- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.101
Bata kaç var senin ?Bırakma canım doğru söylüyorsun kul yapımı. Ama ne eşim ne ben biraz yorulduk sanırım. Çift çizgiler bitti biz rahatladık
bat 8 yada 9 canımBata kaç var senin ?
Canim ben tecrübeli arkadaşlara sordum çift ciktigi gün ve ertesi gün ilişki olmuş hatta 3gun üst üste deneyenler var.kizlar lutfen yardim edin.ben yazilan yorumlari okumaya calisiyorum ama kafam karisti.benim 2 gundur testim cift cizgi.siliklesincemi ilisku olmali yoksa simdimi
Canim bata kaç gün var hamile olanlarda da çift çizgi cikabiliyor çünkü. Bende de öyle olmuştu ama düşük oldu maalesef: (birde kizlar ben 5 gundur yapiyorum ve hep cift cizgi var.kist falan mi var acaba bende
canim gebelik olamaz cunku adetimin 11. gunundeyim.niye boyle anlamadimCanim bata kaç gün var hamile olanlarda da çift çizgi cikabiliyor çünkü. Bende de öyle olmuştu ama düşük oldu maalesef: (
Asıl rahatlayınca yapın :):)Bırakma canım doğru söylüyorsun kul yapımı. Ama ne eşim ne ben biraz yorulduk sanırım. Çift çizgiler bitti biz rahatladık
Hımmm o zaman bi doktora git bakalim canim.gerçi ben 10.günden itibaren ovulasyin testi yapmustim ve 10gun üst üste pozitif cikmisti.canim gebelik olamaz cunku adetimin 11. gunundeyim.niye boyle anlamadimkist mi var acaba.
Öyle zaten kimisi adet bslamdan önce veya adet bittikten hemen sonra yumurtlayabilyorben testte çizgi belirlemeye başladıktan sonra ilişkiye başlıyorum. çzgi iyice soluklaşıncaya kadarda devam ediyorum. ha şu var en koyu gördüğünde o günü ve ertesini üstüste değerlendir.çünkü yaklaşık 4- 5 günlük bir süreç yumurtlama dönemimiz sadece koyu çizgiyi gördüğüümüz gün ve ertesi değil bence.
o zaman ben yanlis yaptimÖyle zaten kimisi adet bslamdan önce veya adet bittikten hemen sonra yumurtlayabilyor
insallah oyledir canim.resim nasil ekliyoruz kizlarYok yanlış yapmdın bazen istisna yumurtlama değisebilyor dene
Canim dun de koyuymus ama bence bugün daha koyu pik yapmis bugün ve yarin mutlaka dene bu arada hic yumurtlama belirtin yok mukizlar yukarida testlerimi attim.bu ay ilk kez yapiyorum ne olur yardimci olun lutfennnnbugun deniyimmi yoksa gec mi kalmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?