Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah isterse olur canım biz duamızı edelim gerisi Rabbime kalmış
benimde dün 4 gibi yaptım tamamen silikti ve sabahını değerlendirmiştik zaten kısmet

kizlarrrr lutfen acil cevap 4 saat once ovulasyon testim cok koyuydu.simdi yaptim siliklesmis..sansim azaldimi simdi

Benimde 6 mart bat . Belirtilerin var mi canim adet dongun kac gun . Ayni zamanda mi pik yapti acaba bizim testler ben 20subatta en koyu iki cizgiyi gordum

Slm canım . Benimkide ya 20 yada 21 de koyu oldu sanırım. Valla tarihler günler kafam iyice karıştı. 18 aydir ovu tarihi adet tarihi başlama tarihi derken artık unutur oldum. Belirtilere gelince bende inanılmaz derece şişlik ve iştah açılması var. Kasiklarda dolgunluk ve ara ara batma ve Krampf gibi yani gerginlik var rahatsız edici. 2 martta randevum var doktora ben adetin 8. Günü hsg çektirdim çünkü artık tüp bebek merkezinde tedavilere başladık. Bir sürü test yapıldı ve gelişmeleri konuşmak için 2 martta gidicez bakalım ne diycekler. Çok uzun ve karışık yazdım kusura bakma

C
canim biliyorsun hsg tikali yapisik tupleri aciyor uzerine de iliski olduysa belirtilerin hamilelik belirtisi gibi geldi bana . Seni umutlandirmak istemem ama bende bu saydigin belirtilerin hicbirisi yok. Acaba filmin yan etkisi mi bende cektircem sonrasinda neler hissediliyor bilmiyorum

Seninle ayni geri sayim icindeyiz canimmm

Döngü ye gelince ... benim adetlerim saati bile Şaşmaz di ve 29 günde bir olurdum. Son 3-4 aydır 32 ye kadar çıktı. hissetmedigim belirti kalmadı oyüzden doktorun ağzından duyana kadar hamile olduğuma asla inanmam !

Canım filmin yan etkisi O gün oluyor oda olursa tabi ama bende bir şey olmadı. Ağrı falanda olmadı yani benim adetimin sancısı ondan daha çok diyebilirim. Çok şiştim ya valla patliycam resmen Karnım kocaman oldu . Dün kızım gördü anne ne o karnın öyle hamilemisin dedi o derece yani

Hsg de aynı adet gibi kasiklarim çokkkk hafif ağrıdı ama gün içinde geçiyor zaten. Ordan çıkıp işe gittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…