- 27 Mayıs 2007
- 1.232
- 886
- 648
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.081
Canımdaha çok erken yaBata 10 gun kaldi sizce kanda cikar mi gebelik artik dayanamiyorum meraktan catlayivericem . Hic bir belirtim yok
merhaba canım hamile misin? takvimini gördüm bir de ovulasyon testini merak ettim.bilmiyorum canim hicbisey anlamadim bende 17 gunde adet oldum zaten bugün adetin 11.günü saat 12de yaptım test ve yakaladım galiba
En koyu 22 24 te koyu biraz ama en sonunda silikleşmiş ilişki zamanında iyi tutar inşaallahSelam kızlar anlayan var mı sizce yumurtam bugün mü çatladı silik çizgiyi ayın 25 i yani bugün gördüm ve 20 Şubat, 22 Şubat akşamı ve 25 Şubat sabahı ilişki oldu sizce tutturabilmişmiyim
inşallahh canımEn koyu 22 24 te koyu biraz ama en sonunda silikleşmiş ilişki zamanında iyi tutar inşaallah
çok şükür canim hamileyimmerhaba canım hamile misin? takvimini gördüm bir de ovulasyon testini merak ettim.
Rabbim sağ salim kavuştursun bebişine inşallah canım. Ben de ovulasyon testi aldım da sen tecrübelisin dir diye sorayım dedim çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman ilişki oldu acaba?çok şükür canim hamileyim
ovulasyon testine adet bitiminde başladım 11.gün çok koyu oldu 12.gün siliklesti ilişkide 9.11.ve 12.gün oldu canim tam olarak yumurtlamadan 12 gun sonra gebelik testinde silik çıktı kan testide doğruladı çok şükür Rabbim nasip etsin herkese insallahmerhaba canım hamile misin? takvimini gördüm bir de ovulasyon testini merak ettim.
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.ovulasyon testine adet bitiminde başladım 11.gün çok koyu oldu 12.gün siliklesti ilişkide 9.11.ve 12.gün oldu canim tam olarak yumurtlamadan 12 gun sonra gebelik testinde silik çıktı kan testide doğruladı çok şükür Rabbim nasip etsin herkese insallah
Allah razi olsun en kisa zamanda sizlere de ins canim ovulasyon testi koyu oldugu gun bide ertesi gun olduRabbim sağ salim kavuştursun bebişine inşallah canım. Ben de ovulasyon testi aldım da sen tecrübelisin dir diye sorayım dedim çift çizgiyi gördükten sonra ne zaman ilişki oldu acaba?
Tamam canim ben geçen ay sadece çift gördüğüm gün yapmistim.Allah razi olsun en kisa zamanda sizlere de ins canim ovulasyon testi koyu oldugu gun bide ertesi gun oldu
Canım belirtilerin var mıydı öğrenene kadar. Ne zaman önce başladı varsa yazar mısınAllah razi olsun en kisa zamanda sizlere de ins canim ovulasyon testi koyu oldugu gun bide ertesi gun oldu
canım benimde salı akşamı koyulaşma başladı çarşamba günü akşam tam koyu idi dün sbah yine aynı koyuluktaydı bu sabah silikleşme başladı ama hala belirgin baya benim ilişkide salı akşamı ve dün gece oldu inş tutmuştur :) gün aşırı devam ama nolur ne olmaz teste inanıp yapalım ama bırakmayalım sonuçta kul yapımıSelam kızlar anlayan var mı sizce yumurtam bugün mü çatladı silik çizgiyi ayın 25 i yani bugün gördüm ve 20 Şubat, 22 Şubat akşamı ve 25 Şubat sabahı ilişki oldu sizce tutturabilmişmiyim
daha erken canım son 2 gün kaladan önce yapmayın bence. çünkü öyle oluyoki kimi bayanların adeti 1 hafta geçiyorda pozitifi görüyor.Ben beklemedeyim canım bata 9gün var hiçbir belirti yok malesef... Dün gebelik testim negatif çıktı biraz ümitsizim
ben bırakmıcam canım gün aşırı devam edicem. bat tarihine 2-3 gün kala bırakırım. teste çok şartlanmamak lazım gibi geliyor bana.Ben çift çizgiden sonra bıraktım artık
Bırakma canım doğru söylüyorsun kul yapımı. Ama ne eşim ne ben biraz yorulduk sanırım. Çift çizgiler bitti biz rahatladıkben bırakmıcam canım gün aşırı devam edicem. bat tarihine 2-3 gün kala bırakırım. teste çok şartlanmamak lazım gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?