Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

biraz karısık anlatmıssın sanki.
mesela adetın kacıncı gunu gıtmıstınde sana 5 mm dedı onu anlayamadım
Adetim 5 gün gecikmisti diye kadin doktoruna gittim belki hamileyimdir diye oda bana dedi suan cok erken dedi ultrasonda göremem dedi. Sonra yinede ultrasondan bakti hersey düzgünmü diyee sonra iste dedi senin yumurtaciklarin cok kücük 5 milimetre normalde 20 milimetre olmasi gerekiyor dedi. Benim arastirmama göre yumurtlama döneminde 20 milimetreye kadar büyüyormus ondan sonra patliyormus yani hep 20 milimetre degilmis .. :) anlata bildimi bu sefer bilmiyorum haha

evet evet anladım :)
dr dan ıyı bilecek değilizde. acaba sen bu ay yumurtlamadın da. bu 5 mm dedıgı yumurta buyuyup catladıktan sonra mı adet olacaksın ? benım aklıma o geldı. ya da bır yumurtan vardı catladı bu oyle buyumeden kaldı adetle atılacak

bana 1 ay olmustu. 28 gunde 1 adet olurum o ay 24. gun yumurtladım. 10 gun gec. senede 1 -2 kez olabılirmıs boyle seler..

Hmm anladim:) vallah bakcaz bugun terminim var ne diyecek cok merak ediyorumm :)) net bisey söylemedigi icin böyle soru isaretler kaliyor kafamda . Yaa net bisey söyle yada emin degilsen hic bisey söyleme sinir oluyorum-.-

Hmm anladim:) vallah bakcaz bugun terminim var ne diyecek cok merak ediyorumm :)) net bisey söylemedigi icin böyle soru isaretler kaliyor kafamda . Yaa net bisey söyle yada emin degilsen hic bisey söyleme sinir oluyorum-.-
sana yıne acıklanabılır bısey demıs. teeeeeee ne zaman bana gıttıgım bır dr. yumurtalıkların kabuklu dedı. o ne dedım. cevap vermedi. sonra su an gııttıgım dr a soledım. o da anlamadı :) yumurtalıklaırnda bısey yok dedı.
hepsınede kulak asmamak lazım. ya da farklı bısey demek ıstedı bız anlamadık

Canım normalde yumurtanin kendisi 10 mm.dir.
Adetten sonra buyumeye başlar ve günde 2 mm büyür taki catlayana kadar ve 19 20 de çatlar.Senin yumurtan boyu küçük.Onu demek istemiş.Ama bence sıkıntı olmaz gebe kalabilirsin gene.Bilmem anlata bildimmi

erken gebe kalma yöntemleri nedir
Bu sitede insanlar birbirlerine yardımcı oluyorlar arkadaşım ve senin oku uygula tavrın çok çirkin lütfen kusura bakma. Burfa hepimiz deneyimli hanilelerden bir şekilde yardım alıyoruz birbirimizi anlıyoruz empati kuruyoruz. Verdiğin cevapları takip ediyorum ilginç bir şekilde yüzeysel. Bunu paylaşmak istedim sadece

Kızlar ovulasyon testini bata 3 gün kala yapınca gebelik testinden daha erken sonuç verdiğini okumuştum var mı deneyimleyen. Lh tekrar artmış bunu nasıl yorumlarsınız. Gebelik olabilir mi

Eklentiler

• image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 82
Seninle ayni fikirde degiliz.Benim pek vaktim yok uzun uzadiya yazmaya.Sorulan soruları gerektiği kadar cvpliyorum.Soran arkadaş sagolsun anlayışlı.Anlamamış olsaydı senin verdigin cvbin aynısını verirdi.Ben o sitede hızlı gebe kalma yı okuyup uyguladim zaten detayli bilgi veriyor orda.Arkadaşada onu tavsiye ettim.Merak edip öğrenmek isteyen bakar,istemeyen bakmaz...Verdigim cvplari duzenli takip etmiş olsaydın böyle konusmazdin.Burdaki eski arkadaslar beni gayet iyi tanır canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…