- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.201
Ovulasyon testi sayesinde kimler hamile kaldi kizlar baya sessizlesti sayfamiz
Evet canım
16 da sabah catlamaya başlamış canımmerhaba. sizce yumurtam hangi gün catlamıs
1 senedır korunmuyorum. uzun zamandır test yapmamıstım. unutmusum :)
Yumurtlaman vaktinde catladiysa iliski arti erken gebe kalma yontemleride uygulaman gerek canım...ben de gecen ay denedim yakaladım ama başarılı olmadı(
teşekkür ederim.16 da sabah catlamaya başlamış canım
Yumurtlaman vaktinde catladiysa iliski arti erken gebe kalma yontemleride uygulaman gerek canım...
16. gün 19.30 da çatlamış bence silikleşmis baya çünkümerhaba. sizce yumurtam hangi gün catlamıs
1 senedır korunmuyorum. uzun zamandır test yapmamıstım. unutmusum :)
E gebelik sitesinde hızlı gebe kalma uontemleri var canım.Oku uygulaerken gebe kalma yöntemleri nedir
dündü 16. günüm. ee ıyı 15-16 gece ılıskı oldu. bız elımızden gelenı yaptık :)16. gün 19.30 da çatlamış bence silikleşmis baya çünkü
İnşaallah tutar canım :)dündü 16. günüm. ee ıyı 15-16 gece ılıskı oldu. bız elımızden gelenı yaptık :)
sımdı sıra beklemekte.
nasip olumsuza alıskınım 1 sene oldu. daha öncede testle takıp etmıstım. dr lada takıp edıldı.İnşaallah tutar canım :)
Geçmiş olsun canım ya yumurtalıkların durumu Nasıl peki bi problem yok ama dmınasip olumsuza alıskınım 1 sene oldu. daha öncede testle takıp etmıstım. dr lada takıp edıldı.
bu ay tek degısık olan polip vardı rahimde kucuk bır tane. o alındı. 10 gun once
hayır ne yumurtalıkta ne spermde ne tüplerde ne hormonlarda sorun yokGeçmiş olsun canım ya yumurtalıkların durumu Nasıl peki bi problem yok ama dmı
biraz karısık anlatmıssın sanki.Merhaba kizlar benim bi sorum olucak
Merak ediyorum . Ben en son bundan 10 gün önce kadin doktoruna gittim 5 gün regl gecikmisdi diye. Ama malesef erken diye ultrasonda bisey göremedi . Vee bana dediki herseyin normal güzel ama yumurtaciklarin biraz kücük dedi 5 milimetre dedi normalde 20 milimetre dedi. Sonra bu kafama takildi sorusturdum benim o gün yumurtlama zamanim degildii 20 milimetreye kadar büyüyormus ondan sonra patliyormus yani yumurtlama oluyormus. Ve okuduguma göre günde 1 ile 1.5 milimetre büyüyormus .. magdem okudugum dpgruysa ozaman benim yumurtaciklarim kücük degil gayet normal degilmi anlamadim gitti kafam iyce karisti bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmi acaba??
Ha bide sunu söyleyeyim yada dedi suan hamilesin yumurtladigin icin 5mm kücük dedi. Ve suan 15 gün gecti regl hala gelmedi test hala negatif cikiyor.. vallah bisey anlamadim acaba yumurtlama sorunumu var..
Hayırlısı olsun canım ya iyi etmissin tutar insaallah belki busefer rastgele yapmıssın :)hayır ne yumurtalıkta ne spermde ne tüplerde ne hormonlarda sorun yok
ama bebekte yok :) polip engel oluyodur belkı dıye 1 sene oldu dıye. aldı dr. bakalım bır dahakı ay dr a gıdıcem tekrar. bu ay aslında 10 gun ılıskı yasaktı. ben onu 8 e dusurdum :) 10 gun bugun doldu cunku operasyondan sonra.
sansımı denemek ıstedım rastgele testte gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?