Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Amin cumlemize inşallah.Yumurtlamadan 1 hafta sonra bende sabahlari baş agrisiyla uyanma oldu ve göğüslerde ağri olmaya başladı.Adet oncesi agri olurdu ama bu ağri çok erken başladı.Digerleri adet oncesi belirtilerle aynı oldugu için pek ayirdedilmiyor.Benim bu iki belirtimden dolayı tutundugunu farkettim.Ha birde bel agrim oldu.Bel agrisida adet oldugum vakit başlardı genelde...

merhaba. sizce yumurtam hangi gün catlamıs
1 senedır korunmuyorum. uzun zamandır test yapmamıstım. unutmusum :)

Eklentiler

• img1456905407325.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 77
  • img1456990514728.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 68
nasip olumsuza alıskınım 1 sene oldu. daha öncede testle takıp etmıstım. dr lada takıp edıldı.
bu ay tek degısık olan polip vardı rahimde kucuk bır tane. o alındı. 10 gun once
Geçmiş olsun canım ya yumurtalıkların durumu Nasıl peki bi problem yok ama dmı

Geçmiş olsun canım ya yumurtalıkların durumu Nasıl peki bi problem yok ama dmı
hayır ne yumurtalıkta ne spermde ne tüplerde ne hormonlarda sorun yok
ama bebekte yok :) polip engel oluyodur belkı dıye 1 sene oldu dıye. aldı dr. bakalım bır dahakı ay dr a gıdıcem tekrar. bu ay aslında 10 gun ılıskı yasaktı. ben onu 8 e dusurdum :) 10 gun bugun doldu cunku operasyondan sonra.
sansımı denemek ıstedım rastgele testte gorunce

Merhaba kizlar benim bi sorum olucak
Merak ediyorum . Ben en son bundan 10 gün önce kadin doktoruna gittim 5 gün regl gecikmisdi diye. Ama malesef erken diye ultrasonda bisey göremedi . Vee bana dediki herseyin normal güzel ama yumurtaciklarin biraz kücük dedi 5 milimetre dedi normalde 20 milimetre dedi. Sonra bu kafama takildi sorusturdum benim o gün yumurtlama zamanim degildii 20 milimetreye kadar büyüyormus ondan sonra patliyormus yani yumurtlama oluyormus. Ve okuduguma göre günde 1 ile 1.5 milimetre büyüyormus .. magdem okudugum dpgruysa ozaman benim yumurtaciklarim kücük degil gayet normal degilmi anlamadim gitti kafam iyce karisti bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmi acaba??
Ha bide sunu söyleyeyim yada dedi suan hamilesin yumurtladigin icin 5mm kücük dedi. Ve suan 15 gün gecti regl hala gelmedi test hala negatif cikiyor.. vallah bisey anlamadim acaba yumurtlama sorunumu var..

biraz karısık anlatmıssın sanki.
mesela adetın kacıncı gunu gıtmıstınde sana 5 mm dedı onu anlayamadım

Hayırlısı olsun canım ya iyi etmissin tutar insaallah belki busefer rastgele yapmıssın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…