Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Selam kızlar anlayan var mı sizce yumurtam bugün mü çatladı silik çizgiyi ayın 25 i yani bugün gördüm ve 20 Şubat, 22 Şubat akşamı ve 25 Şubat sabahı ilişki oldu sizce tutturabilmişmiyim

Eklentiler

• 20160225_185245.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 70
Selam kızlar anlayan var mı sizce yumurtam bugün mü çatladı silik çizgiyi ayın 25 i yani bugün gördüm ve 20 Şubat, 22 Şubat akşamı ve 25 Şubat sabahı ilişki oldu sizce tutturabilmişmiyim
En koyu 22 24 te koyu biraz ama en sonunda silikleşmiş ilişki zamanında iyi tutar inşaallah

merhaba canım hamile misin? takvimini gördüm bir de ovulasyon testini merak ettim.
ovulasyon testine adet bitiminde başladım 11.gün çok koyu oldu 12.gün siliklesti ilişkide 9.11.ve 12.gün oldu canim tam olarak yumurtlamadan 12 gun sonra gebelik testinde silik çıktı kan testide doğruladı çok şükür Rabbim nasip etsin herkese insallah

Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Rabbim sağ salim kavuştursun bebişine inşallah canım. Ben de ovulasyon testi aldım da sen tecrübelisin dir diye sorayım dedim çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman ilişki oldu acaba?
Allah razi olsun en kisa zamanda sizlere de ins canim ovulasyon testi koyu oldugu gun bide ertesi gun oldu

Ben beklemedeyim canım bata 9gün var hiçbir belirti yok malesef... Dün gebelik testim negatif çıktı biraz ümitsizim

canım benimde salı akşamı koyulaşma başladı çarşamba günü akşam tam koyu idi dün sbah yine aynı koyuluktaydı bu sabah silikleşme başladı ama hala belirgin baya benim ilişkide salı akşamı ve dün gece oldu inş tutmuştur :) gün aşırı devam ama nolur ne olmaz teste inanıp yapalım ama bırakmayalım sonuçta kul yapımı

Ben beklemedeyim canım bata 9gün var hiçbir belirti yok malesef... Dün gebelik testim negatif çıktı biraz ümitsizim
daha erken canım son 2 gün kaladan önce yapmayın bence. çünkü öyle oluyoki kimi bayanların adeti 1 hafta geçiyorda pozitifi görüyor.

ben bırakmıcam canım gün aşırı devam edicem. bat tarihine 2-3 gün kala bırakırım. teste çok şartlanmamak lazım gibi geliyor bana.
Bırakma canım doğru söylüyorsun kul yapımı. Ama ne eşim ne ben biraz yorulduk sanırım. Çift çizgiler bitti biz rahatladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…