- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.161
Bugün ve yarını mutlaka değerlendir canımKizlar bunlar da benim ovulasyon testlerim. Bugün 13. Gün. 6 numaralı testi biraz önce yaptim. T çizgisi c sen koyu demek ki catladi catlayacak.Eki Görüntüle 1784567
Canim hamileliğini adetten sonra bile öğrenenler var erken benceYumurtlamadan 1hafta sonra test yaptım negatif silik çizgi bile yoktu kesin midir bu sonuç
İnşallah öyle yapacagim canim.Bugün ve yarını mutlaka değerlendir canım
Cinsiyet farketmiyorsa bugunden gun asiri başla cnmKizlar bunlar da benim ovulasyon testlerim. Bugün 13. Gün. 6 numaralı testi biraz önce yaptim. T çizgisi c sen koyu demek ki catladi catlayacak.Eki Görüntüle 1784567
yok canım sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez inşallah bugün ve yarını değerlendireyim diyorum. tabi ben diyorum eşimi ikna etmem lazımCinsiyet farketmiyorsa bugunden gun asiri başla cnm
Cinsiyet farketmiyorsa bugunden gun asiri başla cnm
Canim imzanda hamilelik gordum hayirli olsun Allah saglikla kucagina almak nasip etsin. Ovulasyon testini nasil kullandinyok canım sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez inşallah bugün ve yarını değerlendireyim diyorum. tabi ben diyorum eşimi ikna etmem lazım
Hamile değilim henüz canim. Bir umut iste. Ben en son bugün ovulasyon testi yaptim boyle cikti bugün ve yarini değerlendireceğim inşallah.Canim imzanda hamilelik gordum hayirli olsun Allah saglikla kucagina almak nasip etsin. Ovulasyon testini nasil kullandin
K.k.Erkek bebek isteyenler diye forumumuz var orda tüm detaylari aktarmıştım.Cinsiyet farkederse erkek için ayri kiz için ayri şeyler uygulanabilir...Arkadaşlar cinsiyet fark etse ne gibi bir şeyler yapılıyor..bir kaçyerde daha dduymuştum
Ama net bir fikrim yok bilen arkadaş lar bilgilendirirse sevinirim
Doktora gittin mi canımkizlar adetimin 7.gununde ovulasyon testine badladim bugun 14. gun ve hala cift cizgi.benim gibi boyle bi sorun yasayan varmi.benim yumurtalarim catlamiyomu sizce
hayir hic gitmedim.sanirim bu ay bana doktor yolu gorundu.Doktora gittin mi canım
Bence bi git tatlım inşaallah bsorun yokturhayir hic gitmedim.sanirim bu ay bana doktor yolu gorundu.
Adet daha gelmezse gebe testi yap canım yumurtlama testine çok güvenmde çünkü yanıltabilyorslm kızlar ben de dun yaptım ovu testini bugun adet olmam gerekir hala bişey yok ovu testiyle hamilelik öğreniliyormuş diye duydum yorumlarmısınız rica etsem
Çatlama olmuş canım gerek yok.Eşini fazla yorma.Yumurta tutmussa tutmustur zatenKizlar bugün test yaptim. dunkunden sonra siliklesmis dünü değerlendirdik ama bugün eşim çok hasta ateşi falan çok yuksek yarina erteleyelim o zaman dedim. Günükacirmaktan da korkuyorum.Eki Görüntüle 1785486
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?