik dayanamiyorum meraktan catlayivericem . Hic bir belirtim yok

Bata 10 gun kaldi sizce kanda cikar mi gebelik artik dayanamiyorum meraktan catlayivericem . Hic bir belirtim yok

günün gelmeden yapma canım , hayal kırıklıgı olur. gebelik testleri al 3 -4 gün kala yaparsın zaten anca dollenme oluyodur .
kana gececek kadar hormon salgılanmamıştır

kızlar moralim cok bozul bu auda tutmadı olamdı nasip diyelim artık ne diyim bat 1 mart ben bu sabah test yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…