- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.061
yani dün gece olduğu için yarını değerlendirmek daha doğru olur dimi canım. çünkü çizgi sabaha göre tam anlamıyla az önce koyu oldu.Yarın beraberlik oldun ister sbah ister akşam ama değerlendirmutlaka
Inşallah öyledir canım eşim mesaiye kalmış aradı az önce oturdum ağladım bi güzel:) sabah deneriz dedi sustum çocuk gibi oldum belki isabet okur yarında silikleşmeye başlar inşallah Rabbim denk getirsin canım hepimizinkinihenüz çatlamamış mı oluyor acaba yumurtan canım. çatlayınca silikşmeye başlar diyorlar
inş canım üzülme. bende geçen ay çok kafaya taktım fazlasıyla hemde bu ay daha rahatım kime desem stres yapma diyor. bizde sabah denicez :)Inşallah öyledir canım eşim mesaiye kalmış aradı az önce oturdum ağladım bi güzel:) sabah deneriz dedi sustum çocuk gibi oldum belki isabet okur yarında silikleşmeye başlar inşallah Rabbim denk getirsin canım hepimizinkini
:) oh ne güzel inşallah tuttururuz bu ay canım geçen ay bende stres yaptım bu ay soğan kürü içiyorum ve boş geçmek istemiyorum Bangır Bangır testlerde çatlamak üzere diyor :)inş canım üzülme. bende geçen ay çok kafaya taktım fazlasıyla hemde bu ay daha rahatım kime desem stres yapma diyor. bizde sabah denicez :)
:)) inşş tutar canım. ben sadece folik asitimi içiyorum başka birşey uygulamadım. inanır mısın ben ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı ama ovulasyon testi fln nedir bilmiyordum tutmuştu bebek ama nasıl oldu yumurtlamaya denk mi getirmiştim onuda bilmiyorum:):) oh ne güzel inşallah tuttururuz bu ay canım geçen ay bende stres yaptım bu ay soğan kürü içiyorum ve boş geçmek istemiyorum Bangır Bangır testlerde çatlamak üzere diyor :)
İnşallahh canım yüzümüz gülsün, ben hiç hamile kalamadım , senedir en azından tüpleri açık hamile kalabiliyorsun onu bilmek bile güzel inş sağlıklı gebeliğin olsun en yakın zamanda.:)) inşş tutar canım. ben sadece folik asitimi içiyorum başka birşey uygulamadım. inanır mısın ben ilk gebeliğimde düşükle sonuçlandı ama ovulasyon testi fln nedir bilmiyordum tutmuştu bebek ama nasıl oldu yumurtlamaya denk mi getirmiştim onuda bilmiyorum:)
Daha koyu oldu mu c t den benim ki ayın 22 sinde kıpkırmızıydı sonra açıldı ama bariz çift çizgi gösteriyor hala seninki gibi hemen hemen baktın mı benimkine canımBuda az onceki testim canim
İns canim. Ben hep hayirlisi olsun diyorum insan sabirsizlaniyor olsun bir an once diyor ama rabbum biz istedigimizde degilde bizim icin en dogru zamani alnimiza yazdigi gun versin.İnşallahh canım yüzümüz gülsün, ben hiç hamile kalamadım , senedir en azından tüpleri açık hamile kalabiliyorsun onu bilmek bile güzel inş sağlıklı gebeliğin olsun en yakın zamanda.
Baktim seninkilere canim. Benimkinin asil ben baktigimdaki renk tonu senin 22 tarihli olanla ayni tondaDaha koyu oldu mu c t den benim ki ayın 22 sinde kıpkırmızıydı sonra açıldı ama bariz çift çizgi gösteriyor hala seninki gibi hemen hemen baktın mı benimkine canım
Evet canımyani dün gece olduğu için yarını değerlendirmek daha doğru olur dimi canım. çünkü çizgi sabaha göre tam anlamıyla az önce koyu oldu.
Yok o zaman 20siCan
. Canım içim rahat etmedi 2,5saat bekledim sıvı almadım sonra tekrar yaptım bu swfer çizgi çıkmadı sanırsam test negatifti zaten 26gün benim döngüm hiç bir ay şaşmaz 12.gün çatlaması gerekiyor çok şaşırdım pozitif çıkınca. Niki kez yumurtlama nasıl oluyor bileniniz var mı bakın kızlar yeni testi de gönderiyorum altta
Canim sagol senin yorumlarini cok dogru buluyorum . Sen saglikci misin . Bir de herkese cevap veriyorsun. Allah gönlüne göre versin canım benimYok o zaman 20si
Sağol canımm yok sağlıkçı değilim bildiklerimi paylasyorum bende. Amin inşaallah Allah gönlümüze göre versin en kısa zamanda.Canim sagol senin yorumlarini cok dogru buluyorum . Sen saglikci misin . Bir de herkese cevap veriyorsun. Allah gönlüne göre versin canım benim
Sağol canımm yok sağlıkçı değilim bildiklerimi paylasyorum bende. Amin inşaallah Allah gönlümüze göre versin en kısa zamanda.Canim sagol senin yorumlarini cok dogru buluyorum . Sen saglikci misin . Bir de herkese cevap veriyorsun. Allah gönlüne göre versin canım benim
Bata 10 gun kaldi sizce kanda cikar mi gebelik artik dayanamiyorum meraktan catlayivericem . Hic bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?