- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.181
Ayyy canimsin ya nasil mutlu ettin beni Allah da seni mutlu etsin inşallah. Siliklesmesi mi catladigini gösteriyor.Çatlama olmuş canım gerek yok.Eşini fazla yorma.Yumurta tutmussa tutmustur zaten
Amin cumlemizi cnm.Bayagi olmuş.Hafif siliklesmeye baladimi çatlamış demektir.Zaten catladigi gibi hazirda kaliteli sperm hangisiyse yumurta onu tutar ve döllenme aşamasına geçer.insallah tutarAyyy canimsin ya nasil mutlu ettin beni Allah da seni mutlu etsin inşallah. Siliklesmesi mi catladigini gösteriyor.
Benimde tek iliskiyle hamile kaldim.Forumda bi arkadaş benim aynimi uyguladi oda gebe kaldı tek iliskiyle.Takma kafaya hayırlısı olur inşallahAmin cumlemizi cnm.Bayagi olmuş.Hafif siliklesmeye baladimi çatlamış demektir.Zaten catladigi gibi hazirda kaliteli sperm hangisiyse yumurta onu tutar ve döllenme aşamasına geçer.insallah tutar
canim peki nasıl bi yontem uyguladinizBenimde tek iliskiyle hamile kaldim.Forumda bi arkadaş benim aynimi uyguladi oda gebe kaldı tek iliskiyle.Takma kafaya hayırlısı olur inşallah
canim peki nasıl bi yontem uyguladinizBenimde tek iliskiyle hamile kaldim.Forumda bi arkadaş benim aynimi uyguladi oda gebe kaldı tek iliskiyle.Takma kafaya hayırlısı olur inşallah
inşallah canım çok teşekkür ederim.Amin cumlemizi cnm.Bayagi olmuş.Hafif siliklesmeye baladimi çatlamış demektir.Zaten catladigi gibi hazirda kaliteli sperm hangisiyse yumurta onu tutar ve döllenme aşamasına geçer.insallah tutar
Canim catlama olduysa ve degerlendireceginiz vakit Derin birleşme ve iliski sonrası 1 saat kalca altina yastik koyarak kalkmamanizla mümkündür...Herhangi bir sikinti yoksa ilk ayda ve tek iliskiyle hamile kalırsınız Allahın izniyle.Bizim gibicanim peki nasıl bi yontem uyguladiniz
insallah canim teşekkür ederim yanitin icinCanim catlama olduysa ve degerlendireceginiz vakit Derin birleşme ve iliski sonrası 1 saat kalca altina yastik koyarak kalkmamanizla mümkündür...Herhangi bir sikinti yoksa ilk ayda ve tek iliskiyle hamile kalırsınız Allahın izniyle.Bizim gibi
Canım ne durumdasın 6gün kaldı batımıza bende adet belirtileri başladı kasıklarımda sancı ishal ve göğüs hassasiyeti var ama gebelik hissetmiyorum test yaptım negatifBat 6 Mart
Canım ne durumdasın 6gün kaldı batımıza bende adet belirtileri başladı kasıklarımda sancı ishal ve göğüs hassasiyeti var ama gebelik hissetmiyorum test yaptım negatif
Canım benim gögüsler geçen hafta başladı çok fena ama ben ona takilmiyorum, hep agrir zaten :)) bu ay benim ilgimi çeken tek şey sağ kasığımda ki seğirme .. Diğer belirtileri takmiyorum artık. İnşallah ikimizede süpriz olur :)
Canım bende regl belirtileri başladı kendimi hazırladım hayal kırıklığına uğramamak için ama tabiki inşallah ikimizde hamişizdir. Sadece kasık ağrım va göğüslerim de fazla bişey yok bugün .. Ama beklemek çok zor gerçekten onca sene ne kadar kolay aylar geçiyormuş meğersem
Canim catlama olduysa ve degerlendireceginiz vakit Derin birleşme ve iliski sonrası 1 saat kalca altina yastik koyarak kalkmamanizla mümkündür...Herhangi bir sikinti yoksa ilk ayda ve tek iliskiyle hamile kalırsınız Allahın izniyle.Bizim gibi
Teşekkür ederim canım darisi size.Hayir biz korunuyorduk erkek için,tek iliski oldu ve sonrasindada hep korunmaya devam ettik
Ilk ay ve ilk dememde kaldım Allahin izniyleOvulasyon testi sayesinde kimler hamile kaldi kizlar baya sessizlesti sayfamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?