- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.121
Canim ilk iki testi ne zaman yaptinMerhaba kızlar bunlarda benim ovu teslerim. En son dün akşam yaptım ve sanki tekrar koyulasiyormus gibi. Eki Görüntüle 1783433
12. GünüCanim ilk iki testi ne zaman yaptin
Belli ki 12. Ve 13. Günler yumurtlama olmuş canim ilişki olduysa tutmuştur inşallah. Adete yakin benim de koyulasmaya basliyir test.12. Günü
canim pik yapmis ne demek bide hic yumurtlama belirtim yok..ya da tam anlamiyorum ben.Canim dun de koyuymus ama bence bugün daha koyu pik yapmis bugün ve yarin mutlaka dene bu arada hic yumurtlama belirtin yok mu
Allah isterse olur canım biz duamızı edelim gerisi Rabbime kalmışcanım benimde salı akşamı koyulaşma başladı çarşamba günü akşam tam koyu idi dün sbah yine aynı koyuluktaydı bu sabah silikleşme başladı ama hala belirgin baya benim ilişkide salı akşamı ve dün gece oldu inş tutmuştur :) gün aşırı devam ama nolur ne olmaz teste inanıp yapalım ama bırakmayalım sonuçta kul yapımı
insallah olur canim bende 22 aylik evliyim.1.5 yil vajinusmustum.2 aydir deniyoruz.bu ay ovi aldim.Inşallah bu sefer tutmuştur. 18 aydir deniyoruz
Pik yapmis demek yumurtan catladi çatlayacak demek canim. İnşallah gönlüne göre olur herşeycanim pik yapmis ne demek bide hic yumurtlama belirtim yok..ya da tam anlamiyorum ben.
Benimde 6 mart bat . Belirtilerin var mi canim adet dongun kac gun . Ayni zamanda mi pik yapti acaba bizim testler ben 20subatta en koyu iki cizgiyi gordumBat 6 Mart
Seninle ayni geri sayim icindeyiz canimmmBeni kimse görmüyormu
canim belim çok ağlıyordu akıntı vardı baskada bir belirtim olmadi yeni yeni halsizlik ve uyku basladiCanım belirtilerin var mıydı öğrenene kadar. Ne zaman önce başladı varsa yazar mısın
Benimde 6 mart bat . Belirtilerin var mi canim adet dongun kac gun . Ayni zamanda mi pik yapti acaba bizim testler ben 20subatta en koyu iki cizgiyi gordum
canim biliyorsun hsg tikali yapisik tupleri aciyor uzerine de iliski olduysa belirtilerin hamilelik belirtisi gibi geldi bana . Seni umutlandirmak istemem ama bende bu saydigin belirtilerin hicbirisi yok. Acaba filmin yan etkisi mi bende cektircem sonrasinda neler hissediliyor bilmiyorumSlm canım . Benimkide ya 20 yada 21 de koyu oldu sanırım. Valla tarihler günler kafam iyice karıştı. 18 aydir ovu tarihi adet tarihi başlama tarihi derken artık unutur oldum. Belirtilere gelince bende inanılmaz derece şişlik ve iştah açılması var. Kasiklarda dolgunluk ve ara ara batma ve Krampf gibi yani gerginlik var rahatsız edici. 2 martta randevum var doktora ben adetin 8. Günü hsg çektirdim çünkü artık tüp bebek merkezinde tedavilere başladık. Bir sürü test yapıldı ve gelişmeleri konuşmak için 2 martta gidicez bakalım ne diycekler. Çok uzun ve karışık yazdım kusura bakma
Seninle ayni geri sayim icindeyiz canimmm
C
canim biliyorsun hsg tikali yapisik tupleri aciyor uzerine de iliski olduysa belirtilerin hamilelik belirtisi gibi geldi bana . Seni umutlandirmak istemem ama bende bu saydigin belirtilerin hicbirisi yok. Acaba filmin yan etkisi mi bende cektircem sonrasinda neler hissediliyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?