Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Arkadaşlar cinsiyet fark etse ne gibi bir şeyler yapılıyor..bir kaçyerde daha dduymuştum
Ama net bir fikrim yok bilen arkadaş lar bilgilendirirse sevinirim
K.k.Erkek bebek isteyenler diye forumumuz var orda tüm detaylari aktarmıştım.Cinsiyet farkederse erkek için ayri kiz için ayri şeyler uygulanabilir...

kizlar adetimin 7.gununde ovulasyon testine badladim bugun 14. gun ve hala cift cizgi.benim gibi boyle bi sorun yasayan varmi.benim yumurtalarim catlamiyomu sizce

slm kızlar ben de dun yaptım ovu testini bugun adet olmam gerekir hala bişey yok ovu testiyle hamilelik öğreniliyormuş diye duydum yorumlarmısınız rica etsem

Eklentiler

• IMG_20160229_003614.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 200
slm kızlar ben de dun yaptım ovu testini bugun adet olmam gerekir hala bişey yok ovu testiyle hamilelik öğreniliyormuş diye duydum yorumlarmısınız rica etsem
Adet daha gelmezse gebe testi yap canım yumurtlama testine çok güvenmde çünkü yanıltabilyor

Kizlar bugün test yaptim. dunkunden sonra siliklesmis dünü değerlendirdik ama bugün eşim çok hasta ateşi falan çok yuksek yarina erteleyelim o zaman dedim. Günükacirmaktan da korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…