Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ayyy canimsin ya nasil mutlu ettin beni Allah da seni mutlu etsin inşallah. Siliklesmesi mi catladigini gösteriyor.
Amin cumlemizi cnm.Bayagi olmuş.Hafif siliklesmeye baladimi çatlamış demektir.Zaten catladigi gibi hazirda kaliteli sperm hangisiyse yumurta onu tutar ve döllenme aşamasına geçer.insallah tutar

Amin cumlemizi cnm.Bayagi olmuş.Hafif siliklesmeye baladimi çatlamış demektir.Zaten catladigi gibi hazirda kaliteli sperm hangisiyse yumurta onu tutar ve döllenme aşamasına geçer.insallah tutar
Benimde tek iliskiyle hamile kaldim.Forumda bi arkadaş benim aynimi uyguladi oda gebe kaldı tek iliskiyle.Takma kafaya hayırlısı olur inşallah

canim peki nasıl bi yontem uyguladiniz
Canim catlama olduysa ve degerlendireceginiz vakit Derin birleşme ve iliski sonrası 1 saat kalca altina yastik koyarak kalkmamanizla mümkündür...Herhangi bir sikinti yoksa ilk ayda ve tek iliskiyle hamile kalırsınız Allahın izniyle.Bizim gibi

insallah canim teşekkür ederim yanitin icin

Kızlar bnm de adetin bitti bugün yeni ay için denemelere baslicam . Ovulasyon testi de aldım ama yapacak enerji kalmadı bende geçen ay da turrurmystun günü oysa.

Canım ne durumdasın 6gün kaldı batımıza bende adet belirtileri başladı kasıklarımda sancı ishal ve göğüs hassasiyeti var ama gebelik hissetmiyorum test yaptım negatif

Canım benim gögüsler geçen hafta başladı çok fena ama ben ona takilmiyorum, hep agrir zaten :)) bu ay benim ilgimi çeken tek şey sağ kasığımda ki seğirme .. Diğer belirtileri takmiyorum artık. İnşallah ikimizede süpriz olur :)

D drwho ne yazdın canım göremedim. Ayrıca ben dünden beri grip oldum baş ağrısı falan çok fenayim. Birde gece vardiyesi baya zor oluyor . Sen nasılsın?

D drwho ne yazdın canım göremedim. Ayrıca ben dünden beri grip oldum baş ağrısı falan çok fenayim. Birde gece vardiyesi baya zor oluyor . Sen nasılsın?
Canım bende regl belirtileri başladı kendimi hazırladım hayal kırıklığına uğramamak için ama tabiki inşallah ikimizde hamişizdir. Sadece kasık ağrım va göğüslerim de fazla bişey yok bugün .. Ama beklemek çok zor gerçekten onca sene ne kadar kolay aylar geçiyormuş meğersem

Bu arada geçmiş olsun canım ne olur ne olmaz ilaç kullanma sakın doğal yolalrdan atlatmaya çalışki bebiş varsa bi zarar görmesin

S sabirin , mrb , öncelikle hayırlı olsun , gün aşırı mı denediniz. ben de yumurtlama günü ve catlamasını hissediyorum
o gün ilişki de oldu hatta oncesi ve sonrasında ama tutmadı :))

S sabirin , mrb , öncelikle hayırlı olsun , gün aşırı mı denediniz. ben de yumurtlama günü ve catlamasını hissediyorum
o gün ilişki de oldu hatta oncesi ve sonrasında ama tutmadı :))
Teşekkür ederim canım darisi size.Hayir biz korunuyorduk erkek için,tek iliski oldu ve sonrasindada hep korunmaya devam ettik

Tebrik ederim canim
Allah kucagina sag salim almayi nasip etsin darısı başıma diyeyim o zaman hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…