- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.141
Hadi yaa bakalim yarin 8gun kaliyor bata artik geri sayiyorum beklemek cok zor senin belirtilerin cok saglammiss insallah hayal kirikligi yasamazsin canim bende beklemedeyim belirti yokCanım filmin yan etkisi O gün oluyor oda olursa tabi ama bende bir şey olmadı. Ağrı falanda olmadı yani benim adetimin sancısı ondan daha çok diyebilirim. Çok şiştim ya valla patliycam resmen Karnım kocaman oldu . Dün kızım gördü anne ne o karnın öyle hamilemisin dedi o derece yani
Hadi yaa bakalim yarin 8gun kaliyor bata artik geri sayiyorum beklemek cok zor senin belirtilerin cok saglammiss insallah hayal kirikligi yasamazsin canim bende beklemedeyim belirti yok
Belirti olması gerekmiyor zaten canım boşver ben nedense hiç umutlu değilim. Ben 18 aydir hissettiğim belirtileri sana anlatsam ohoooo ama bak sonuç sıfır. Bak adetini nasıl oluyorsan yani adet nasıl basliyorsa oda öyle başlıyor. O yüzden çoğu anne adet olacaklarını sanıyor. Diğerleri hem psikoljik hemde vücutun verdiği her zamanki reaksiYonlar ama gebe kalmak istediğimiz için bunları hemen hissediyoruz. Amannn çenem düştü ya gı
Canım senin yumurtanda tembellik var heraldeBelli ki 12. Ve 13. Günler yumurtlama olmuş canim ilişki olduysa tutmuştur inşallah. Adete yakin benim de koyulasmaya basliyir test.
Niye kiCanım senin yumurtanda tembellik var heralde
Adete yakın catladigina göreNiye ki
Tuttumu peki?Hamilemisin suan?Niye ki
Canım yumurtalarin duzenli catliyormu vaktinde?Ah kardes biz birbirimizi anliyoruz ama napcaan benim siklusum 26 gün 27. Gün adet olurum. O yüzden her ay başı bana çabuk geliyor ama son günler geçmek bilmiyor.. Ben de canım 4yıllık evliyim. Geri çekilme ile korunduk. Ama bunca sene hiç kaza kurşunu olmadı. Şimdi nerdeyse 1 sene olacak deniyoruz ama her ay başladığımız yere dönüyoruz. Allah hiç bir kucağı boş bırakmasın. Bize sevinç haberlerimizi paylaşmayı da nasip etsin
canım o yumurtlamayla ilgili değil benim yumurtlama adetten 2 hafta önce oldu zaten ama bazen ovulasyon testleri adete yakın da çatlayabiliyor. ben yumurtlama günümü eşim hasta olduğu için değerlendiremedim pek. bu ay umutluyum inşallah. hamile değilim şimdi ama.Adete yakın catladigina göre
yanlış yazmışım öncekinde ovulasyon testlerinde adete yakın çizgi koyulaşabiliyor.Tuttumu peki?Hamilemisin suan?
Anladim canım.Oluyor kimilerinde dogrudur.Kimisinde tutuyor kimisinde tutmuyor.Insallah seninkide tutar en yakin zamandayanlış yazmışım öncekinde ovulasyon testlerinde adete yakın çizgi koyulaşabiliyor.
Ovul.testinde belli olmuyor canım.Benim hcg testimse pozitif çıktı gebelik testi denedim nasil oluyor diye negatif çıktı.Yani o hafif cizgi hep var ina aldanma.Yumurtlamadan 12 gun sonra test yaptinmi genelde çıkıyorgünaydın. kızlar geçen ayki ovulasyon testim ovulasyon günümden sonra tamamen silikleşmişti bu ay bat 8 mart. ovulasyon günlerimi geçirim. kontrol amaçlı yapıyorum test ve kopkoyu olmasada o günden beri pembeye dönük çizgi hep var. bu gebelik belirtisi olabiliyor mu? yoksa kopkoyu mu olmalı yine
Pardon ovulasyon testi denedim nasıl cikiyor diye negatiftiOvul.testinde belli olmuyor canım.Benim hcg testimse pozitif çıktı gebelik testi denedim nasil oluyor diye negatif çıktı.Yani o hafif cizgi hep var ina aldanma.Yumurtlamadan 12 gun sonra test yaptinmi genelde çıkıyor
inşallah canımAnladim canım.Oluyor kimilerinde dogrudur.Kimisinde tutuyor kimisinde tutmuyor.Insallah seninkide tutar en yakin zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?